Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Obklady, dlažby a vše s nimi spojené malování velkých ploch, další věci po domluvě

Nabízíme kompletní servis v realizaci interiérových podlah, staveb dřevěných teras a obložení fasád.

Nabízím kvalitní překlady do více než 50 jazyků světa a realitní slůžby v Praze, v první řadě prodej domů, bytů a komerční nemovitostí.

Drogerie Lamr, prodej drogistického zboží, parfumerie, barvy a laky.

Truhlářství. Výroba bytového nábytku: - obývací stěny - dětské pokoje - police a regály - kuchyně - šatní skříně - postele. Možnost vizualizace. Kalkulace zdarma.

Firma CraftEdge s.r.o. se zabývá kreativní výrobou designového nábytku: - nejrůznější typy stolů pro širokou škálu zákazníků - kované rohy a prvky pro interiéry, povrchové úpravy

Stolařství: - zakázková výroba nábytku - veškeré stolařské práce.

Velkoobchodní i maloobchodní prodej: - nábytkového a stavebního kování - drátěný program - dřezy, baterie - osvětlovací rampy - soklové lišty - příborníky - bytové doplňky - odpadkové koše - kuchyňské doplňky - tmely, silikony, lepidla, montážní pěny - obalový materiál - lepící pásky - kliky - parapety.

Prodej: - květiny - květináče - keramika - svíčky - další bytové dekorace. Vazby na zakázku, vázání kytic. Rozvoz květin a doručovní květin po Olomouci a okolí.

Výrobní program společnosti EKOTEZ, spol.s r.o. zahrnuje zařízení na manipulaci s chladivy. Jsou to zejména odvlhčovače, odsávačky, promývačky a plnící zařízení. Dále se zaměřujeme na výrobu tepelných čerpadel pro ohřev a chlazení chovných nádrží pro ryby a recyklačních zařízení pro odstranění oleje, vlhkosti, kyselin a pevných částic z běžných ...

VÝROBA A PRODEJ: - ploty, plotové sloupky - zábradlí - schodiště - okna - dveře - ocelové konstrukce - ochranné mříže - regály Dále provádíme: - drobné kovářské práce - žárové zinkování - práškové lakování - šopování - nátěrové hmoty - svařování elektrickým obloukem, CO2, plamenem. - řezání plamenem - řezání strojní - ...

Stavební a obchodní společnost. Práce: - stavební, zednické - rekonstrukce - bytové jádra - obkladačské práce - sádrokartonářské práce - fasády Maloobchod, prodej: - stavební materiál. Sídlo: - Svárovec 921, Zlín-Malenovice 76302.

Práce: -kompletním zajištění výstavby střechy -klempířské -tesařské -pokrývačské -svařování -pájení -přeložení materiálů -zasunutí materiálů -nýtování -dvojitá drážka stojatá -tekuté hřeby -hmoždinky, klasický nýt, nýt s trnem, trhací nýt -samořezné vruty. Výroba: -žlaby, svody -parapety -oplechování -klempířské ...

Pokládka podlahy: -dřevěné -parketové -plovoucí. Sportovní podlahy.

Na prodej textilní galanterie, spodního prádla a také prádla ložního se specializuje paní Anna Quittová. V našem sortimentu naleznete dámské spodní prádlo, termoprádlo, plavky, povlečení na postele i peřiny. Dále se věnuje šití dámských oděvů na zakázku včetně oprav.

Obchodní činnost, prodej, montáž, servis a pozáruční opravy: -garážová vrata Thermocraft, výhradní zastoupení pro ČR -brány a branky -elektrické pohony. Zdarma: -zaměření stavebního otvoru na území ČR -zhotovení a rozeslání nabídky na Váš rozměr -návrh nejekonomičtější řešení. Výhody naší firmy: -možnost výběru až z 10 000 ...

Lisovna plastů z termoplastů (PS, PP, PE, PA, POM, PPS, ABS) do hmotnosti 300g výlisku -konstrukce a výroba forem pro vstřikování plastů -výlisky z plastů vstřikováním (vstřikovací lisy) -laserové navařování nástrojů a forem -plastování hlav šroubů -průmyslová madla -plastové části, zastřešení bazénů -zákaznické ...

Dodavatel komerčně i soutěžně ceněných návrhů se zaměřením na průmyslový design, produktový design, design přístrojů a následné technologické a výrobní služby. Pro své zákazníky zajišťujeme kompletní vývoj nového výrobku od návrhu designu a ergonomie přes zpracování 3D CAD konstrukční dokumentace po dodávku mechanických dílů a sestav.

Realitní kancelář je smluvním partnerem 2 smluvních holandských realitních kanceláří zabývající se prodejem do Holandska, Belgie, Dánska a NSR.

Vše pro truhláře Vám dodá společnost DŘEVOART CZ s. r. o. V našem rozsáhlém sortimentu naleznete plošný materiál jako jsou LTD laminované desky, DTD desky dýhované, surové, MDF desky surové, palubky a dále pak stavební kování, kování, krytky, kluzáky, plastové profily, kolíkové tyče, suky, lodičky, papírové a dýhované hrany, vruty a šrouby, ...

Prodejní sklad: - spojovací materiál - kotevní technika, vruty - brusivo - konstrukční šrouby - tesařské kování - stavební chemie - nerezový program.

Výroba dílů a příslušenství pro motorová vozidla. Pronájem nemovitostí.

Zámečnické prace všeho druhu, brány, ploty, ocelové konstrukce

Práce výškové: -průmyslové komíny-opravy, konzervace, demolice, nátěry -montáže-konstrukce, přístupové plošiny, reklamy -nátěry-střechy, konstrukce, sila, zásobníky, potrubí apod. -opravy, nátěry, mytí-fasády -pořízení foto-video dokumentace a ostatní práce ve výškách dle dohody.