Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Firma zajišťuje: - projektovou dokumentaci: - občanských, bytových a průmyslových staveb - zpracování urbanistických studií a územněplánovací dokumentace - statické posudky - architektonické studie - komplexní nebo dílčí inženýrské činnosti.

Projekční atelier. Stavební projekce . Zpracování kompletní projektové dokumentace od studie využití území po zpracování všech stupňů projektu včetně autorského dozoru na stavbě

Žaluzie, látkové rolety, římské rolety, plisé žaluzie, vertikální žaluzie, závěsy, garnýže, markýzy, venkovní žaluzie a rolety, ... . Ve vyrábíme ne míru dle Vašich požadavků. Projekce, konzultace, zaměření a cenová nabídka zdarma. Zastupujeme nejlepší české a evropské výrobce stínící a dekorativní techniky. Neváhejte a kontaktujte naše školené ...

Zahradnické a teréní práce - sečení travnatých ploch.

Prodej a servis zahradní techniky - náhradní díly: -VARI systém -motorových pil -křovinořezů -travních sekaček- AL-KO, HUSQVARNA -ruční a motorové postřikovače-SOLO, HECHT -autobaterie STABAT -řezné části a příslušenství OREGON -broušení řetězů, ruční nářadí a příslušenství.

Výroba, oprava topných těles: -pro plastikářské účely -tělesa válcová, keramická -topné patrony.

Ruční výroba nožů - pro běžné nošení, pro lovce, rybáře, trampy, bushcraft. Možnost leptání monogramu na ostří. Dárkové kazety na nože.

Hodinový manžel: - služby pro domácnosti, kanceláře, byty, domy i chaty - služby pro zahradu - opravy, montáže, instalace všeho druhu.

Zajistíme pronájem a pravidelné čištění vchodových rohoží a čistících zón pro obchody, kanceláře či obytné budovy. Stejně tak pracovních oděvů pro různá odvětví a servis průmyslových utěrek.

Dovoz - sazenice květin pro skleníkové a venkovní pěstování.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Výroba,prodej,montáž: -plastová okna z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dveře: -vchodové,posuvné,terasové,balkonové -systémy: -pro okna a dveře,zimní zahrady, fasádní a posuvné systémy -zábradlí -garážová vrata -zimní zahrady -okenní doplňky: -parapety,žaluzie,venkovní rolety, sítě proti ...

Prodej - masivní postele ze smrku, dubu DOMESTAV - matrace TROPICO, DPV - jídelní sety IKTUS

Kovovýroba - kovoobrábění, soustružení. Dřevovýroba - truhlářské práce - dřevěná vrata.

Velkoobchod, specializovaný maloobchod: - podlahy - plovoucí, vinylové, dřevěné - krbové nářadí - dveře, kování.

Interiérové doplňky, šperky - bytové doplňky - dekorace na zeď - stolování. Prodejní galerie: - obrazy - umělecké předměty - grafické listy.

Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o. je největším dodavatelem garážových vrat a vjezdových bran na Jihlavsku a Vysočině. Poskytuje komplexní řešení pro garážová vrata, výklopné a posuvné brány, stínící techniku, rolety a žaluzie. Nechte si u nás zpracovat nezávaznou nabídku. Dodáváme také komplexní služby výroby „na klíč“ Prodáváme jen kvalitní zboží. ...

Prodej, e-shop - kuchyně - vestavné skříně - bytové doplňky - stoly -obývací pokoje.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí.