Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba, prodej: -nábytek -jídelny, kuchyně -zahradní nábytek -prodej dřevěných briket -montáž suchých staveb -reklamní předměty. Řezbářství.

Podniková prodejna firmy MONARC, Výroba, prodej: -nábytek.

Společnost Aves bau, s.r.o. provádí zemní práce a demolice. Realizujeme stavby kanalizací, inženýrských sítí, komunikací a zpevněných ploch. Nabízíme také terénní a sadové úpravy. Práce: - zemní práce - demolice. Stavby: - kanalizace - inženýrské sítě - komunikace - zpevněné plochy. Služby: - krajinářské úpravy - sadové ...

-Dřevovýroba -pila -stavební řezivo -pořez kmenové kulatiny -palivové dřevo -výroba pergol

Pila Dobrkovice. Stavební řezivo. Dřevěné modulární stavby. Dřevostavby - rodinné domy. Zakázková výroba: - zahradní domky - dětská hřiště - lavičky - dřevěné obaly, bedny.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Provozování kulturních a kulturně-vzdělávacích zařízení

Výroba: -soustružení dřeva -výroba nábytku na míru -vybavení kanceláří, obchodů, restaurací

Václav Novák provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje především na výrobu dveří, zárubní, lišt, mřížek a bytových doplňků.

Zakázková výroba: - schodiště - interierové dveře - vestavěné skříně - vybavení kanceláří a prodejen. - nábytek.

Truhlářské výrobky, výroba: -vestavěné skříně -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -postele z masivu -obývací stěny -koupelnový nábytek -bytové doplňky, police, odkládací stěny, schodnice, garnýže, stoličky, lavice, botníky, dřevěné obklady -pergoly -garážové stání. Materiál: -přírodní (masiv), buk, dub -umělý MDF, KRONOSPAN, dýhovaná ...

Truhlářství, sklenářství. Výroba - dřevěné dveře, okna - nábytek - kuchyně - schodiště.

Truhlářské práce nábytek, kuchyně, kanceláře, schodiště, obývací a dětské pokoje, ložnice Výroba - kuchyně truhlářské práce Výroba - kancelářský nábytek (truhlářské práce) Výroba - ložnice - dětské a obývací pokoje (truhlářské práce) Výroba - schody (truhlářské práce)

Naše zahradnictví nabízí řezané květiny i vazby kytic. Najdete u nás sezónní, hrnkové a balkonové květiny včetně trvalek, pokojovek i bylinek. Vedeme široký sortiment osiva květin a zeleniny, brambory, česnek, cibuli, květiny, jahody pro sadbu. Na své si přijdou i ovocnáři a pěstitelé okrasných stromků a keřů. Před vánocemi prodáváme vánoční ...

Truhlářství. Provádím renovace, restaurování a tvorbu nového nábytku z lamina i masivu, kuchyňské linky, vestavěné skříně, postele, dveře, zárubně včetně montáže.

Zdeněk Růžička se zabývá výrobou interiérového i exteriérového nábytku z různých druhů dřev a dřevěnými lištami z masivu pro výrobce nábytku, podlaháře a truhláře.

Stanislav Malec provozuje truhlářství, ve kterém se zaměřuje na výrobu a montáž kuchyňských linek, schodišť, obkladů, dveří a mnoho dalšího.

Truhlářství Řezníček, s.r.o. se zaměřuje na zakázkovou výrobu nábytku dle přání zákazníků. K výrobě používá masiv, dýhovaný materiál a lamino.

Miroslav Alt se zaměřuje na výrobu vestavěných skříní, kuchyňských linek, kancelářského i bytového nábytku.

Petr Ondráček se zabývá zakázkovou výrobou bytového, kancelářského, kuchyňského, školního nábytku a bytových doplňků. .

Truhlářsví. Výroba - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - vestavné skříně.

Výroba: -zakázkový nábytek. Vybavení: -interiéry na klíč -kuchyně, kuchyňská linka vč. spotřebičů -kanceláře -byty -prodejny.

Výroba a prodej pletiva, stavba plotů, prodej veškerého sortimentu k oplocení, provádění zámečnických prací. Výroba: -pletivo pozinkované, plastové -sloupky, brány, branky -doplňky k pletivu. Stavební práce, montáž: -oplocení -ploty dřevěné, drátěné, zděné, okrasné -dlažba, pokládání dlažby chodníků, teras.

Vyprávíme životní příběhy pomocí unikátních osobních obrazů. Obrazy vytváříme na míru díky čemuž získáte skvělou interiérovou dekoraci, ale také originální dárek, který bude navždy připomínat jedinečné životní momenty. Naše výrobky jsou ekologické a z materiálů z udržitelných zdrojů.

Služby - servis a revize plynových a tlakových zařízení - revize kotelen - prodej a montáž spotřebičů.