Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Dceřiná společnost řeckého výrobce práškových barev NEOKEM. Společnost vyrábí práškové barvy pro práškové lakování od roku 1987. Dlouholeté zkušenosti na řeckém trhu dovolily společnosti založit a prezentovat jejich výrobky i na ostatních trzích jako jsou Rumunsko, Bulharsko, Ukrajina, Polsko a Německo, kde má založeny dceřiné společnosti.

Umelý vianočný stromček 3d v modernom prevedení. Hladáte moderný umelý vianočný stromček? U nás nejdete to nejlepšie na Slovenskom trhu. Nájdete u Nás najmodernejšie umelé vianočné stromčeky v rôznych prevedeniach s 3D a 2D ihličím alebo zasnežené umelé stromčeky či stromčeky na drevenom pníku. Naše umelé vianočné stromčeky sú od základu stavané ...

Soustřeďujeme se na poradenskou činnost v oblasti návrhu interiérů. Realizujeme projekty bytového designu pro prázdné prostory nebo restyling. Dodáváme originální nábytek tradičních i moderních stylů.

Vyhledávač zboží do bytu, domu či zahradu. Návštěvníkovi nabízí možnost vyhledávat zboží z více e-shopů najednou.

Velkoobchod, maloobchod: - vodo, topo, plyn, koupelny. Sídlo: Medlov 247, Uničov, 783 91. Tel.: 585054447.

Vyrábíme a dodáváme lampy a svítidla zejména na šicí stroje, obráběcí stroje, kosmetická a tatérská pracoviště, prodejní stojany, výlohy apod., výstavní síně a galerie a pro zdravotnictví. Dále vyrábíme pomocné podpůrné prvky pro zdravotnictví a reklamu z ohebných trubek Spiritflex.

Čištění, úklidové služby, úklidové a práce a služby (jednorázové, generální, pravidelné, ...). Dále se zabýváme údržbou a správou nemovitostí.

Výroba, vývoj: - ventilační turbíny - komínové ventilátory - hybridní ventilátory.

Výroba, výrobce, e-shop: - WPC (Wood Plastic Composites) terasy, ploty.

Dodávka, prodej, servis - diamantové nástroje pro opracování skla a broušení - brusivo - leštivo.

Nabízíme realizaci kompletní rekonstrukce bytu na klíč a renostrukce bytového jádra v Praze a okolí. Dále provádíme renovace a broušení parket, výroba kuchyňských linek, vestavěných skříní a dalšího nábytku na míru, 3D vizualizace interiérů a veškeré další činnosti související s rekonstrukcí bytu a bytových jader v regionu Praha – bourací a ...

Poskytujeme své služby v oboru montáže, opravy, revize a uvedení plynových kotlů. V Praze a ve Středočeském kraji. Naše firma se specializuje na značky: Buderus, Dakon, Junkers, Protherm, Vaillant, Viadrus.

Provozujeme autorizovaná koupelnová studia specializovaná na luxusní koupelny. Prodáváme kompletní sortiment značky PORCELANOSA Grupo. K dispozici je veškeré vybavení pro koupelny: dlažby, obklady, sanitární keramika, vodovodní baterie, vany, vířivky, sauny, sprchové kouty, koupelnový nábytek.

On-line prodej kuchyňského vybavení a potřeb pro domácnosti. Zejména doplňky pro vaření, pečení, stolování nebo skladování potravin.

Maloobchod, prodej: -elektroinstalační materiál -osvětlovací technika.

Velkoobchod, velkosklad, sklady, distribuce, maloobchod, prodej: -elektroinstalačního materiálu -svítidla -světelné zdroje -žárovky -kabely -silové elektrické (VN, NN) -sdělovací-telefonní, anténní, ovládací

Zakládáme si na kvalitně odvedené práci, otevřené a upřímné komunikaci a skvělé službě klientovi. Máme vlastní tým podlahářů a konzultantů, kteří jsou Vám k dispozici už od prvních fází projektu. Rádi s Vámi nezávazně prodiskutujeme Vaše požadavky či Vám prostě jen poradíme.

Služby: - správa a úklid nemovitostí Montáž, servis: - zabezpečovací systémy EZS a EPS - přístupové a docházkové systémy - domácí telefony Správa datových sítí.

Stránky realitního makléře pro hlavní město Prahu a Středočeský kraj. Prodej a pronájem nemovitostí.

(dříve Elektram, i-center) Velkoobchod, prodej, distribuce: Elektroinstalační materiál Kabely a vodiče - vodiče, silové kabely, pryžové kabely, sdělovací kabely, speciální kabely, topné kabely, šňůry, flexošňůry, příslušenství kabelů. Rozvodné systémy - vnitřní rozvod, lišty a příslušenství, soustava do betonu, kabelové nosné žlaby, ...

Chceme obnovit tradici stolování v Čechách - pojďte do toho s námi! Máme pro vás stylové doplňky na váš stůl od šikovných českých švadlen a touhu udělat vaši domácnost ještě krásnější.

Prodej moderního, kvalitního a levného nábytku, bytových dekorací, doplňků a textilu. Více jak 6000 produktů.

Vyrábíme komínové systémy, kouřovody a komínové vložky. Dodáváme také doplňkový sortiment pro kamnáře, kominíky a krbaře včetně oděvů a náčiní.

Naše firma působí jako dodavatel centrálních vysavačů Husky, Duovac a Disan.

Nástěnné bytové dekorace ORAC DECOR