Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Jsme Váš autorizovaný prodejce spotřebičů LG a Beko v Jablonci nad Nisou. V našem sortimentu naleznete i spotřebiče značek Bosch, Amica, Whirlpool, Candy, Sencor a Zanussi. Můžeme Vám nabídnout velké i malé domácí spotřebiče. Zakoupíte u nás pračky, ledničky, sušičky, myčky nádobí, mrazničky, sporáky ale i vysavač či rychlovarnou konvici. ...

Prodej, výroba, montáž, servis, výhradní dovozce: -brány CAME. -komponenty pro brány, vrata. -šíny, vozíky, kladky, panty, dorazy -pojezdové kladky, profily -pohony pro garážová vrata, vjezdové brány, parkovací zábrany, závory.

Společnost NOVATERM CHOCEŇ, s.r.o. se specializuje na systémy pro chlazení a topení. Zajišťujeme dodávky a servis chladicích zařízení, tepelných výměníků a tepelných zařízení do domů, bytů, kanceláří i výroben. Naše služby: - systémy pro chlazení a topení - aplikace chladicích zařízení a tepelných výměníků - projekce, dodávka zařízení na ...

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Výroba interiérů: - dveře - nábytek - kuchyně - podlahy - osvětlení - realizace interiérů ma klíč - dýhování.

Umělecké zámečnictví, kovovýroba: - zábradlí - stoly a židle - pergoly a markýzy - schodiště - pojezdové brány - vstupní branky - vstupní portály s opláštěním - atypická svítidla - nápisy a znaky - poštovní schránky - parkovací zábrany.

Výroba, prodej: - kuchyně - sedací nábytek - obývací a dětské pokoje - ložnice - skříně

Prodej: - domácí potřeby Tescoma - chovatelské potřeby - zahradní a komunální technika - postřiky, hnojiva - potřeby pro zahrádkáře. Oprava: - zahradní a zemědělská technika - grily Weber.

Prodej zahrádkářských potřeb: - osiva zeleniny, květin - velký výběr cibulovin - přísady zeleniny, - balkonové květiny - okrasné dřeviny - ovocné stromky, keře - zahrádkářské potřeby - substráty, hnojiva.

Služby: -architektonické -projektování -architektonické a inženýrské činnosti a související technické poradenství.

Služby: -realitní kancelář, realitní činnost, koupě, prodej, pronájem: -rodinné domy, byty, pozemky, pozemek, komerční objekty -poradenství -znalecká kancelář -oceňování nemovitostí.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

Výroba: -frézované kůly se špicí a fazetou v průměrech od 5cm do 8cm, v délkách 250cm a 300cm -palisády do průměru 12cm v libovolné délce. -veškerý sortiment je možno dodat i půlený - příčky, plotovky atd. Pod domluvě jsou možné i jiné nestandartní rozměry.

Dodáváme moderní technologie pro všechny typy novostaveb. Jde o vlastní systém MAXcomfort - zajišťuje vytápění, centrální chlazení, řízené větrání s rekuperací tepla a ohřev vody. Minimálizujeme spotřebu elektrické energie.

Maloobchod, prodej: -barvy, laky -nátěrové hmoty -lepidla, ředidla, tmely Siga -tónovací studio -het - pelachrom -teknos.

Velkoobchod, maloobchod, realizace. Prodej, dodávka:podlahy. Ebenel, podlahové studio Jany Vechetové, Vám nabízí své služby v oblasti prodeje a pokládky laminátových a dřevěných podlah, PVC podlahovin a koberců.

Výroba, návrhy, realizace, montáž interiérů a nábytku, stolařství, truhlářství: - dveře interiérové, vchodové - podlahy - schody, schodiště - nábytek na míru (šatní skříně, dětský nábytek) - kuchyně - exteriéry z umělého dřeva (terasy, zábradlí, pergoly) - lamino, dýha, masiv.

Na oplocení zahrad a pozemků se zaměřuje společnost Ploty Design s.r.o. z okresu Šumperk. Realizuje profesionální výstavbu plotů (klasické drátěné, 2D, 3D, dřevěné, betonové, designové) včetně zastínění, zahrady na klíč, gabiony a terénní úpravy.

Prodej, maloobchod: - kamna - teplovzdušná, kachlová - krby - sporáky.

Zakázkové truhlářství: - dveře a zárubně - skříně - postele - kuchyně - dětské pokoje

Prodej: -zemědělská technika, stroje -JCB traktory, EBERHARDT, BREVIGLIERI, LEMKEN, HAFFIA, MATERMACC, EINBOCK, FELLA, KRONE, ARCUSIN, ELHO, GEHL, INUMA, RAUCH, TIM, GAMBETTI BARRE, WUHLMAUS, ZDT Nové Veselí -náhradní díly -oleje, maziva SHELL -filtry WOODGATE -pneumatiky PIRELLI, GOOD YEAR, MICHELIN, TAURUS -ložiska -SKF -pístní ...

Provádíme návrhy interiérů, rodinných domů nebo rekonstrukcí.