Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba: -truhlářství -zakázková výroba -nábytek, kuchyň, kuchyně.

Tesařské, klempířské, pokrývačské práce, kompletní střešní konstrukce, pokrývač, tesař, klempíř, izolatér. Práce na střeše, střecha. Rekonstrukce, oprava, údržba střech: -ochrana proti sněhu -výškové práce z lana -pokládka střešní krytiny -izolační práce, hydroizolace -izolace plochých střech, alkorplan, Bramac, Tondach, SATJAM, ...

LEYDEN s.r.o. se zaměřuje na prodej různých druhů křesel - masážních, relaxačních, do kanceláří a pro komerční účely.

Výroba, dodávka, montáž, prodej: -roletové systémy, atypické rolety -navíjecí garážová vrata -sekční vrata. Dodávka, montáž, prodej: -žaluzie-horizontální, vertikální -markýzy-navíjecí, korbové, balkonové -pohony pro křídlové a posuvné brány -závory -automatické dveře.

Výroba, maloobchod, prodej: -garážová vrata (rolovací, sekční) -rolety -markýzy -žaluzie -brány -závory.

Činnost: -projekce -inženýrská činnost. Poradenství: -stavebnictví. Zprostředkování staveb na klíč. Obchodní činnost.

Velkoobchod, maloobchod, distribuce, dodávka prodej: -speciální hydromasážní, akrylátové vany, vaničky a příslušenství -hydromasáže -armatury, vodovodní baterie, sprchové sety -sprchové kouty -sprchové panely -koupelnový nábytek, doplňky-zrcadla, koupelnové skříňky, držáky na ručník, toaletní papír, košíček na mýdlo, držák skleničky, ...

PROKOM CZ s.r.o. dodává zahradní nábytek PROWOOD, zajišťuje dodávky asfaltového střešního šindele KATEPAL a tepelně upravené dřevo ThermoWood.

Elektroinstalace Malý s.r.o. je dynamická firma se sídlem v Jablonci nad Nisou, která se specializuje na široké spektrum elektromontážních a elektroinstalačních prací. S profesionálním přístupem a důrazem na kvalitu nabízíme komplexní elektroinstalační služby pro byty a domy, od základních instalací až po pokročilé elektrické systémy. Naše ...

Společnost Huka stores s.r.o. provozuje internetový obchod se zaměřením na dům a zahradu a dodává na území ČR i EU. Sortiment společnosti se týká okruhů, kterými jsou kuchyň, koupelna, domácnost, zahrada, hobby, dílna a stavba, drogerie, sport.

Truhlářství, truhlářské práce: -stavební truhlářství -dveře, dveří, vrata, zárubně -schody, schodiště.

Servis, montáž, oprava: - žaluzie - stínící technika - silikonová těsnění oken a dveří

Truhlářství, výroba: -bytový nábytek -kuchyně -vestavěné skříně -zahradní nábytek.

Montáž a servis jednotek klimatizací a tepelných čerpadel Toshiba a Kaisai. Zařízení v různých komfortních třídách pro rodinné domy, byty, kanceláře.

Prodej a výroba designových hodin z betonu a interiérových doplňků.

Zoukar s.r.o. se zaměřuje na výrobu špaletových oken a venkovních i vnitřních dveří pomocí kvalitních dřevoobráběcích strojů.

ostravazaluzie.eu realizuje montáž, servis a výměna žaluzií. Servis oken, výměna těsnění, kování. Při montáži všech druhů žaluzií získáte od nás dárek. Objednávky telefonicky i prostřednictvím SMS. Garantujeme montáž do týdne od objednání.

Služby: - údržba zeleně - zimní údržba - realizace zahrad - závlahové systémy - výsadby - zámkové dlažby - odpady - výstavba a údržba hřišť

Společnost WALTER CZ s.r.o. patří mezi přední výrobce nástrojů pro obrábění kovů. Naše výrobní portfolio obsahuje přibližně 45 000 standardních nástrojů pro soustružení, frézování, vrtání a závitování. Konkrétně můžeme našim zákazníkům nabídnout závitovací nástroje, frézovací nástroje, upínače, vrtací nástroje či přesné nástroje pro řezání, ...

Pěstování a prodej balkónových rostlin, letniček a trvalek. Nachystáme dušičkovou vazbu – věnce, kytice, košíčky a další. Projektování a výsadba zahrad.

Realitní kancelář AndraReality se zaměřuje na prodeje a pronájmu bytů, domů a dalších nemovitostí pro Olomoucký kraj. Dále poskytuje Dále poskytuje finanční, právní a projekční služby, konzultace investičního záměru.

Firma se zabývá návrhem a realizací interiérů. Zajišťuje také výrobu na míru v okolí Olomouce.