Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Tesařství, truhlářství, pila, dřevovýroba: -kompletní dodání střechy -přístřešky, pergoly, altány, ploty, zábradlí -dveře, vrata, schody -kuchyně, skříně, stoly -řezivo, pořez kulatiny.

Roof Industry s.r.o. provádí zastřešení bazénů na míru.

Realitní kancelář. Zajistí prodej nemovitostí a asistenci při jejich koupi. Home staging nemovitostí k prodeji. Pomoc s financováním a kompletní právní servis.

Sklady Staněk poskytují pronájem skladových prostor v Brně a jeho blízkém okolí. Zajistí firemní a osobní skladování. Stěhovací služby.

Firma Wudino se zabývá zakázkovou výrobou nábytku z masivního dřeva a kovu. Na míru vyrobí zahradní nábytek, jídelní sestavy, stolky a doplňky s masivu, lavice.

Práce: - vodoinstalatérské - plynařské - topenářské. Prodej, montáž, servis, opravy: - plynospotřebiče - sporáky (plynové, kombinované). - ohřívače vody (plynové, elektrické) - kotle (plynové, na tuhá pliva) - čerpadla.

Velkoobchod, maloobchod, e-shop, montáž - ploty - poplastované pletivo - brány, branky - plotové dílce.

Společnost SME ELEKTRO s.r.o. se zaměřuje na prodej elektroinstalačního materiálu pro firmy i domácnosti. Jedná se například o hromosvody, lišty, žárovky, nářadí, vypínače, rozvaděče a mnoho dalšího.

Montáž - veškeré dřevěné stavební prvky kromě krovů Výroba - kuchyně MOBY - vestavěné skříně na míru - zakázkový nábytek Prodej - kování TWIN, ROSTEX - vnitřní dveře CAG - dveře SAPELI, CAGvýroba - dřevěné okna a dveře - masivní dřevěná schodiště

VEYNERO je eshop se sojovými svíčkami, vosků do aromalampy, aroma difuzéry.

Autorizovaný dovozce, velkoobchod, prodej, technologie pro kanalizace, vodovody, odpady, dřenáž, a další potrubní systémy. Speciální komponenty pro vodohospodářské stavby, stavba: -pružné spojky, spojka pro kanalizaci, drenáž maloprůměrové spojky, tvarovky, tvarovka pro odpadní potrubí, vzduchotechnika -tlakové pružné spojky do PN 32 ...

Stavební firma a stolárna M+M Zlín přijímá zakázky i v lokalitě Uherské Hradiště a Uherský Brod - zaměřuje se převážně na bytová jádra, koupelny a kuchyně na klíč. Provádí rekonstrukce interiéru bytu, rodinných domů na klíč a dokončování hrubých staveb. Poskytuje profesionální a komplexní služby - počínaje zaměřením, navržením vhodného řešení, ...

Stavební firma M+M, působící v rámci Zlínského kraje v Kroměříži a Luhačovicích, se již více než 20 let specializuje na bytová jádra, koupelny, kuchyně, obytné prostory na klíč a opravy a rekonstrukce koupelny, bytu, interiéru rodinných domů a dokončování hrubých staveb. Na základě bohatých zkušeností Vám poskytne profesionální a komplexní ...

Prodej: - bonsai, bonsaje - rostliny do zahrad - kamenné lampy - Koi kapři. Kompletní realizaci jezírek okrasných i koupacích, potůčků, vodotečí, malých studánek a různých vodních prvků. Realizace zahrad.

Firma Haluz.cz - ing. Matěj Srovnal se sídlem v okrese Šumperk nabízí různorodé práce ve výškách a poskytuje služby v oblasti arboristiky.  Arboristika: - odborné ořezy stromů dle platných arborististických standardů - vazby korun - rizikové kácení - konzultace a odborné posudky stromů - ochrana stromů při stavbě - úprava stanovištních ...

Truhlářství Létal vyrábí kuchyňské linky, nábytek do dětských pokojů, kanceláří, obýváků, vybavení restaurací a pro venkovní použití i pergoly a zahradní domky.

Společnost Laurens Czech Republic spol. s r.o. se zabývá prodejem a výrobou radiátorů: -koupelnové -designové -litinové retro radiátory -trubkové -široká nabídka ventilů -příslušenství. Radiátorové Štúdio Senec, Slovenská Republika: Fándlyho 1 Senec 903 01 senec@laurensint.com Tel. kontakt +421 904 541 093.

Práce: -vodoinstalační -plynárenské -topenářské Dodávka, montáž: -vodoinstalace -kanalizace -ústřední topení -plynoinstalace -solární systémy -zavlažovací systémy

Na e-shopu Dřevíčko L-V zakoupíte výrobky ze dřeva pro váš domov. Originální dřevěné výrobky - háčky, věšáky, poličky na žebříkové topení. Dekorace.

Ivan Petryshche: Mistr dlaždičských prací v Liberci. Potřebujete spolehlivé a kvalitní dlaždičské práce? Chcete, aby vaše chodníky, příjezdové cesty nebo zahrady vypadaly skvěle a vydržely dlouhá léta? Firma Ivan Petryshche, sídlící na adrese Hrdinů 570/20 v Liberci, je zde právě pro vás! Naše specializace zahrnuje: Pokládku žulové ...

Činností společnosti KNL okna s.r.o. je nabídka širokého spektra oken, dveří, garážových vrat, fasádních systémů a stínící techniky.