Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Zajišťujeme výrobu a prodej kovových hadic a kompenzátorů včetně svařovacích prací: Kovové hadice Vyrábíme kovové hadice pro přepravu kapalin a plynů odolávající vysokým provozním teplotám a tlakům. Díky individuálnímu přístupu a technicky vyspělému týmu jsme schopni navrhnout a vyrobit jakékoliv atypické propojení. Naše výrobky dodáváme pro ...

Realitní kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí - rezidenční, komerční development - tržní ocenění nemovitostí - homestaging.

Výstavba rodinných domů na klíč: - rekonstrukce bytových jader - půdní vestavby - zateplení budov - sanace vlhkého zdiva - dodávka plastových oken včetně montáže - instalace termokamer - stavební firma - výstavba RD.

Práce: -úklidové celoroční a jednorázové: -kanceláře, byty, ordinace, výrobní prostory, školní učebny -po řemeslnících, malířích -mytí oken, výloh, skleněných ploch Údržba: -zeleň -chodníky, komunikace -úklid sněhu Čištění: -koberce -čalounění Stěhování: -byty, stroje, těžká břemena.

Kovovýroba S&R Stahlbau-Blechbearbeitung CZ, s.r.o. se zaměřuje na zámečnické práce, výrobu lehkých ocelových konstrukcí i sváření na robotizovaném pracovišti. Sídlíme ve městě Mikulášovice, blízko hranic se Spolkovou republikou Německo. Kovovýroba, výroba: - lehké ocelové konstrukce - lehké svařované konstrukce pro stavebnictví - kovové ...

Stavební bytové družstvo Pozemní stavby Liberec vlastní nebo má ve správě cca 7.000 bytů v Liberci, Jablonci nad Nisou, České Lípě, Novém Boru a Děčíně. Ve všech těchto městech je pro naše klienty zřízena pobočka, kterou mohou v úřední den navštívit, případně si sjednat individuální schůzku. Mezi služby, které naše družstvo poskytuje patří ...

Stavebniny s veškerým sortimentem stavebnin a stavebním materiálem nabízí sádrokartonové systémy, tepelné izolace, hydroizolace, systémy stropních podhledů, materiály ze dřeva, stavební chemie, střešní systémy a barvy. Nově také Vodo Topo Plyn a centra dveří a podlah.

Prodej: - vodovodní baterie, zařízení.

Dodávka - fotovoltaické elektrárny - tepelná čerpadla - klimatizace.

Architektonická kancelář. Projekční kancelář.

Prodej elektroinstalačního materiálu, uhlíky do ručního nářadí, svítidla, led svítidla, ložiska, domácí elektrospotřebiče bravo.

Pilařská výroba: - výkup pilařské kulatiny smrk, borovice, modřín - trámy, latě, desky, fošny - 4 sušičky dřeva - v létě ošetření vazebních trámů proti dřevokazu a houbám - sušení řeziva pro truhlářské účely - sušení obalových materiálů ze dřeva - imprgnace řeziva, kapacita 60m3 - čtyřstranné hoblování řeziva dodaného ...

Zakázková výroba dřevěného interiéru a exteriéru. Vyrábíme sauny na míru, schodiště, interérové a vchodové dveře, kuchyně na míru, bytový nábytek na zakázku, dřevěné konstrukce, komerční prostory. Pro domácnost i firmu.

Podlahářství. Prodej, montáž, opravy - dřevěné podlahy - vinylové, plovoucí podlahy, parkety, PVC a koberce - broušení a lakování parketových a palubkových podlah.

E-shop: - infrapanely Půjčovna, pronájem: - zvuková a světelná technika

Velkoobchod a maloobchod: - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí - zprostředkování obchodu a služeb - montáž, opravy, revize a zkoušky plynových zařízení a plnění nádob plyny - provádění staveb, jejich změn a odstraňování - vodoinstalatérství, topenářství

Dodávka a montáž: - žaluzie, látkové roletky, sítě proti hmyzu, venkovní rolety a markýzy.

Internetový obchod, e-shop: - podlahové krytiny - PVC, vinylové, laminátové podlahy - koberce - korkové podlahy - lepidla - laky na parkety - přechodové profily.

Květinářství, maloobchod - vazba květin: - gratulační, svatební, smuteční - sušené květiny, aranžmá - hrnkové květiny - dárkové zboží - doručování, rozvoz květin Pobočka: - Opava, U Fortny - OC Breda - tel.: 736418899.

Květinářství, maloobchod: - vazba květin: - gratulační, svatební, smuteční - sušené květiny, aranžmá - hrnkové květiny - dárkové zboží - doručování, rozvoz květin. Pobočka: - Opava, U Fortny - OC Breda - tel.: 736418899.

Květinářství, maloobchod: - vazba květin: - gratulační, svatební, smuteční - sušené květiny, aranžmá - hrnkové květiny - dárkové zboží - doručování, rozvoz květin. Pobočka: - Opava, U Fortny - OC Breda - tel.: 736418899.

Výroba: - izolované hliníkové poštovní schránky a sestavy poštovních schránek pro bytové a panelové domy - pro upevnění do vchodových dveří, pro zazdění a upevnění na zeď