Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Návrhy a realizace - interiéry Pořádání - módní přehlídky - kulturní akce - výstavy Poradenská činnost - v oblasti rozvoje osobnostikouč - mezilidské vztahy Školení - školení pro obchodníky - kurzy pro managament

Výroba - pergoly - kuchyňský nábytek - kancelářský nábytek - koupelnový nábytek - nábytek vestavěné skříně, ložnice, dětské pokoje - bytové doplňky - dřevěné podlahy - terasy - dřevěné dveře - dřevěná schodiště

Stavební činnost: - zateplovací systémy - sádrokartony - pokládka obkladů a dlažeb a další.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka, montáž: - podlahových krytin: - interiérové dveře a obložkové zárubně - samonosná schodiště - keramické obklady a dlažby - lepidla, nivelační a spárovací hmoty - stavební chemie.

Stolařství. Práce: -stolařské. Výroba: -nábytek (nábytku) -okna -dveře interiérové, vnitřní, venkovní.

Výroba nábytku: - bytový nábytek - obývací pokoje - dětské pokoje - kuchyně - dveře - koupelnový nábytek.

Trezorová technika. Výroba, prodej, servis: -trezory (skříňové, k zazdění) -depozitní schránky -mříže, vrata, rolety -neprůstřelné stěny, dveře, přepážky. Práce: -zámečnické.

Provádíme montáže, servis a prodej tepelné a regulační techniky, topných systémů, plynovodů, včetně projektování a revize. Pro jižní Moravu jsme autorizovaný servis tepelných čerpadel a kotlů firmy VAILANT. Vždy rádi poradíme a hledáme to nejlepší řešení Vašeho problému, snažíme se optimálně sladit Vaše finanční možnosti s co nejlepší kvalitou. ...

Stavební společnost. Výstavba na klíč. Rekonstrukce nemovitostí. Realitní a investiční společnost. Nákup, prodej: - stavební pozemky - rodinných domů - firemních objektů. Ocenění nemovitostí a právní servis.

Kreativní květinové studio - on-line objednávka květin a rozvoz po Praze

Služby: - instalace a nastavení počítačů - řešení závad počítačů - návrh a realizace počítačových sítí - správa a údržba počítačových sítí - údržba pokladních systémů.

Architektonické návrhy a realizace interiérů: - prodejní interiéry - bankovní prostory - administrativní interiéry - atypické interiéry - veletržní expozice. Návrhy, konstrukce a výroba: - systémy pro zařízení prodejen - výroba atypického nábytku - prezentační systémy - hliníkové příčky a fasády - hliníková okna a dveře. .

Služby: - architekt - stavební inženýr - mostní a stavební konstruktér

Specializujeme se na online prodej profesionálního nářadí Milwaukee. V naší nabídce naleznete akumulátorové nářadí, elektrické nářadí, ruční nářadí, veškeré příslušenství včetně doplňků.

Prodej matrací. Nabízíme matrace zdravotní, polyuretanové, ze studené pěny, taštičkové, kokosové, latexové, sendvičové, dětské a další. Vše skladem. Výhodné akce. V naší prodejně si můžete matraci vyzkoušet a rovnou odvézt. Doprava po Praze v den objednání. Zajišťujeme dopravu i po celé ČR.

Přírodní kámen Gneis - obklady a dlažby Dům Kamenů Praha se zaměřuje prodej přírodního kamene - konkrétně na Balkánskou Rhodobskou rulu.

Servis žaluzií a rolet. Prodej náhradních dílů na žaluzie, rolety a sítě proti hmyzu.

Provádíme kompletní návrhy, rekonstrukce zahrad, údržby zahrad, závlahové systémy a mnoho dalšího v Praze a ve středočeském kraji. Zahradní firma www.realizujemezahrady.cz

TME - Transfer Multisort Elektronik. Velkoobchod, maloobchod, prodej, e-shop: - elektronické servisní a produkční části (elektronické komponenty, součástky) - polovodiče - komunikační moduly (GSM moduly, digitální vysílače a přijímače - pasívní součástky (kondenzátory, rezistory) - konektory - ventilátory - příslušenství - pojistky ...

Prezentace cibulovin Verver Export a směsí květinových semen HM.CLAUSE, osiva pro letničkové louky

Truhlářské práce. Výroba kuchyní, vestavěných skříní, nábytku. - vnitřní interiérové dvěře - EURO okna a EURO dveře - schody - kancelářský nábytek.

Internetový obchod s osvětlním do domácnosti i průmyslových prostor. Prodej elektra, instalačního materiálu, měřící techniky

Architektonická projekční činnost - architektura - grafika - vizualizace Návrhy - pasivní domy