Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba zámečnických výrobků: - stavební zámečnictví - ploty - vrata - mříže - zábradlí - brány, branky. Stříhání plechů. Ohýbání plechů. Svařování plamenem. Montáž žaluzií.

Montáže a údržba veřejného osvětlení. Nasvětlování přechodů. Diagnostika zkorozivění stožárů. Velkoobchod: - materiál pro veřejné osvětlení.

Obchod a služby s koberci a podlahovými krytinami

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - kuchyně - dětské pokoje - vestavěné skříně

Český výrobce nábytku do domu, bytu i na zahradu. Zaměřujeme se také na realizace pergol, zastřešení bazénů, zasklení teras a pergol. Pohodlně vybírat můžete i na našem e-shopu s nábytkem: - ohniště - věšákové stěny - konferenční stolky, stolky, věšákové skříně a další.

PaedDr. Jindřich Jansa se zaměřuje na realitní činnost a s tím související poradenství.

Prodej - nábytek z masivu - bytový a kancelářský nábytek.

Studio svítidel. Prodej: - světla, svítidla - osvětlení do interiérů. Odborné poradenství - týkající se výběru světla nebo svítidla. Sídlo společnosti: - U Boříka č. 3, Ostrava - Nová Ves.

Prodej, e-shop kuchyňských a domácích potřeb.

Široká škála obrazů - podle vzoru, skleněných, z fotografií a další.

3D návrhy Výroba - kuchyně Výroba - kancelářský nábytek Zakázková výroba - nábytekvýroba - vestavěné skříně - sektorový nábytek

Ščerba reality s.r.o. je realitní společnost zaměřující se na oblasti realitního trhu, úvěrů, investic, dotací, právních služeb, financí a pojištění.

KAMPET nabízí na své prodejně sedací vaky, polštářky, taburety a další šité doplňky.

ROSSTÍN s.r.o. je společnost specializující se na stínící techniku a terasové systémy, exteriérové zastínění, interiérové závěsy a podlahové terasy.

Společnost MD COLOR v.o.s. se zabývá prodejem nátěrových hmot. Specializujeme se na dodávku široké škály barev a povrchových úprav pro různé aplikace. Od maloobchodního prodeje po velkoobchodní distribuci a pravidelné zásobování prodejen. U náš můžete očekávat nejen kvalitní produkty, ale také profesionální poradenství a podporu při výběru ...

Prodej - kuchyně - kancelářský nábytek - obývací stěny.

Český výrobce LED zrcadla na míru. Zákazníci mohou vybírat z 130 moderních designů zrcadel v mnoha rozměrových variantách, s několika typy osvětlení.

Stolařství Vizante s.r.o. realizuje návrh interiéru a výrobu nábytek do interiéru vašeho domu i firmy.

Specializujeme se na odborné provedení stavební přípravy před dodáním bazénu, na jeho správné osazení, rozepření speciální konstrukcí, obetonování a úpravu okolí bazénu před montáží zastřešení.

Společnost Novoklima - VECTOR BAU s.r.o. nabízí montáž a servis klimatizačních jednotek, tepelných čerpadel, topení, elektroinstalace, vodoinstalace. Dále provádíme dodávky těchto zařízení včetně montáže prakticky na klíč. Samozřejmostí je vypracování kalkulace a návrhy technických řešení. Montáž, servis, oprava: - klimatizační jednotky - ...

Realitní kancelář a realitní služby : Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - skladové prostory, kancelářské prostory - zahrady, pozemky.

Podlahy F-M cz s.r.o. realizují pokládku všech typů podlah, montáže dveří, vyrovnávání podkladu, včetně výroby nábytku z masivu.

Internetový prodej, e-shop: -potřeby pro dům, zahradu, děti a zdraví.

Zajišťujeme komplexní logistické služby při dovozu či vývozu obchodního zboží i soukromého majetku. Našim cílem je ušetřit Vám, zákazníkům, čas a finanční prostředky a maximálně usnadnit Vaše obchodování. Spoluprací s námi můžete ušetřit náklady na specializované zaměstnance. Dalším, neméně významným, oborem našeho podnikání je dovoz, prodej a ...