Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Služby, prodej: - lesnictví, těžba dřeva, - výsadba, udržování městské zeleně - pohřebnictví - zahradnictví Prodej: - okrasné i užitkové dřeviny, stromy, keře, - letničky, balkonovky, bylinky, skalničky, - hnojiva, potřeby pro zahrádkáře, substráty, - postřiky, herbicidy - ZAHRADA, Jihlava, Husova 27, ...

Prodej, e-shop: - nástroje pro třískové obrábění kovů - certifikovaný dodavatel nástrojů WALTER

Eshop, prodej: - olivovníky - citrusové rostliny - citron, mandarinka, pomeranč - palmy - rostliny vinné révy - hrozno.

Zpracování plánu BOZP funkce koordinátora BOZP Průkazy energetické náročnosti budov Poskytují - průkaz energetické náročnosti budovy Geodetické práce Inženýrská činnost - inženýrskogeologické průzkumy - technický dozor stavebníka při realizaci stavby - ověření kvality provedení stavby před dokončením Činnost ...

Zabýváme se výrobou konstrukcí, svařováním, broušením a leštěním tvarových ploch z nerezi, oceli, barevných kovů nebo hliníku. Provádíme veškerou kovovýrobu a zámečnické práce: - schodiště s bočnicemi, točité, deskové nebo vřetenové - zábradlí - nadstřešky - zábrany - ploty a plotové konstrukce - vstupní systémy - turnikety - ...

Výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek

Maloobchod, velkoobchod: - ochranné pracovní pomůcky - brusivo - ruční nářadí - stavební chemie.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - inženýrské sítě - montáž žump, ČOV a ostatních nádrží - komunikace Inženýrská činnost.

Automatizace domácnosti: - osvětlení - stínění - vytápění - energie - vzduchotechnika - zabezpečení - přístupový systém - multimedia - bazén, sauna - zavlažování.

Květinářství Prodej: -květiny -dárkové zboží -keramika.

E-shop - espresso kávovary a přístroje značky LELIT - mlýnek (mlýnky) na kávu - káva - šálky na espresso.

E-shop - elektroinstalační materiál - osvětlení - vypínače, zásuvky. Příjem a reklamace - adresa: Hnojník 408, 739 53 Hnojník, okres Frýdek Místek.

Společnost KTS-CZ, s.r.o. se zabývá projektováním a inženýrskou činností v oblasti techniky prostředí. Jsme schopni svým klientům poskytnout řešení v oblasti vytápění a zásobování teplem, vzduchotechniky, zdravotně technických instalacích či chladících systémů. Dále zpracováváme průkazy energetické náročnosti budov, dokumentaci pro územní řízení a ...

E-shop: - zbytky látek, ústřižky, vhodné na patchwork, šití polštářků, bytových doplňků a jiné kreativní tvoření.

Výroba, prodej, montáž - interiérové dveře - dveře otočné, posuvné, dvoukřídlé, kyvné, s nadsvětlíky, atypické.

Práce: - obkladačské - dlaždičské - zednické.

Prodej, montáž - dřevěná okna - plastová okna - vchodové dveře, balkónové dveře - žaluzie a parapety.

Zámečnictví, zakázková kovovýroba. Výroba, prodej, e-shop - vrata, ploty, brány.

Výroba, prodej: -řezané štípané palivové dříví. Práce, služby: -rizikové kácení stromů -údržba zeleně - parky, zahrady. Autodoprava, doprava, přeprava: -rozvoz dřeva.

Služby - pronájem nemovitostí - vedení účetnictví - ekonomické poradenství. Lesák rekreační středisko - ubytování v apartmánech - adresa: Na Hejtmanské hrázi 244, 378 04 Chlum u Třeboně - tel. 384 797 325.

Prodej, e-shop - ložiska - nářadí - čističe, odmašťovače. Služby - dovoz ložisek.

Činnost: - zahradnictví - návrhy a realizace zahrad Výroba, prodej: - med