Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Zabýváme se ostrahou majetku a osob. Poskytujeme recepční služby a správou nemovitostí.

Provádíme veškeré stavební práce, jako je zateplování fasád, zdění či bourání příček, rekonstrukce bytového jádra, pokládka dlažby a obkladů, úprava omítek, pokládka zámkové dlažby a rekonstrukce příjezdových cest a mnoho dalšího.

Nabízíme kompletní sortiment nábytku zejména pak sektorový nábytek, sektorové kuchyně, obývací stěny, kuchyňské linky, dětský nábytek, kancelářský nábytek, sedací soupravy a další.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - stavebniny - střešní krytiny

Prodej, montáž, servis: - klimatizace.

Stavebniny U nádraží Prodej: - stavebniny, stavební materiál - pevná paliva - uhlí.

Prodej, e-shop - obklady a dlažba - sanitární technika - koupelnový nábytek - vodoinstalatérský a topenářský materiál.

Služby - návrhy a design interiérů - dispoziční řešení interiéru - 3D vizualizace interiéru.

Montáž: - ploty, oplocení - brány, branky

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -koupelnový nábytek -zakázkový nábytek do koupelen na míru -návrh architekta -doplňky do koupelny.

Prodej: - železářství - kuchyňské potřeby - jízdní kola - zahradní traktory - sekačky - kultivátory - řetězové pily - zahradní nábytek.

Služby: - prodej - ochranné pracovní pomůcky rukavice, oděvy, přilby. šití - lůžkoviny. - tisk - kalendáře, diáře, úpravna vody.

Český výrobce zaměřený na zdravý spánek a odpočinek. Výroba: - anatomické polštáře, polštáře z paměťové pěny, matrace, relaxační podložky.

Stavíme kamenné zdi, rekonstrukce terasy, dlažby, zámkové dlažby, ruční hloubení studní, stavíme domy na klíč, fasády malby a nátěry dále pergoly, obklady, střechy

Poskytuji komplexní kovovýrobní a kovářské služby. Vyrábím užité kované produkty typu ploty, mříže, schodiště či nábytek po kovové konstrukce. Věnuji se autorskému ztvárnění kovaných solitérů do interiéry i exteriéru, které kombinuji s přírodními materiály jako je dřevo, kůže či skleněné fragmenty.

Prodej, montáže: - okenní fólie - bezpečnostní dveře - bezpečnostní systémy - požární systémy - kamerové systémy - domovní telefony, videotelefony - garážová vrata a automatické brány. Elektromontáže.

Zahradní architekturou se zabývám od roku 1999. Mám za sebou spoustu vizualizací, návrhů a sázení. Technologická vyspělost je pro mě samozřejmostí. Po celou dobu se snažím, aby rostliny se staly přirozenou a příjemnou součástí životního prostoru. Postarám se o projekt a samotnou realizaci a také Vám poradím s následnou péčí.

Okna z profilových systémů nejnovější generace.

Jsme firma v Českých Budějovicích, která se zabývá opravami plastových částí automobilů, motocyklů a například zahradního nábytku apod. Oprava takové plastové části je mnohem jednodušší a hlavně levnější, než koupit celý díl a nechat jej vyměnit. Svařujeme: plastové nárazníky, světlomety, plastové části chladičů, zahradní nábytek a další.

Provádíme správu domů, bytů a nemovitostí jak pro společenství vlastníků, tak i pro ostatní organizace. Dále poradenskou činnost pro společenství vlastníků v oblasti SVJ. Rovněž vykonáváme funkci statutárního orgánu pro společenství vlastníků v případě potřeby a dohody.

Jsme firma zabývající se kompletní realizací zahrad - Automatické závlahové systémy RainBird - projekce, realizace, servis. Zpracování návrhů okrasných zahrad a jejich realizace, zakládání trávníků. Výstavba bazénů. Terasy z exotických dřevin. Pokládání dlažeb zámkových, skládaných, zatravňovacích. Výstavba zahradních altánů a domků. Správa a ...

Údržba a realizace zahrad pro Plzeň a okolí. Sekání trávy s odvozem, vyčištění pozemku, provzdušnění trávníku, postřiky, založení trávníků, zavlažování, řez ovocných stromů a živých plotů, údržba záhonů, kácení stromů, komplexní péče o travnaté plochy. Zakládání zahrad vč. návrhu. Nátěrové práce.

Truhlářství - výroba a montáž nábytku do všech interiérů: kuchyně, skříně, obývací stěny, předsíně, koupelny, dětské pokoje, ložnice, postele, kancelářský nábytek, vybavení restaurací, vybavení lékáren, pergoly.