Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Sadové a lesnické služby a práce. Lesnické služby: - pravidelná kontrola stavu lesních porostů - značení prořezávek a probírek - vyznačování těžeb - pěstební projekty. Sadové a zahradní úpravy: - projekty, zahrad, parků, včetně realizace - úpravy příměstských lesů - rekultivace skládek - výsadba vodotečí.

Truhlářství na zakázku Představujeme Vám firmu Truhlářství Koláček, která svým klientům nabízí návrhy, výrobu a montáž truhlářských výrobků. V oboru truhlářství máme velké zkušenosti, které zúročíme při klasické i atypické výrobě dřevěného nábytku s moderním designem posledních trendů. Používáme jak lehčené moderní materiály tzv. lamino, tak ...

Firma V+T mat s.r.o. se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem materiálu pro technická zařízení budov.V našem sortimentu naleznete čerpadla, kotle, kompletní vodoinstalatérský a topenářský materiál a také vybavení koupelen. Dále provádíme vypracování cenových nabídek a projektů. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kompletní ...

Stavebně projekční kancelář Vaniš Luboš, Ing. nabízí komplexní architektonické a inženýrské služby v oblasti pozemních staveb. Zajistíme architektonické studie, vizualizace, vypracování prováděcích projektových dokumentací, vyřízení stavebního povolení, rozpočty staveb a další činnosti. Služby: - stavební a projekční kancelář - projektové ...

Společnost BONO sort s.r.o. se specializuje na prodej nářadí a nástrojů pro řemeslníky a kutily. Dále v naší nabídce naleznete spojovací materiál, tesařské kování, brusivo, frézy, elektromateriál a nátěrové hmoty. Sídlíme na adrese Karlovarská 277, Velká Dobrá. Prodej: - nářadí a nástroje pro řemeslníky a kutily - železářství - spojovací ...

Vyhotovení znaleckých posudků pro soudy, státní orgány a organizace, firmy a občany za účelem: - převod nemovitostí (prodej, koupě, darování) - vypořádání dědictví - vypořádání sjednoceného jmění manželů (SJM) - vypořádání podílové spoluvlastnictví - stanovení ceny nemovitostí pro zahrnutí do jmění firmy. Vyhotovení odhadů nemovitostí pro ...

Zahradní architektka se specializací na Feng Suej. Služby: - návrhy zahrad - návrhy zeleně v interiéru a exteriéru - návrhy veřejné zeleně - zpracování podkladů návrhu zeleně pro žádosti o dotace - poradenství a konzultace Feng Suej.

Realitní kancelář Nabízíme: - komplexní služby včetně znaleckého a právního servisu. - znalecké posudky o ceně nemovitostí - administrativní i tržní ocenění.

Dodavatel oken, dveří, vrat a žaluzií.

Společenství vlastníků bytů jednotek Topolová 912 Milovice

Eshop a prodej povlečení a bytového textilu. Šití ložního povlečení a prostěradel z českých materiálů i atypických rozměrů.

Služby, prodej: - pěstování a aranžování sušených rostlin

Výrobky z kamene na míru: - dlažby a obklady - kuchyňské pracovní desky - koupelny - onyxové stěny - schody a parapety - obklady krbů - police a stoly - pomníky či grilovací kameny.

Prodej střešních krytin, okapových systémů, plechů, střešních oken, střešních doplňků pro šikmé a ploché střechy, spojovacího materiálu.

Nabídka zahradnických služeb a květinářství. Zahradnické služby: - návrhy zahrad - realizace zahrad - rekonstrukce zahrad - založení, údržba trávníku - údržba zahrad. Květinářství: - řezané květiny - hrnkové květiny - svatební kytice - dekorace interiérů - smuteční vazba - suché aranžmá - okrasné dřeviny - semena a cibuloviny - ...

Stavební a nábytkové stolařství. Výroba: - kuchyňské linky - nábytek na míru - kancelářský nábytek - šatní a vestavěné skříně - ložnice - dětské pokoje - designový nábytek - jídelní stoly - dveře - pergoly a zahradní domky - schody.

Výroba: - zakázková výroba nábytku - výroba schodišť, kuchyně, dveře, vestavěné skříně, interiérový a zahradní nábytek

Státní podnik DIAMO, odštěpný závod ODRA provádí správu a péči o všechna bývalá hlavní důlní díla z ostravské, karvinské a jižní části revíru. Organizačně se skládá ze středisek Důl a Povrch. Sídlíme v Ostravě - Vítkovicích na ulici Sirotčí. Středisko Povrch: - správa areálů bývalých dolů v ostravské a petřvaldské dílčí pánvi: - bývalý Důl ...

Internetový obchod, eshop, prodej: - domácí infrasauny Grand de Luxe- pro 1, 2, 3, 4 osoby i více osob - finské sauny VitalWell - kombinované, venkovní - příslušenství.

Firma LB 2000, s.r.o. se zabývá návrhy a realizací inženýrských staveb. Inženýrské stavby: - kanalizace - vodovody - železobetonové konstrukce - plynovody - dopravní stavby.

Kuchyňské studio Výroba, služby: - výroba designového nábytku a kuchyní - kreslení 3D vizualizací a konzultace.

Chov ovcí pro vlnu. Výrobky z vlny: - ručně tkané výrobky - plstěné výrobky - výroba hraček

Prodej: - pracovní oděvy a obuv - nářadí - zahradní nářadí. Renovace nářadí.

Výroba a prodej: - sedací soupravy - sedací nábytek - zařízení bytových i nebytových prostor na klíč.