Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Servis plynových a elektrických kotlů, tepelných čerpadel a bojlerů · plynové kotle Vaillant, Protherm, Viessmann, Baxi, De Dietrich, Bosch, Junkers, Buderus, ...

Společnost FILTRAX - Ing. Jaromír Valenta působí v oboru průmyslové vzduchotechniky po celé České republice. Filtry pro průmyslové odprašování nejmodernější konstrukce určené pro těžký a nepřetržitý provoz. Filtry jsou osazeny skládanými filtračními patronami s vysokou, stabilní odlučivostí. K dispozici je široká škála filtračních materiálů z ...

Firma byla založena v březnu roku 1991 pod názvem Konsorcium MPŠ na základě dohody třech fyzických osob za účelem, opravy a prodeje elektromechanických výrobků. Firma se zabývala výrobou transformátorů, svářeček, nabíječek, startovačů, usměrňovačů, rozmrazovačů a opravami elektromotorů a dalších elektromechanických strojů. 1. 1. 2000 vzniká firma ...

Společnost Jana Vlacha zajišťuje prodej kuchyňského nábytku na míru.

Společnost BOTUMY s.r.o. vyrábí designové výrobky z odpadového materiálu a realizuje vzdělávací programy.

Blade Trading s.r.o. se specializuje na vývoj, výrobu, prodej a montáž LED osvětlení.

Firma Arova servis s.r.o. se zabývá výrobou rozvaděčových skříní pro nízké napětí (NN). Typová provedení jsou tvořena dle připojovacích standardů českých distributorů elektrických energií. Elektroměrové rozvaděče ES1 - ES21: - stoupačkové rozvaděče pro rekonstrukce v bytových domech - elektroměrové rozvaděče - přímé, nepřímé ...

Návrhy, realizace a vizualizace soukromých i komerčních interiérů. Projekty pro rekontrukci interiérů.

Showroom a e-shop s mechovými obrazy. Realizace mechových stěn a obrazů na míru. prodej stabilizovaného mechu.

Společnost Růžolící chrochtík, spol. s r.o. byla založena v roce 2001 jako výtvarné, realizační a produkční studio výtvarníkem Bohumírem Goldou. Zabýváme se užitým designem, nakladatelskou a vydavatelskou činností, vizuální komunikací v architektuře a tvorbou Corporate Identity. Od dubna 2009 jsme řádným členem Unie grafického ...

ADAMONT s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej vrat a bran, prodává okna, dveře, oplocení a stínící techniku.

Pavel Hartman provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na zakázkovou výrobu kuchyní, kancelářského nábytku, vestavěných skříní a nábytku do ložnic a dětských pokojů.

Společnost TEGR, a.s. se zaměřuje na pronájem a správu nemovitostí a na inženýrské činnosti a poradenství.

Bc. Sandra Doležalová provozuje květinářství, floristickou dílnu a květinovou farmu. Zaměřuje se na vazbu klasických, svatebních i smutečních kytic a výrobu jarní, velikonoční, podzimní a vánoční dekorace.

Jindřich Bednář se specializuje na řezání kulatiny pásovou pilou, prodává stavební řeziva, provádí kácení stromů a těžební práce.

Společnost ELCOMRAP s.r.o. se zabývá elektroinstalacemi, rozvaděči, řídícími systémy, frekvenčními měřiči a poskytuje i poradenskou činnost.

BUENO design s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž nábytku do domácností, kuchyní, pro firmy, restaurace a školy.

Sklenářství Sedláček Kroměříž provádíme běžné sklenářské práce, zasklívání, řezání skla na míru, výroba a řezání zrcadel. Vyrábíme skleněné obklady, dveře, police, zábradlí, schodiště, podlahy, skleněný nábytek a mnoho doplňků do interiéru ze skla. Sklenářské práce: - zasklívání oken, dveří - výřezy, vrtání do skla - řezání skel, ...

Interiérový designer v Šumperku. Návrhy interiérů domů, bytů, komerčních prostor.

Společnost INTERIERY SVOZIL s.r.o. se specializuje na zakázkovou výrobu kuchyní, vestavěných skříní, kancelářského nábytku a nábytku do nemocnic.

Firma STOLÁRNA U SOUSEDŮ se zaměřuje na výrobu dřevěného nábytku do kuchyní, ložnic, obývacích a dětských pokojů, také vyrábí pergoly, zahradní nábytek a nábytek do restaurací.

Jana Procházková se zaměřuje na výrobu a prodej šitých tašek, dětských hraček, textilních dekorací, zástěr, polštářů a mnoho dalšího.

MarMarDeko se specializuje na květinové dekorace, svatební kytice, smuteční vazby, hrnkové květiny. V prodejně je možné zakoupit i různé květináče, košíky, svíčky a vázy.

Jana Kuchariková provozuje v Olomouci na ulici tř. Míru 965/105 Květinářství Kytka. Naší hlavní činností je smuteční vazba a věnce, kdy spolupracujeme s pohřební službou Fénix. Dále nabízíme také vazbu kytic pro každou příležitost, včetně svatebních kytic. Současně aranžujeme nejen řezané, ale také sušené květiny a prodáváme také hrnkové ...

Topení nejlevněji s.r.o. je montážní společnost, která prodává materiál a produkty týkající se topení, radiátorů, rozvodů, koupelen, kuchyní, solárních systémů a mnoho dalšího.