Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Truhlářství, výroba: - kuchyňské linky - kancelářský nábytek - dětské pokoje

Činnost - dlaždičské práce - pokládka dlažebních kostek.

E-shop - efektivní mikroorganizmy, pomoc při pěstování rostlin - dávkovače, stříkací zařízení - čistící potředky pro domácnost i chov zvířat - melasa.

Výroba: - plné a poloduté nýty - lisované a soustružené díly

Výroba zakázkový nábytek : - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - dětské pokoje - koupelny - kancelářský nábytek. Dřevostavby.

Prodej, montáž, servis: - klimatizace (i digitální) - tepelná čerpadla - čističky vzduchu

ABA Šumperk, společnost s ručením omezeným je firmou, která se zaměřuje na tenkostěnné a tlustostěnné zpracování plechů různými technologiemi s důrazem na svařování. Také se specializujeme na nerezovou výrobu pro gastronomii a zdravotnictví. Díky dlouholeté orientaci v oboru vlastníme speciální technologické vybavení pro povrchové úpravy nebo pro ...

Truhlářství, výroba: - kuchyně - skříně - ložnice - kancelářský nábytek

Maloobchod, e-shop: - elektrospotřebiče - domácí spotřebiče.

Zahradnictví Praha 3 - vytvoříme vám zahradu na přání. Svým zákazníkům nabízíme celou řadu služeb od návrhu, projektu až po samotnou realizaci, odborné poradenství a údržbu. Naše služby: - široký sortiment okrasných a ovocných rostlin ve vysoké kvalitě - výsev travního semene - péče o trávníky - pokládka travních koberců - výsadba a ...

Truhlářství: - výroba zakázkového nábytku - kuchyně, dětské pokoje, ložnice, obývací pokoje - stavby pergol. Prodej: - elektronářadí - vybavení truhlářských a zámečnických dílen.

Kamnářství, stavba, montáž: - kachlová kamna - krby.

Dodávka, montáž - zimní zahrady - posuvné systémy - vnitřní prosklené stěny - prosklené fasády - plastová okna a dveře - hliníkové pergoly - zasklívání balkonů.

Zámečnictví, kovovýroba: - kovová vrata, ploty - ploty z tahokovu - balkonové zábradlí - zahradní grily.

Prodej: - sedací soupravy, rohové sedací soupravy, pohovky, sedačky a sedací nábytek.

Zahrádkářská prodejna - vinařské potřeby - preparáty na úpravu moštu a vín - produkty pro kvašení - enzymy a bakterie - nádoby - přípravky na ochranu rostlin a výživu rostlin.

Prodej kamenné obklady: -flexibilní kamenné obklady -umělý kámen -přírodní kámen -lícové cihlové pásky.

Služby, prodej: - lesnictví, těžba dřeva, - výsadba, udržování městské zeleně - pohřebnictví - zahradnictví Prodej: - okrasné i užitkové dřeviny, stromy, keře, - letničky, balkonovky, bylinky, skalničky, - hnojiva, potřeby pro zahrádkáře, substráty, - postřiky, herbicidy - ZAHRADA, Jihlava, Husova 27, ...

Prodej, e-shop: - nástroje pro třískové obrábění kovů - certifikovaný dodavatel nástrojů WALTER

Eshop, prodej: - olivovníky - citrusové rostliny - citron, mandarinka, pomeranč - palmy - rostliny vinné révy - hrozno.

Zpracování plánu BOZP funkce koordinátora BOZP Průkazy energetické náročnosti budov Poskytují - průkaz energetické náročnosti budovy Geodetické práce Inženýrská činnost - inženýrskogeologické průzkumy - technický dozor stavebníka při realizaci stavby - ověření kvality provedení stavby před dokončením Činnost ...