Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Rizikové kácení a prořezávání stromů pomocí horolezecké techniky.

Výroba: -vrata, dveře, mříže, konstrukce na korián, koše na zboží, aj. -ohýbání a stříhání plechů, lísování, svařování, flowdrillování.

Služby: -strojírenská výroba -stavební zámečnictví -stavební činnost -výroba ocelových konstrukcí -opláštění a oplechování -oplocení, brány -zábradlí -schodiště. Zajistíme: -svařování CO2, TIG, MIG, MAG -dodávka hutních materiálů -ztáčení profilů -ohýbání, stříhání plechů -výpalky laser, plasma, autogen -žárové ...

Prodej, e-shop: - křesla - polštáře - sedací pytle - taburety - houpací sítě - pelíšky pro mazlíčky aj.

Zakázková výroba nábytku: - kuchyňské linky - schody - dveře - okna - koupelnový nábytek - atypické bytové doplňky.

Společnost ELMAT PLUS, s.r.o. se zabývá prodejem elektromateriálu pro firmy, živnostníky i pro ostatní zákazníky. Prodáváme elektroinstalační materiály jako jsou kabely, vodiče, rozvodnice, nářadí, vypínače, zásuvky a podobně. V nabídce máme zboží i pro náročné odběratele, které nelze běžně sehnat. Pořídíte u nás např. topná tělesa do ...

Naše firma sídlící v obci Ostopovice v okrese Brno - venkov se zabývá především pokládkou zámkové dlažby, včetně přípravy podloží. Pokládáme zámkovou dlažbu na venkovních plochách, komunikacích, parkovištích i chodnících. Tvar a barva dlažby je vždy dle přání zákazníků. Dále Vám nabízíme také další stavební práce, jako například sádrokartonářské ...

Naše firma sídlící v okrese Přerov nabízí svým zákazníkům především zakázkovou výrobou dřevostaveb, stavbu dřevěných konstrukcí (krovů) a pokládku zámkové dlažby. Zabýváme se například výstavbou a údržbou dřevostaveb, výpočty a realizací krovů, návrhy a výrobou pergol a další stavební činností v oblasti dřevomontáží. Naší snahou je nalézt ...

Zubní péče Pondělí, úterý a čtvrtek ordinace MDDr.Jitka Loužilová ORDINAČNÍ HODINY Pondělí 8:00 - 14:30 Úterý 8:00 - 14:30 Středa 8:00 - 12:30 Čtvrtek 8:00 - 14:30 Pátek 8:00 - 12:30

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kompletní sortiment -nástroje kovoobráběcí -nástroje pro frézování kalených materiálů (kalené materiály) -nástroje pro výroba, výrobu forem, formy -upínací nářadí pro soustružení a frézování.

Prodej, montáž: -horizontální a vertikální žaluzie, sítě proti hmyzu -předokenní žaluzie, rolety. - garážová vrata

Velkoobchod, maloobchod: -materiály pro výrobu nábytku. Zakázková výroba: -kuchyňské linky -interiérový nábytek. Služby: -doprava výrobků zákazníkům -formátování -olepování ABS hran. -prodej kování pro nábytkáře - Blum, FGV; spojovací materiály - vruty, spojovací šrouby, krytky; kuchyňské dřezy Franke; brusivo a pilové ...

Prodej, dodávka, distribuce interiérové dveře a zárubně výrobců KORCO, BOULIT, PORTA DOORS, VERTE zkvalitních materiálů -vnitřní dveře a pouzdra JAP skleněné nebo dřevěné. -kování TWIN, MP, COBRA, METALIA -kompletní servis: zaměření, prodej, doprava, montáž.

Výroba: - tlačítkových ovladačů do výtahů - výroba výtahových klecí, protiváhy... - montáže nových výtahů - rekonstrukce stávajících výtahů - servis výtahů - výroba průmyslových digestoří - zakázková kovovýroba.

Výroba nábytku na zakázku: -kuchyní, vestavěných skříní, nábytku z masivu, kanceláří a vybavení komerčních prostor -prodej a montáž elektrospotřebičů.

Panelárna Louky. Výroba, prodej betonových výrobků: - strukturovaná dlažba - stropní panely - filigrány - obrubníky, zatravňovací tvárnice - silniční panely - atypické betonové výrobky. Čerpací stanice LPG - tel.: 732683735.

Stavební činnost: - stavby na klíč - plynovody. Maloobchod, prodej: - stavební materiál, stavebniny. Odborná montáž: - střešní okna, dekorativní a zastiňovací doplňky VELUX. Služby: - míchání barev.

Dodávka a montáž tepelných čerpadel "na klíč": - bezplatné poradenství - technický a cenový návrh zdarma - zajištění projektů - montáž tepelných čerpadel - montáž topné soustavy - záruční a pozáruční servis.

Prodej, montáž: -dveře -zárubně.

Architektonická kancelář - atypická řešení na, , klíč" - vybavení ordinací a autosalonů - alternativy pro byty

Stavební firma: - novostavby, rodinné a bytové domy - rekonstrukce domů, bytů, bytových jader - stavební práce pro dodávky vnitřních i venkovních bazénů na klíč - terasy a plochy z exotických dřevin. Inženýrská činnost.

Zámečnictví. Výroba schody, zábradlí, brány, ploty, zábradlí, ocelové konstrukce.

Montáže a dodávky technologických zařízení pro energetický, chemický a petrochemický průmysl.

Návrhy a realizace: - interiéry Návrhy a výroba: - kuchyně včetně spotřebičů. Výroba - dýhovaný i masivní nábytek - dveře. Stavby - domy.