Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Výroba: - kuchyně - vestavěné skříně - nábytek na míru.

Renomovaná pražská realitní kancelář, která poskytuje kompletní servis při prodeji, nákupu a pronájmu rezidenčních a komerčních nemovitostí. Specializuje se zejména na prodej luxusních rezidenčních nemovitostí a pronájem kancelářských a skladových objektů.

- správa a realizace LED veřejného osvětlení

Společnost LS servis ELEKTRO s.r.o. se zaměřuje na velkoobchodní a maloobchodní prodej bohatého sortimentu elektroinstalačního materiálu. Rovněž provozujeme největší internetový obchod s tímto sortimentem. Naleznete u nás svítidla, osvětlení, zásuvky, kabely, vodiče, konektory, lámací svorky, PVC izolační a vázací pásky, železářské zboží a nářadí. ...

Výroba, realizace: - výstavní stánky. Služby: - grafické práce - výroba matek, modelů - návrh, realizace komerční, bytové interiéry.

BYT A SERVIS, družstvo Olomouc se zabývá správou a provozem bytových domů a nebytových prostor. Nabízíme komplexní služby správy a provozu bytových jednotek. Zajišťujeme ekonomickou agendu v oblasti spravovaných jednotek, která zahrnuje administrativní činnosti a právní úkony jako je např. vedení účetnictví, evidence vlastníků a uživatelů ...

Služby: - webdesign - tvorba webových stránek

Výroba, prodej, montáž: - LED osvětlení - LED pásky, žárovky, reflektory.

Bezrealitky.cz je služba propojující majitele nemovitostí a zájemce o jejich koupi nebo pronájem přímou cestou a bez prostředníků. Na Bezrealitky.cz se veškeré obchody dějí bez provize a majitelé i kupující tak šetří stovky tisíc korun. Prodej či pronájem nemovitosti není tak složitý, jak se na první pohled může zdát. Zkuste svou nemovitost ...

Nabízíme kompletní, kvalitní zastřešení bazénů za zajímavou cenu. Máme dlouholetou zkušenost se zastřešováním bazénů v ČR, Rakousku a Německu. Zaměření a konzultace jsou zdarma. Krátké dodací termíny. Prohlídka zastřešení bazénů v sídle firmy.

Nabízíme 3D grafické návrhy, projekty a vizualizace koupelen, kuchyní a interiérů. Realizace luxusních koupelen, rekonstrukce koupelny, bytu, bytových jader, důraz na kvalitu, individualitu a design. Provádíme obklady do koupelny, kuchyně na míru.

Truhlářství, výroba: - atypický nábytek.

Návrh, výroba, montáž interiérů - dětský nábytek - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - koupelnový nábytek - ložnice - vestavné skříně - schody.

-Výroba školních a kancelářských potřeb, kromě výrobků z papíru, výroba bižuterie, kartáčnického a konfekčního zboží, deštníků, upomínkových předmětů -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Návrhářská, ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - sanitární zařízení (akrylátové vany) - vany, sprchové boxy POLYSAN, JACUZZI, RIHO, VAGNERPLAST - hydromasážní, perličkové systémy - filtry na vodu - dávkovače tekutých mýdel - koupelnový nábytek a doplňky.

Zakázková výroba: -altány -zahradní domky včetně montáže -pergoly -rumpály -krovy -můstky -šindele štípané včetně pokrytí -bednářské práce -dveře na míru, okna -schodiště -nábytek -masiv, smrk, dub -lamino -návrh -tesařské práce.

Prodej, e-shop: - designové bytové doplňky, hodiny, dekorace na zeď, květináče, ...

Činnost - montáž a demontáž nábytku, prodej kuchyňských linek.

Činnost: - pokládka litých asfaltů, živičných směsí - dlaždičské práce, zámková dlažba - drobné silniční stavby.