Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Truhlářství. Výroba: - okna EURO 68 - dveře - nábytek - kuchyně - kancelářský nábytek.

Velkoobchod: - obklady - dlažba - vybavení koupelen - sanitární technika - sprchové kouty, vany - koupelnové doplňky - zrcadla.

STAVEBNINY VALTICE Prodej: -stavebniny -stavební materiál -půjčovna lešení.

Prodej, montáže, instalace: -interiérové vnitřní dveře a obložkové zárubně firmy SOLODOOR. Práce: -domovní instalace: -VODOinstalační, instalace vody -TOPO, topenářské, instalace topení -elektroinstalační, elektromontáže.

Autodoprava, doprava, přeprava: -vnitrostátní a mezinárodní: -sypké materiály ve stavebnictví -stavební stroje -paletizovaný materiál. Stavební práce: -rekonstrukce bazénů -rekonstrukce vozovek -demolice objektů, podlahy. Zemní a výkopové práce: -rovnání, svahování, hloubění příkopů -výkopy stavební jámy -hloubění ...

Zámečnictví. Výroba, instalace a opravy strojů a přístrojů. Malířství a natěračství, zednictví. Návrhy, studie a realizace zahradních úprav.

Servis, oprava: - revize elektroinstalace NN / VN bez omezení - hromosvody, jímací soustavy bez omezení - nebezpečí výbuchu - elektrické spotřebiče, všechny druhy - ruční nářadí - kancelářská a výpočetní technika - lékařské přístroje - automatická evidence periody revizí - automatizace.

Prodej, stavba a realizace: - teplovzdušné krby - krbová kamna na dřevo i uhlí. Výroba krbů na zakázku.

Prodej: - zahrádkářské potřeby - oplocení - nářadí - zboží pro dům a zahradu - drogerie - elektro (baterie, zásuvky). Pobočka: - Nám. Míru 42, Úsov - Tel.:604815176 (p. Osladil)

Služby: - elektroinstalace. Prodej: - elektroinstalační materiál.

Společnost PROSTOR a.s. provádí komunální, úklidové služby a údržbu zeleně na území hlavního města Prahy i v jeho okolí.

Prodej, montáž, servis: - žaluzie - garážová vrata - rolety - PVC okna - markýzy - sítě proti hmyzu - okenní folie - záclonové kolejničky

Služby: - ekonomické - administrativní - správa nemovitostí pro vlastníky bytů, pro nájemníky, pro společenství vlastníku, pro družstvo. Realitní kancelář.

- koupelnové studio - koupelny na klíč - kompletní rekonstrukce bytových jader

Inzerce nemovitostí. Prodej a pronájem bytů, domů, pozemků, chat a chalup z celé ČR.

Zahradnické služby Zahry Vás jistě překvapí svojí přívětivou cennou a perfektní kvalitou odvedené práce. Zahradnické služby po celé České Republice.

Provozujeme internetový obchod s designovým nábytkem a doplňky. Snažíme se vdechnout nový život krásným věcem. Nábytek nejčastěji prodáváme v takovém stavu, v jakém se nám jej podařilo získat. Jeví-li se to jako účelné, pokoušíme se o renovaci.

Projektová kancelář, která se zabývá moderní architekturou. Nadčasová a velkoryse prosvětlená architektura zrcadlí název společnosti a tvůrčí filozofii svých autorů, vyznávajících čistý, minimalistický design, přímé linie a výhradně špičkové materiály. Zajišťujeme projekty rodinných domů, interiérový design i zahradní architekturu.

Komplexní péče o stromy (ošetřování stromů, řez stromů, rizikové kácení stromů, výsadba stromů, odborné posudky na stromy, likvidace dřevní hmoty a frézování pařezů) rostoucí hlavně mimo les.

Jsme firma zabývající se dřevařskými, zahradnickými a zemními pracemi s působištěm po celé ČR. Pokud potřebujete odstranit náletovou vegetaci, zajistit rizikové kácení stromů, výsadbu apod., kontaktujte nás. Více info na drevoazem.cz

Společnost Gangaro s.r.o. provozuje internetový obchod La Maria se stylovými a originálními dekoracemi pro Vaše bydlení. Designové kousky nabízíme nejen do obývacího pokoje, ale také do kuchyně či zahrady. Naše výrobky jsou vhodné jako zajímavé a nápadité dárky.