Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Návrhy, realizace, služby: - zahrady, zahrad - závlahové systémy - zakládání trávníků

Dana Ličmanová Lazarová se zaměřuje na navrhování a realizaci návrhů zahrad, péči o trávník, rostliny a hnojení.

Truhlářství Truhlářské práce, výroba: - dřevěný nábytek - zakázková výroba - truhlářské komponenty - včelařské vybavení.

Ivana Holubová provozuje Miniarboretum u Holubů se zaměřením na okrasné zahradnictví.

Služby: - průmyslové čištění - všeobecný úklid. Správa a údržba nemovitostí.

MICOS TELCOM s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej komponentů pro vysokorychlostní komunikaci a prodává optické rozvaděče, adaptéry, zásuvky, kazety a další příslušenství.

Stolařství, truhlářství. Výroba, prodej, montáž: - kuchyňské linky - nábytek - obývací stěny - dětské pokoje - kanceláře - vestavěné skříně na míru. Služby: - obklady, dlažby - schodiště - dřevěné, kamenné, skleněné - shrnovací dveře - garnýže - pracovní desky.

Komplexní služby pro odečty a rozúčtování topení Dodávka a montáž - indikátory topných nákladů BRUNATA - systémy LIVING BY DANFOSS radiátorová termostatická hlavice Servis - indikátory topných nákladů Servis - vodoměry ZENNER Komplexní služby pro odečty a rozúčtování vody

Ing. Anna Marciánová provozuje zahradnické centrum, květinářství, zaměřuje se na zahradní architekturu a aranžování.

Firma Iron Sped s.r.o se specializuje na rozvoz zboží nejen po celé České republice, ale také Slovensku. Zajišťuje nákladní a silniční dopravu s hydraulickou rukou. Autopark společnosti obsahuje několik nákladních vozidel, které umožňují převážet náklad až do hmotnosti 13 tun. Rovněž se specializuje na nakládání a skládání hydraulickou rukou, ...

Návrh, realizace, výroba, dodávka, montáž: - interiéry - kancelářský nábytek typový i atypický - sedací nábytek - kancelářský, konferenční.

Prodej, montáž a servis: - chladící zařízení - klimatizace

Firma František Jedlička se sídlem v okrese Klatovy se nabízí komplexní služby v oblasti zemních, terénních a výkopových prací. Současně provozujeme také silniční autodopravu. Dále se na nás můžete obrátit s požadavkem na zajištění stavebního materiálu, dřeva, uhlí a dalších sypkých nebo pevných materiálů, včetně dopravy. Nabízíme také ...

Firma Mgr. Marek Navrátilík se sídlem v obci Syrovín v okrese Hodonín je největším zpracovatelem akátového dřeva v České republice. Zpracováváme také další druhy dřeva. V rámci své činnosti se věnujeme činnosti: nákup, zpracování, svoz, třídění - manipulace, pořez - odkorňování, výroba paliva a jiných výrobků. Hlavní činností naší firmy je ...

Zahradnictví. Prodej: - zahradnické potřeby - ovocné stromky, keře - okrasné keře, stromy - okrasné květiny, traviny - růže - trvalky - pokojové rostliny - thúje - listnaté dřeviny na živé ploty - vánoční stromky - substráty, hnojiva a chemie k rostlinám.

Výroba: - garážová vrata, sekční, výklopná, rolovací - vjezdové brány, posuvné, křídlové s pohony - plotové dílce, zámečnické výrobky - ocelové konstrukce, haly.

TOZAN s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej oken, dveří, kování, stavební chemie a komponentů k montáži.

Firma ROLKO BLUDOV s.r.o. v Šumperku je zámečnictví se zaměřením na zakázkovou kovovýrobu, kde vám poskytnou záruku kvality na odvedenou práci. Hledáte vhodnou a kvalitní stínící techniku, žaluzie, rolety nebo garážová vrata? Jsme zde pro vás. Svým zákazníkům zajistíme poradenství a odbornou montáž včetně záručního i pozáručního ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dřevomateriály palubky -podlahové -obkladové OSB desky dřevotříska, sololit, sololak -hoblované zboží, hoblovaná prkna, střešní latě, řezivo -stavební -truhlářské krovy -palubkové dveře, vchodové dveře zateplené, VNITŘNÍ DVEŘE MASIVNÍ BOROVICE -plovoucí podlahy PARADOR, KRONOTEX, KRONOSPAN, TERHÜRNE ...

Obchodní zastoupení, prodej: -průmyslové nátěrové hmoty pro dráhy, automobilový, strojírenský a domácí spotřebiče -syntetické, antikorozní a stavební nátěrové hmoty -barevné pasty dle speciálních požadavků -systém past na míchání pro vlastní výrobu.

Bou-Mont Service s.r.o. se zaměřuje na montáž a demontáž ocelových konstrukcí, opravy různých kotlů, svařování, instalatérské práce a na montáž vzduchotechniky a ventilace.

Stavby na klíč: -zemědělské haly pro drůbež, prasata, skot -betonové kruhové nádrže -silážní žlaby -bioplynové stanice -průmyslové haly -občanské stavby -bytové domy -sportovní haly -ocelové konstrukce. Zemědělské haly: -568838840, zakazka@sok.cz Půjčovna mechanizace, nářadí: -568838821, 724090787, pujcovna@sok.cz -provozní ...

Kovovýroba: -nástroje -zakázková konstrukce -třískové obrábění -svařované výrobky -krytování obráběcích strojů. Prodejna: -sekačky na trávu FLYMO, OKAY -motorové pily POULAN, TECUMSEH -zahrádkářské potřeby GARDENA -sušáky na prádlo JUWEL -vozík na jízdní kola.

Výroba, montáž: - reklamní panely - maloplošné, velkoplošné - osvětlené, neosvětlené - zařízení do elektráren - né ocelové konstrukce - vrata - ploty - mříže.

Služby. -návrhy bytových interiérů, kanceláří a jiných komerčních prostor -specializace na kuchyně na míru -vestavěné skříně, dětské pokoje, šatny -kancelářský nábytek -vizualizace ve 3D, realizace interiérů na klíč.