Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Projektová činnost ve výstavbě -Architektonická činnost v oblasti stavitelství.

Hana Červená je realitní makléř a zaměřuje se na prodej a pronájem nemovitostí.

Aleš Marek provozuje půjčovnu stavebního nářadí.

Květinářství Rozárka se specializuje na prodej a aranžování čerstvých květin pro různé příležitosti, včetně svateb, oslav a smutečních obřadů. Nabízí také květinové dekorace a dárkové zboží, jako jsou svíčky a sušené květiny. Kromě toho poskytují služby doručení květin na vybranou adresu. Květinářství klade důraz na kvalitu a originalitu ...

Výroba nábytku a bytových doplňků: - kuchyňské linky - nábytek z lamina - vestavěné skříně - obývací stěny - dětské pokoje.

Výroba, prodej: - elektrická trubková topná tělesa, spirály pro topení - topné patrony - topné pásy - keramická topná tělesa.

Prodej: - elektroinstalační materiál. Montáž a revize elektrických zařízení.

Prodej, oprava, servis: - ledničky, chladničky - mrazničky - průmyslové chlazení - boxy - chladící a klimatizační zařízení. Oprava, opravna, servis, záruční a pozáruční servis: - klimatizace místností - klimatizace automobilů - klimatizační zařízení, jednotky.

HOME PLACE 4YOU s.r.o. provozuje e-shop s elektronikou, oblečením, obuví, vybavením pro domácnosti, dílny, stavby, zahradu a mnoho dalšího.

Maloobchod, prodej: - žaluzie (horizontální, vertikální, venkovní) - rolety - markýzy - těsnění oken, dveří - stínící technika - sítě proti hmyzu.

Firma Stavební práce Marek Zemčík je vaším spolehlivým partnerem pro všechny druhy stavebních a rekonstrukčních prací. Specializujeme se na výstavbu rodinných domů na klíč, díky čemuž vám můžeme splnit sen o novém bydlení přesně podle vašich představ. Od návrhu až po finální předání klíčů do rukou se staráme o každý detail a zajišťujeme, aby celý ...

Společnost BENHOME s.r.o. je dodavatelem pro firmy a domácnosti. Zajistíme Vám potřeby pro sušení prádla, pomůcky do kuchyně nebo také zahradní doplňky. Výroba, prodej, e-shop, dodávka Přerov, Olomouc: Sušáky na prádlo - univerzální sušák na strop nebo na stěnu - vytahovací sušák na stěnu - sušák do koupelny, na ručníky - šňůrový, ...

Michaela Žaludová provozuje květinářství s řezanými i hrnkovými květinami a dárkovými předměty.

Truhlářství Výroba: -schodiště -kuchyňský nábytek -ložnice -dveře

TEPLO - CHLAD s.r.o. zajišťuje prodej, montáž klimatizace, teplených čerpadel, rekuperace.

Roman Křenek realizuje lakýrnické a natěračské práce, drobné stavební práce, zednické práce jako jsou obklady, dlažby, pokládka plovoucí podlahy, izolace a fasády a další stavební práce.

Realitní služby, prodej a pronájem bytů a domů. Realitní kancelář.

Luděk Lesonický se zaměřuje na profesionální servis oken a dveří, instalaci žaluzií, sítí proti hmyzu a na odborné poradenství.

E-shop s bambusovými roletami, markýzami, látkovými roletami, bambusovými rohožemi a venkovními i vnitřními parapety.

Naše firma nabízí široký sortiment květin a sazenic, které oživí každou zahradu. Kromě toho poskytujeme veškeré potřeby pro jejich péči. Ať už hledáte květiny do květináče nebo čerstvě řezané květy, u nás si vyberete. Specializujeme se také na floristické služby pro všechny typy událostí, od svateb po pietní akty. Naši odborníci jsou připraveni ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej, montáž, servis: - vrata, brány: - sekční garážová vrata - průmyslová garážová vrata - výklopná garážová vrata - dvoukřídlá garážová vrata - rolovací garážová vrata - posuvná garážová vrata - křídlové brány - posuvné brány - pohony křídlových bran-přímočaré, - podzemní, ramenové - pohony ...

Realizace: - zemních i nadzemních bazénů, zemní i nadzemní bazén - zahradních jezírek, zahradní jezírka. Prodej: - bazénová chemie - filtrační zařízení a příslušenství.