Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Reality raz dva s.r.o. se zaměřuje na prodej, nákup a pronájem nemovitostí, bytových a nebytových prostor.

Skupina finančních specialistů. Nezávislé finanční poradenství při nákupu nemovitosti, sjednání hypotéky apod. Realitní kancelář.

Nuka seeds - Grow shop. Internetový obchod - banka konopných semen: - feminizovaná semena konopí Megaton, Polaris, Kleopatra - samonakvétací semena konopí Banshee, Automaton, Paradox, Baba Yaga, Tokamak - speciální odrůda konopí s CBD.

Půjčovna mobilního sudu s vířivkou. Pronájem vířivky - wellness u Vás doma s rodinou, na oslavu s přáteli, firemní akce i jiné příležitosti. Voda se vytápí pomocí kotle a dřeva. Napuštění vodou trvá cca 30min, vyhřátý sud na 36°C je zhruba za 2, 5 hod.

OKNA TPK s.r.o. zajišťuje prodej: - plastových oken a dveří - hliníkových oken a dveří - střešní okna, garážová vrata - žaluzie - balkónové a posuvné systémy

Provozovatel aukčního portálu Aukro.cz.

Arktis Servis, s.r.o. se zaměřuje na dodávku, instalaci a servis klimatizací, průmyslového chlazení a tepelných čerpadel.

Sdružení instalatérů Prodej - vodoinstalační materiál

Stavební klempířství. Výroba a prodej: -klempířské stavební prvky -střešní krytiny -veškeré klempířské materiály -poradenství v oboru klempíř.

Realizace staveb. Stavebniny. Internetový obchod, on-line prodej: - stavebního materiálu. Půjčovna: - nářadí - stavební techniky - stavební mechanizace.

Truhlářství: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně - komody.

Společnost DBH s.r.o. se sídlem v okrese Litoměřice se zabývá veškerou činností v oblasti dřevostaveb a nízkoenergetických domů na klíč. V rámci naší činnosti realizujeme vše od projektů až po výstavbu. Nabízíme buď již hotové typové domy nebo výstavbu na základě individuálních požadavků našich zákazníků. Naše činnost: - dřevostavby na klíč - ...

Společnost Gluc G2 s.r.o. na svém internetovém obchodě nabízí bioklimatické pergoly, praktické a designové vybavení zahrad.

IRP Steel s.r.o. se zaměřuje na sériovou kovovýrobu, tryskání a práškové lakování výrobků a vyrábí zahradní doplňky

Profilock s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu schodišť, mříží, zábradlí a plotů, dále na zabezpečení objektů, údržbu bytových fondů, otevírání dveří a mnoho dalšího.

Archtime s.r.o. je projekční a architektonická kancelář, navrhuje domy, komerční prostory a interiéry.

Ancane s.r.o. navrhuje a realizuje chytré byty, domy a kanceláře.

Michal Boško - P&M podlahy z Rapotína v Olomouckém kraji se zabývá pokládkou a renovací podlah. Naši pracovníci odváději kvalitní práci za přijatelné ceny. Dalšní naší činností je také nákup a prodej nového materiálu jako jsou koberce, PVC a vinylové krytiny, dveře - vchodové i interiérové. Současně zajistíme odstranění starých krytin. Na požádání ...

Adam Trčka Reality s.r.o. poskytuje individuální služby v oblasti nákupu, prodeje a pronájmu bytů, domů a realit.

Společnost IZA Group, s.r.o. pro Vás navrhne, připraví a kompletně zrealizují zahradní a krajinnou tvorbou od úvodní studie, přes projektovou dokumentaci, až po finální produkt zahrady na klíč. Poradíme Vám nejvhodnější řešení Vaší zahrady, zkonzultujeme s Vámi přání, představy a touhy, které nás společně dovedou k vytvoření zahrady Vašich ...

Výroba: - plastových a kovových komponentů pro elektrotechnický průmysl, telekomunikace, stavební a částečně i automobilový průmysl

Společnost GABEX s.r.o. je specialistou na dodávky kovových, polyuretanových, litinových a také pozinkovaných poklopů. V našem širokém sortimentu naleznete vodotěsné a plynotěsné poklopy, poklopy pro zadláždění Aludeck, GAP a GA, které splývají s okolní dlažbou, samootevírací poklopy ze slzičkového plechu a další zajímavé produkty. Vybírat můžete ...

Firma S&D STROJÍRNA PROSETÍN s.r.o. v okrese Chrudim má dlouholetou tradici v oblasti strojírenství a kovovýroby. Výrobní program firmy je převážně zaměřen na výrobu zdvihacích a technologických zařízení, ocelových konstrukcí, vzduchotechniky, lodních těles a svařenců. Naše působnost je ve městech Chrudim, Pardubice, Hradec Králové. Výroba, ...

Velkoobchod, maloobchod: - stavební materiál - zednické, malířské a natěračské nářadí.

TPS PROJEKT s.r.o. se zaměřuje na projektovou činnost v oblastech vytápění, vzduchotechniky, plynoinstalace, elektroinstalace a další.