Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Prodej a servis zahradní techniky - náhradní díly: -VARI systém -motorových pil -křovinořezů -travních sekaček- AL-KO, HUSQVARNA -ruční a motorové postřikovače-SOLO, HECHT -autobaterie STABAT -řezné části a příslušenství OREGON -broušení řetězů, ruční nářadí a příslušenství.

Výroba, oprava topných těles: -pro plastikářské účely -tělesa válcová, keramická -topné patrony.

Ruční výroba nožů - pro běžné nošení, pro lovce, rybáře, trampy, bushcraft. Možnost leptání monogramu na ostří. Dárkové kazety na nože.

Hodinový manžel: - služby pro domácnosti, kanceláře, byty, domy i chaty - služby pro zahradu - opravy, montáže, instalace všeho druhu.

Zajistíme pronájem a pravidelné čištění vchodových rohoží a čistících zón pro obchody, kanceláře či obytné budovy. Stejně tak pracovních oděvů pro různá odvětví a servis průmyslových utěrek.

Dovoz - sazenice květin pro skleníkové a venkovní pěstování.

Maloobchod, prodej: - nábytek - sedací soupravy, pohovky - postele - židle - kancelářský nábytek - bytové doplňky - kuchyňské linky včetně spotřebičů. Sídlo firmy: - Opava, Těšínská 1023/29.

Prodej: -nábytek -dětské pokoje -sedací soupravy -ložnice -obývací pokoje -skříně, stoly, stolky, židle. Kuchyňské studio.

Výroba,prodej,montáž: -plastová okna z profilu DECEUNINCK a INTERNOVA -plastové dveře: -vchodové,posuvné,terasové,balkonové -systémy: -pro okna a dveře,zimní zahrady, fasádní a posuvné systémy -zábradlí -garážová vrata -zimní zahrady -okenní doplňky: -parapety,žaluzie,venkovní rolety, sítě proti ...

Prodej - masivní postele ze smrku, dubu DOMESTAV - matrace TROPICO, DPV - jídelní sety IKTUS

Kovovýroba - kovoobrábění, soustružení. Dřevovýroba - truhlářské práce - dřevěná vrata.

Velkoobchod, specializovaný maloobchod: - podlahy - plovoucí, vinylové, dřevěné - krbové nářadí - dveře, kování.

Vykurovacie a klimatizačné systémy, kogeneračné jednotky Plynové kondenzačné kotle, tepelné čerpadlá, zásobníkové, solárne.

Interiérové doplňky, šperky - bytové doplňky - dekorace na zeď - stolování. Prodejní galerie: - obrazy - umělecké předměty - grafické listy.

Společnost SEGA JIHLAVA s.r.o. je největším dodavatelem garážových vrat a vjezdových bran na Jihlavsku a Vysočině. Poskytuje komplexní řešení pro garážová vrata, výklopné a posuvné brány, stínící techniku, rolety a žaluzie. Nechte si u nás zpracovat nezávaznou nabídku. Dodáváme také komplexní služby výroby „na klíč“ Prodáváme jen kvalitní zboží. ...

Prodej, e-shop - kuchyně - vestavné skříně - bytové doplňky - stoly -obývací pokoje.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí.