Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Návrhy a poradenství, realizace a péče o zeleň - zahradnické práce - výsadby vzrostlých stromů, keřů, dřevin - údržba travnatých ploch - péče o dřeviny - kácení dřevin.

Prodej práškových barev ST Powder Coatings Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí.

Stavební činnost - rekonstrukce bytů - vodoinstalatérské práce - topenářské práce - plynařské práce - pokládka dlažby - podlahářské práce.

Brusírna nástrojů. Prodej, oprava, broušení: - nářadí - nástroje. Brusičské práce.

Prodej: - okrasných dřevin, trvalek a doplňkového sortimentu. Realizace: - okrasných zahrad a zeleně. Projekční činnost, údržba: - okrasných zahrad, parků, veřejné zeleně.

Prodej, e-shop - sedací nábytek - obývací stěny - postele, ložnice.

Služby - prostory k pronájmu - v prostorách kaple Sacre Coeur pořádáme firemní večírky, módní přehlídky, konference, plesy, svatby, koncerty, soukromé oslavy, focení, natáčení a další.

Výroba, prodej: -výroba plastových dílců pro nábytkářství, elektro, domácnost: -úchytky -kování dveřní, okenní -kliky -koupelnové soupravy a doplňky -bytové doplňky -plastové dentální lžíce -svítící klika LUMOS.

Developerská a realitní činnost - domy, byty, pozemky.

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení

Koupelnové studio. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -obklady, dlažba (dlažby) české i zahraniční výroby -sanitární keramika -vany běžné, rohové, masážní (rohová vana) -hydromasážní vany a boxy -sprchové kouty, sprchové zástěny -vodovodní baterie -koupelnový nábytek, koupelnové doplňky -tmely, lepidla (lepidlo) spárovací hmoty -nářadí pro ...

DIPRO, výrobní družstvo invalidů je český výrobce drobných předmětů ze dřeva s dlouho tradicí. Vyrábíme dřevěné kuchyňské potřeby, šatní ramínka, špejle, párátka i nábytkářské kolíčky. Nabízíme také výrobu řeziva a kartonáže. Všechny výrobky si můžete zakoupit v našem internetovém obchodě. Sídlíme ve městě Proseč u Skutče. Naše výrobky, ...

Zahradnictví a Květinářství Poledne se zabývá prodejem květin, okrasných i užitkových rostlin či potřeb pro zahrádkáře. V nabídce máme široký sortiment zboží, rádi Vám připravíme květinové vazby pro různé příležitosti, zakoupit u nás můžete také dekorace, semena, ovocné a okrasné keře, stromy, zahradnické nářadí a mnoho dalšího. Poskytujeme ...

Prodej, motáž, servis - tepelná technika - solání a sanitární technika - klimatizace - měření a regulace.

Prodej - doplňky pro domácnost - svíčky - osvěžovače vzduchu - svícny - aromalampy.

Společnost mmcité 1 a.s. z regionu Uherské Hradiště navrhuje, vyrábí a dodává městský mobiliář jako jsou parkové lavičky, odpadkové koše, zastávkové přístřešky nebo stojany na kola. Převážně působí v lokalitě Zlín, Praha. Vážíme si našich měst a tak je děláme krásnější Návrhy, dodávky, výroba, kovovýroba: - zastávkové přístřešky a ...

Činnost - stavební zámečnické práce. Výroba - vstupní dveře z oceli, ocelové vchodové dveře - stříšky, zábradlí - vrata, brány.

Výroba, prodej: -pracovní desky -obklady -parapety -dvířkovina -schodové prvky -kuchyňský a koupelnový nábytek.

Výroba, e-shop: - vonné svíčky MEADOWS.

Internetový obchod, e-shop: - katalytické aroma lampy.

Truhlářské práce - kuchyně - ložnice - dveře, zárubně - zakázková výroba nábytku na míru.

Služby: - kácení, ořez stromů - likvidace náletových dřevin - frézování pařezů - sekání, mulčování travnatých ploch - úklid sněhu, zimní údržba.