Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej plastových oken a dveří. Vzorková prodejna.

E-shop - stavební a zahradní technika - štípače dřeva - pily - sekačky - štěpkovače - rozmetadla - míchačky - vibrační desky a pěchy - řezačky spár.

Realitní činnost - prodej rodinných domů, bytů a komerčních prostor - pronájem nemovitostí.

Pěstování, pokládka: - přírodní travní koberce Distribuce: - umělé travní koberce - sportovní povrchy Údržba a regenerace sportovních trávníků.

Oprava, servis: - ledničky - mrazničky - absorpční chlazení - chladící a mrazící boxy - klimatizace Prodej, montáž, oprava, servis: - chladící zařízení - tepelná čerpadla - klimatizace

Internetový obchod, e-shop: - LED žárovky, osvětlení.

Firma Vratislav Ryšánek nabízí svým zákazníkům širokou škálu služeb. Provádíme kompletní zemní práce, řezání živičných povrchů a betonu, bourání betonu a živice, úpravu zeleně a také provozujeme nákladní autodopravu. Naši provozovnu naleznete na adrese Masarykovovo nám.39, Nové Dvory, okres Kutná Hora. Služby, práce: - zemní práce - ...

Kamenictví. Prodej: - pískovec - přírodní kámen na dlažby, obklady, zdivo, na skalky, do zahrady: - nepravidelný lámaný kámen - pravidelné velkoformátové dlažby.

Prodej nářadí: - vrtáky - frézy - soustružnické nože - závitníky - výhlubníky - měřidla - zámečnické svěráky.

Prodej a pronájem: - bytů - rodinných domů - vil - chalup - stavebních pozemků - činžovních domů v Praze a okolí.

Prodej, e-shop: - zahradní obruby (plast, nerez, ocel, pozink, hliník) - automatické závlahy, mikrozávlahy.

Práce, služby: -zámečnictví -výškové práce za pomoci horolezecké a speleologické techniky -montáže konstrukcí -čistící a umývací práce -instalace reklamních poutačů -obnova, rekonstrukce fasády a natěračské práce -prořezávání stromů. Dílna: -Areál Palečkova mlýna v Třebíči -ul. Brněnská.

Služby: - hodinový manžel - montáž nábytku - drobné zednické práce...atd.

Zakázková výroba: nábytek - materiál masiv, lamino: -kuchyňské linky (kuchyně) -předsíně -šatny a bytové doplňky -masivní ložnice, skříně, postele -zahradní altány a nábytek. Opravy, rekonstrukce a restaurování: starý nábytek: -židle, skříně, komody, bytové doplňky.

Dovoz, distribuce, prodej, montáž -plovoucí laminátové, dřevěné, exotické a dubové plovoucí podlahy -příslušenství k podlahám, lepidla, profily s dekorem, lišty Řemesla, služby - pokládka plovoucích podlah, parket, PVC, linolea, koberců -renovace parket (broušení) Půjčovna - brusky na parkety

Služby: -pojištění občanů a podnikatelů -penzijní připojištění se státním příspěvkem -stavební spoření se státním příspěvkem -úvěry - hypoteční -investice do otevřených podílových fondů -osobní finanční plánování -realitní kancelář.

Firma Ondřej Patka má dlouholeté zkušenosti v oblasti vodoinstalatérských, topenářských a plynařských prací. Provádíme montáž a servis hořívačů vody, centrálních vysavačů, plynových kotlů, kotlů na tuhá paliva, elektrokotlů či solárních systémů. Své služby poskytujeme hlavně v regionu Krkonoš a Podkrkonoší, městech Vrchlabí, Jilemnice, Špindlerův ...

Činnost: - realizace, stavby zahradních jezírek - rekonstrukce jezírek.

Strojírenská výroba a kovovýroba je hlavní činností firmy TRIOMETAL Nový Hrozenkov, která působí převážně v regionu Vsetín, Zlín, Zlínský kraj. Do výrobního programu společnosti patří kovové, ocelové svařence, ocelové konstrukce pro stroje, rámy strojů a strojírenské díly - komponenty. Vyrábíme také ocelové přepravní a skladovací palety i ...

Prodej a distribuce tradičního českého skla - lustry - skleněné dekorační předměty - ryté sklo - hutní sklo.

Kompletní vybavení interiérů na zakázku. Výroba: - nábytek na míru.

Interiérové studio. Výroba: - nábytkové sestavy na míru - kuchyně - bytový nábytek.