Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Lucie Holečková provozuje květinářství a zaměřuje se na vazbu kytic, poskytování zahradních služeb a výrobu dek.

Návrhy, realizace zahrad. Rekonstrukce zahrady. Výsadba zeleně. Závlahy. Instalace bran, oplocení. Stavba - zídky, opěrné zdi. Dřevěné prvky¨- zahradní domky, pergoly, posezení, lavičky.

Zahradnické služby: - realizace a údržba zahrad - zakládání trávníků - vč. pokládky travních koberců - stříhání stromů - i ovocných - čištění zanedbaných pozemků - odstranění ruderálního porostu - alejové výsadby - úpravy svahů - drenáže RD a BD vč. izolací - výkopové práce a další související činnosti.

Realizace průmyslové strojně hlazené betonové podlahy. Povrchová a barevná úprava průmyslových podlah. Doprava betonu a čerpání betonu.

Michal Berka nabízí pokládku obkladů, dlažeb i podlah. Zaměřuji se na zateplování rodinných domů. Provádím dokončovací stavební práce. Zabývám se dopravou do 3, 5 t.

PhDr. Adam Chalupníček provozuje internetový jarmark služeb, zboží a výrobků.

Outletový obchod s látkami. Možnost objednání látek přes e-shop nebo osobní prodejně ve vzorkovně v Ostravě.

Společnost Elma – Ing. Pavel Nováček ve Frýdku Místku se specializuje na prodej osvětlení a elektroinstalačního materiálu. Prodává široký sortiment svítidel pro průmyslové i občanské využití značek Philips, Massive či Globo. Stropní, bodová či LED svítidla, lustry, lampy a ostatní osvětlení můžete zakoupit také na našem eshopu. Navíc zde můžete ...

Výroba designové nábytku na zakázku. Navrhujeme a vyrábíme kuchyně, ložnice, obývací pokoje, koupelny a další nábytek. Výroba vestavěných skříní na míru.

SEAMO spol. s r.o. se specializuje na výrobu a prodej: - výkonové odpory - brzdné odpory pro frekvenční měniče - rozběhové odpory pro jeřáby - zatěžovací a ochranné odpory výkonů od 200W do 6MW. Dodávka generátorů, motorů od 10kW do 1MW, dodávky a instalace frekvenčních měničů a střídačů.

VOSTALOVA OKNA, s.r.o. se zaměřuje na prodej prosklených stěn a zimních zahrad, plastových a hliníkových dveří a oken. Adresa kanceláře: Benetice 10, 675 06 Benetice

Svatební salón. Půjčovna: -svatební šaty -pánské obleky -společenské šaty -dětské šaty -šaty do tanečních -ozdoby na auta -doplňky. Prodej: -svatební oznámení -snubní prsteny -kytice -pánské obleky. Služby: -foto -video -automobily -kadeřnice. Pujčovna: -čisticí stroje na koberce a čalounění KÄRCHER ...

Bulka s.r.o. se zaměřuje na klempířské práce, zateplení budov, mytí oken, kácení stromů a na další výškové práce.

E-shop s komponenty pro výrobu svíček. Prodej mýdel, korálků, komponentů pro drátkování a dekoračních předmětů.

Dušan Mojžíš se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a zakázkovou výrobu nábytku.

Libor Sedláček provozuje truhlářství, kde vyrábí nábytek z dýhovaných, masivních a laminotřískovaných desek. Nábytek vyrábí do kuchyní, obývacích a dětských pokojů a exteriéru.

Společnost LITAS, s.r.o. se zaměřuje na výrobu interiérového a exteriérového nábytku, na vybavení interiérů, čalounické práce a opravy a restaurování.

Pavel Hladík se zaměřuje na zakázkovou výrobu originálního nábytku z kvalitních materiálů, zákazníkům připravuje vizualizace a poskytuje poradenství.

Radek Tlustoš pracuje v oborech truhlářství a podlahářství, vyrábí nábytek na zakázku.

Ing. Lukáš Novotný se zaměřuje na návrh a výrobu nábytku, poradenství při volbě materiálu, konzultace při výběru dřezů a baterií a mnoho dalšího.

Společnost Opravy a Repase s.r.o. se zaměřuje na truhlářské repase, lakýrnické práce a opravy oken a dveří.

David Kubík se zaměřuje na zakázkovou výrobu interiérového i exteriérového nábytku dle přání zákazníka.

Společnost LIGNO nábytek, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku do ložnic, předsíní, kuchyní, obývacích a dětských pokojů. Zajistí také výrobu kancelářského nábytku, dveří, pergol a mnoho dalšího. Provozovna: Pavlínov 103, Velké Meziříčí 594 01

Vladimír Doležal navrhuje a vyrábí interiérové vybavení na zakázku. Kromě toho také provádí montáž a další související práce, kterými jsou například práce elektrikářské, zednické a instalatérské. Provozovna: Rebešovická 77, 643 00 Brno- Chrlice

Brckoo.cz se zaměřuje na skleněná a ocelová brčka. Brčka jsou vyrobena v České republice. K brčkům je také možné si vybrat obaly a kartáčky na čištění.