Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Realitní a makléřské služby - prodej, pronájem nemovitostí.

Řemesla, služby - truhlářské práce Výroba - nábytek na míru - ložnice - kuchyně - skříně

Služby: - správa a údržba nemovitostí - developerská činnost - realitní činnost

Klíčové centrum - výroba klíčů, autoklíčů - prodej okenní kování, trezory, bezpečnostní schránky.

Maloobchod, e-shop: -sprchové vaničky -sprchové zástěny -obklady -dlažby -vodovodní baterie -sprchy a příslušenství -sifony a příslušenství -koupelnové doplňky -vany.

Projekční a architektonická kancelář.

Produkty pro péči o dítě. - kojenecké polštářky - meditační sedáky - hřejivé polštářky, sáčky - dekorační polštáře

Výroba zařízení pro vytápění hal a sálavých otopných panelů.

Opravuji veškerou zahradní techniku na trhu jako:motorové i elektrické sekačky, pily, křovinořezy, zahradní traktory, vertikutátory apod., ale za podstatně nižší ceny než konkurenční servisy!

Prodej - ložiska kuličková, válečková - matice - těsnění - maziva - nářadí.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - stavebniny, stavebního materiálu: Realitní činnost. Inženýrská činnost v investiční výstavbě.

Služby: - architektonická kancelář - návrhy interiérů

Služby: - ekonomické poradenství - účetnictví - controling a interní audity - nákladová optimalizace - správa nemovitosti - realitní činnost...atd.

E-shop - potřeby a výrobky do domácnosti - kuchyňské a úklidové pomůcky - drobné elektrospotřebiče.

Realitní kancelář - prodej a pronájem kancelářských a průmyslových prostor.

Prodej, montáž, servis, oprava, poradenství žaluzií horizontálních hliníkových, bambusových, vertikálních látkových i plastových, látkových rolet, plisé, japonských stěn, žaluzií a rolet do střešních oken, předokenních rolet, venkovních žaluzií, markýz, sítí proti hmyzu a garážových vrat. Prodej a montáž výrobků firem: CLIMAX, LOMAX, SOMFY, ...

Zemní a stavební práce pro města i občany. Práci provádíme za použití vlastní mechanizace. Zemní a demoliční práce Chodníky, komunikace a mosty Vodohospodářské stavby Výstavba inženýrských sítí Sportoviště a kurty Projektová činnost, inženýring Rekonstrukce objektů a budov Provádění zimní údržby

E-shop: - čokoládové fontány - čokoláda do fontán - cukrovinky k máčení - belgická čokoláda - čokoládová pěna - čokoládové máslo, prášek.

ELEKTROMONTÁŽNÍ PRÁCE - Opravujeme a provádíme údržbu elektrické instalace - Elektromontážní práce v rodinných domcích, v panelákových domech a v průmyslových objektech - Práce provádí kvalifikovaný elektrikář, který vlastní platné osvědčení

Prodej, e-shop, bazar, půjčovna - ruční nářadí - malířské štětce, malířské válečky - stříkací pistole - ochranné pomůcky - barvy a stěrky.

Služby: - údržba nemovitostí - dekontaminace nákupních vozíků - provoz a údržba kotelen

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Velkoobchod a maloobchod Zámečnictví, nástrojářství