Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Distribuční sklad: -polystyrénové obklady -sádrokartony -potřeby pro malíře -barvy, laky.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -veškeré zdicí a sypké materiály -cihly, bloky, sádrokartony, cement, vápno, omítkové směsi -Porotherm, Heluz, Keratherm, vápno, cement, -stropy, nosníky, překlady -dveře, okna, vrata, střešní okna -izolace tepelné a hydroizolace, fasádní a zeteplovací systém -polystyren, minerální skelná vata, pásy ...

Montáže, demontáže a pronájem lešení. To vše zajistí firma Jakub Marek. Naše firma má dlouholeté zkušenosti v oboru montáží, demontáží a pronájmu lešení. Pracujeme se systémy rámového fasádního lešení SPRINT. Montujeme modulové systémy CUPLOK, které jsou optimálním řešením pro složité prostorové konstrukce pracovních nebo podpěrných ...

Husky reality. Prodej, pronájem nemovitostí.

Výroba: -rozvaděče nízkého napětí NN -svítidla -ocelové nosníky, stojany pro solární panely. Montáže skeletonu

Firma Roman Holemý poskytuje svým zákazníkům širokou škálu služeb v oblasti stavebnictví. Provádíme veškeré stavební práce, půdní vestavby a také hrubé stavby a montujeme sádrokartonové příčky. Jsme Vám k dispozici i v případě, že plánujete rekonstrukci koupelny či bytového jádra. Věnujeme se také pokládce obkladů a dlažeb, zemním a ...

Práce: -stavitelstsví -izolace střech (komplet) -zateplení obvodového a vnitřního pláště (panelové i rodinné domy) -kamenické práce -kompletní montáž hal (subdodávkou) -balkonové sestavy (prefabrikované i ocelové závěsné systémy) -dodávka okrasných zahrad a jezírek.

Maloobchod: -nářadí -kompresory, vzduchové rozvody -kotevní technika, brusivo -klíče, momentové klíče, momentový klíč -ruční nářadí -svařovací techniku, potřeby pro svařování -silikony, míchací metly -spojovací materiál -pneumatické nářadí -žebříky -pilové kotouče -frézy -boxy na nářadí -vybavení dílen.

PROZI Metal s.r.o. se zaměřuje na okapové systémy, střešní krytinu, doplňky ke střechám, hutní materiál a na střešní okna.

Developerská společnost. Realizace investičních akcí v průmyslu, obchodu a stavebnictví. Reality a pronájmy nemovitostí.

Služby: -povrchové úpravy ocelových konstrukcí, strojů, -nátěrové systémy podlah, -zastoupení firem J.SIGEL & SOHN, GEHOLIT+WIEMERHOLIT -dovoz, distribuce, poradenství a servis materiálů pro povrchové úpravy. Sídlo: Svobodova 135/11, 128 00 Praha 2 – Vyšehrad

DATEL ELEKTRO s.r.o. se sídlem v Novém Veselí realizuje průmyslové automatizace, měření, regulace, inteligentní domy, budovy, výroba rozvaděčů, revize pro různá elektrozařízení, ale i software pro aplikace.

Služby: - výroba dveří, zárubní na míru - atypická výroba

Jaroslav Krul, který se zaměřuje na truhlářství a podlahářství, se specializuje na výrobu vchodových dveří, oken a zimních zahrad.

Jiří Strakerle se zaměřuje na truhlářství, podlahářství a vyrábí nábytek na míru, knihovny a kancelářské vybavení.

Jiří Vašíček provozuje truhlářství, podlahářství a zaměřuje se na výrobu kuchyňských linek, skříní, šaten, vybavení kanceláří a mnoho dalšího.

Pavel Mahel se zaměřuje na truhlářství a podlahářství. Vyrábí dveře, okna, postele, skříně a mnoho dalšího.

Zámečnictví, nástrojářství -Chov domácích a zoologických zvířat a poskytování souvisejících služeb -Výroba drobných výrobků ze dřeva Truhlářství, podlahářství

Pokládka - podlahové krytiny Prodej - matrace - lamelové rošty Prodej - bytový textil Prodej - dámská konfekce

Pavel Hocke se zaměřuje na obkladačské práce, provádí obklad koupelen a WC, obklad schodů a pokládku dlažby.

Dodávka - podlahové krytiny Pokládka - podlahové krytiny

Služby: -prodej -montáž -plovoucí podlahy -podlahové krytiny.

Prodej, montáž: -lina -koberce -plovoucí podlahy. Sídlo: 59231 Nové Město na Moravě, Luční 1322

Dodávka, pokládka, výroba: - podlahové krytiny přírodní linoleum, PVC, koberce - linolea - PVC - koberce - podlahy (dřevěné, laminátové, korkové) Renovace podlah - obklady schodů, stěn a stropů podlahou, montáž - podlahy (dřevěné, laminátové, korkové).

Maloobchod, služby. Prodej: -široký sortiment podlah -dřevěné podlahy, parkety -PVC -masivní, dýhové, kazetové podlahy -mozaiky -laky, oleje BONA -obvodové, přechodové lišty, podložky -čistící prostředky. Služby: -renovace podlah -pokládka podlahy -individuální cenová nabídka, vypracujeme cenovou nabídku pokládky ZDARMA -navrhneme ...