Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Brusírna Macháně, výroba, e-shop: - nástroje - speciální vrtáky, nože - výstružníky.

Vzorková prodejna podlahových krytin. Prodej: - podlahové krytiny - koberce objektové, bytové, kusové - PVC objektové, bytové, antistatické, protiskluzové - lamelové plovoucí podlahy-lamino, dřevo, korek - program NOVILON LIGNA-náhrada lamelových podlah - ukončující(ukončovací)lišty - čistící zóny, rohože. Práce: - ...

Lumír Kratochvíl - Eko Prag provádí zemní a výkopové práce. Zabýváme se odstraňováním náletů stromů včetně pařezů a jejich uložením na skládku, tvarováním terénu, zakládáním trávníků, pokládkou travních koberců včetně dodání zeminy a substrátů. Dále nabízíme demoliční a bourací práce. Zemní a výkopové práce: - odstraňování náletů stromů včetně ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - stavebniny - nářadí - potřeby pro dům, zahradu - hygiena, úklidové prostředky - dílenské vybavení.

Prodej a servis nářadí a nástrojů všech známých značek: - ruční, elektrické, pneumatické i speciální nářadí - příslušenství - spotřební materiál. Doprava zajištěna.

Prezentace a prodej diamantových ostřičů nožů. Brousíte ručně, bez složitého upevňování nože. Vhodné pro kuchyň, lov, hobby, rybaření.

Výroba a dodávka samonosných bran i větších rozměrů: - samonosné, teleskopické, dvoukřídlé, skládací brány - vstupní branky, plotové dílce - automatické závory - garážová vrata - předokenní rolety - svařované panely 3D a 2D. Dodáváme pohony i na Vaše stávající brány.

-Výrobky z plastů, vyjma činností uvedených v příloze 1-3 živnostenského zákona -Obchodní činnost-koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, vyjma činností uvedených v § 3 živnostenského zákona a vyjma činností uvedených v příloze 1-3 živnostenského zákona

Sečení a mulčování travnatých ploch.

Odborná pokládka podlah a koberců. Zajišťujeme komplexní služby v oblasti pokládky podlah. Dodáváme vinylové podlahy, laminátové podlahy, PVC podlahy i dřevěné podlahy. Mezi naše další specializace patří zajištění kobercových podlah, epoxidových podlah, marmolea a obklady a polepy stěn.

Zahradnictví. Služby: - projektování, realizace okrasných zahrad u rodinných domů - návrhy zahrad, zahradní architektura - automatické závlahové systémy - rekonstrukce stávající zahrady - údržba zeleně - kácení, řezy.

Realizace, údržba zeleně. Zelené střechy.

Realizace, rekonstrukce a údržba zahrad. Tvorba zahradních jezírek. Řez živých plotů a odbornou péči o ovocné dřeviny včetně řezu a výsadeb.

Projekty, realizace zahrad. Řezy okrasných i ovocných stromů a keřů. Péče o trávníky, záhony.

Naše firma se zabývá projekcemi, realizacemi zahrad a zahradní architekturou. Navrhujeme parky, zeleně měst a obcí, provádíme sadové úpravy, kácení stromů a frézování pařezů. Zakládáme trávníky sportovišť a gofových hřišť. Prodáváme sazenice dřevin a doplňky zahrad - drcenou kůru, rašelinu či kameny, geotextilie a motouzy. Pronajímáme minibagry, ...

Jana Chlupáčová nabízí květinový svatební servis, aranžování květin na zakázku a pořádá kurzy aranžování květin. Jsme zakázková dílna, která poskytuje květinový svatební servis - květiny a vše kolem svatební květinové výzdoby jako auta, svatební tabule, obřadního místa, zapůjčení různého svatebního inventáře. Na objednávku Vám zhotovíme ...

Návrhy a realizace japonských a okrasných zahrad. Prodej: - substrát určený pro pěstování bonsají - ekologické hnojivo - korejské misky - bonsaje.

Úprava zahrad: -návrhy a realizace zahrad -zahradnické služby.

Návrhy, realizace i údržba okrasných zahrad.

Kompletní realizace biosolárních střešních zahrad, zelených střech a fotovoltaických systémů na klíč pro rodinné domy a firmy. Vyřídíme dotace. Zajistíme údržbu.

Automatické závlahové systémy. Zařídíme ruční i strojové výkopové práce na zahradě, hřišti či golfu.