Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Velkoobchodní sklad, internetový obchod, prodej, eshop, e-shop: -bytový textil: -povlečení, prostěradla -záclony -deky -ručníky -ubrusy.

Společnost LesArbo.CZ se zabývá lesnickými a arboristickými pracemi na Moravě a při větších zakázkách i v Čechách. Lesnictví: Těžbu a přibližování dřeva provádíme vlastními silami a službami smluvních partnerů. Dříví vykupujeme a následně zpracováváme, případně dodáváme smluvním partnerům. Poskytujeme poradenství malým vlastníkům a obcím. ...

Velkoobchod, maloobchod: -nástroje, nářadí -řezné nářadí -elektro nářadí -upínací nářadí -brusivo -brusné nářadí..

Bagrování zemní, výkopové práce Provádíme bagrování výkopy základů na dům, plot, výkop bazénů, jímek, svodů, drenáže, strouhy kanalizační přípojky a dalších inženýrských sítí. Provedeme jakékoliv práce 1, 8t minibagrem, který nepošlape trávu, nezničí dlažbu, všude se vyjde, ale zvládne výkonem co velké bagry.. dále zajišťujeme přistavení ...

Půjčovna - nářadí brusky, vrtačky, řezačky všech typů od asfaltu, betonu až po obklady, bourací kladiva, hutnící pěchy, vibrační desky, lešení, shozy na suť, vysavače průmyslové, čerpadla až po B hadice, nivelák, přívěsy, autopodvalníky, motorové pily, motorové kosy, bubnové sekačky, svářečky na plast, svářečka, odvlhčovače, půdní vrták, ...

Prodej: - spotřební elektronika - domácí elektrospotřebiče - fotoaparáty - fotografické potřeby. Služby: - zpracování fotografií - fotokopírování. Servis, oprava: - spotřební elektronika. Montáž: - televizní a satelitní antény s dodáním materiálu.

Výroba špaletová, kastlová, zdvojená okna -euro 68 -exteriérové, interiérové dveře -kuchyňské linky -nábytek -truhlářská výroba -truhlářství

BPZ Metal, s.r.o. vyrábí: - brány - ploty - zábradlí - schody - mycí boxy automobilů

AMIDES, s.r.o. se zaměřuje na: - výrobu, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona - zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod

MP Kaindl s.r.o. prodává a servisuje ostřičky pro vrtáky, záhlubníky, pilové kotouče a další produkty. Společnost podniká v zastoupení firmy Kaindl Schleiftechnik Reiling GmbH pro Českou republiku a Slovensko.

PLISKA - PODLAHY, s.r.o. se specializuje na výrobu a prodej pryskyřic, chemických barev a jiných chemických látek. Realizují průmyslové podlahy a vodorovné silniční značení. Pobočka Čajkovského 1772/14 616 00 Brno-Žabovřesky Mobil: +420 602 503 227 Telefon: +420 541 244 528

Conecterm, s.r.o.prodává a vyrábí: - termostatické ventily a hlavice - regulační a uzavíratelné šroubení - ruční ventily - příslušenství k vyráběným produktům

Stolařství, truhlářství. Oprava, renovace: - starožitný nábytek, selský nábytek. Výroba, dodávka, montáž: - atypické interiéry pro restaurace, hotely, obchody - nábytek - repliky starožitného nábytku.

A-green, s.r.o. je autorizovaný výrobce a firma, která servisuje lesní a zahradní techniku značky Stihl a Viking.

Bentwood, s.r.o.provozuje e-shop se zahradním nábytkem, sedacím nábytkem z umělého ratanu - židle, barové židle, lehátka, slunečníky, hliníkový nábytek apod.

Výroba: - dřevěné dveře, okna, zárubně - kancelářský, zahradní nábytek - schodiště - kuchyňské linky - vestavěné skříně. Stavební činnost, výstavba, rekonstrukce: - zahradní domky, altány, pergoly a terasy.

ADMIRA CZ s.r.o. jako maloobchod, prodej, půjčovna, oprava, servis: -nástroje -elektrické ruční nářadí: BOSCH, MAKITA, NAREX, AEG, DOLMAR, KROLL (topidla, odvlhčovače, klimatizace) -kotvy, hmoždinky-výrobce UPAT-FISCHER -včetně montážních pěn HONDA-elektrocentrály. Půjčovna: -vrtací, bourací technika -elektrocentrály -ruční stroje na ...

TYP SERVIS s.r.o.provádí servis elektrických centrál a motorových čerpadel. Vyrábí generátory a čerpadla ve vlastních výrobních halách.

Prodej: - materiál pro zateplení - barvy, nátěry (vnitřní, fasádní) - speciální nátěry - laky, penetrace

REMO ELEKTRO BRNO s.r.o. provádí montáž, opravu, revize: - vyhrazená elektrická zařízení v prostorech třídy A, B - bez omezení napětí - společné TV antény, analogový i digitální přenos - hromosvody Společnost vyrábí rozvaděče nízkého napětí a projektuje elektrická zařízení, také poskytuje poradenské služby v energetice.

Oprava, servis, montáž: - plynové sporáky Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - montáž plynových kotlů - zámečnické - klempířské.

Stavebniny. Velkoobchod, prodej: - stavební materiáy - barvy a laky - nářadí - voda-topení-plyn - zahrada - palivové dřevo.

V oblasti zabezpečení kulturních akcí se naše firma pohybuje již řadu let. Technicky zajistíme vše od malých akcí, maturitních plesů až po velké městské slavnosti nebo firemní eventy. V oblasti projekce zajistíme vše od malých projekčních ploch až po velkoplošné projekce, včetně kvalifikované obsluhy. Provádíme kompletní dodávky, ...

AISECO s.r.o. provádí dodávky, montáž, servis: - klimatizace a chlazení - vzduchotechnika a ventilace budov - solární systémy, tepelná čerpadla Komplexní služby od poradenství, projekční činnosti, dodávek a montáže až po záruční a pozáruční servis.

Bravura, s.r.o. se specializuje svým prodejem na: - litinová, kachlová a krbová kamna - sortiment v oblasti topení, plynu, vody, odpadů a kanalizace - vířivé vany, sauny, bazény apod.