Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Činnost: - zámečnické práce - brusičské práce - sítotisk, polygrafická výroba - knihařské práce. Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - železářství - domácí potřeby - topenářský materiál.

Služby - investiční činnost - správa firem včetně vedení účetnictví, personálního poradenství - správy nemovitostí.

Zahradnictví. Pěstování, prodej: -květiny: -řezané květiny -letničky, muškáty, begonie -drobné dárkové předměty -dekorativní keramika Služby: -vázání smutečních, svátečních kytic, věnců.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - mrazuvzdorné rostliny - nemrazuvzdorné tropické rostliny. Zahradnické práce: - výsadba rostlin - stříhání keřů, oplocení zahrad, živých plotů - likvidace plevele - hnojení trávníků, rostlin. - stavba pergol, altánů, střech a krovů na klíč - krby, bary, kuchyňské linky

Dodávka, montáž: - žaluzie - stínící technika

Služby: - výstavba a následný pronájem nebo prodej firemních, provozních či výrobních prostor.

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária

Výroba a montáž - hliníková okna - hliníkové dveře - prosklené fasády - zimní zahrady

Společnost VANTO Natural Stones se specializuje na prodej kamenů, kamenných dlažeb, obrubníků a solitérů z kamene. Prodej: - kamenná drť, kačírek, valouny - kusové kameny - solitéry a artefakty vytvořené z kamenů - kamenné dlažby, obklady - obkladové desky - šlapáky - zdicí kameny, dlažební kostky - neviditelné obrubníky.

Návrh, realizace, opravy, renovace: - moderní krby - kachlová kamna - kuchyňské kachlové sporáky. Vodo-topo-plyn.

Naše travní koberce jsou vypěstovány z vysoce kvalitních tuzemských travních směsí v těchto kategoriích: -středně zátěžový–pro zahrady a parky -hřišťový–pro vysokou zátěž na sportovištích. Široké využití: -parky -zahrady -střešní zahrady -fotbalová hřiště -dětská hřiště -ostatní travnaté plochy.

Dodávka, montáž, prodej: - plovoucí podlahy laminátové, dřevěné třívrstvé, korkové, marmoleum, vinyl, PVC, dřevěná dýha, dřevěné palubky - renovace parket - interiérové dveře PRÜM, HORMANN, CARMAN DOORS, - sádrokarton, sádrokartonové konstrukce, minerální podhledy .

Malobchod, velkoobchod, prodej: -veškeré stavební materiály. Autodoprava.

Prodej moderního nábytku: -luxusní kožený nábytek -kožené sedací soupravy -jídelní sety, ložnice, sektorový nábytek, kusové koberce, originální -bytové doplňky, konferenční stolky, bytový textil, kancelářský nábytek.

Garážová stání, altány, pergoly, zahradní nábytek, dřevěné obklady a podhledy, krovy to vše a ještě víc pro Vás vyrobí tesařství Miroslav Bár. Sídlo firmy naleznete v obci Hukovice, okres Nový Jičín. Práce, řemeslo: - tesař, tesařství - tesařské. Výroba, realizace: - konstrukce dřevostaveb - krovy - altány, pergoly - garážová stání - ...

Výroba, montáž: - plastová okna, dveře - zimní zahrady - garážová vrata a sekční vrata Kovovýroba: - brány - vrata

Nabízíme kvalitní nábytek do celého bytu, který je za nejnižší ceny. Internetový obchod s nábytkem nabízí pohodlný nákup z domova. Náš sortiment zahrnuje velký výběr nábytku : Obývací pokoje, dětské pokoje, ložnice, pracovny, kuchyně, předsíně, zahradní nábytek, zahradní sestavy, botníky z masivu, předsíňové stěny, PC stoly, komody z masivu, ...

Koupelny Spěvák. Maloobchod, velkoobchod, e-shop: -sprchové kouty, vany. -sanitární technika. -obklady, dlažby. -koupelový nábytek. -koupelnové doplňky. Služby, práce: -rekonstrukce koupelen. -grafické návrhy koupelen.

Služby: - outsourcing účetnictví - mzdová agenda - zakládání společností ready-made.

Prodej - trezory - poštovní schránky - zámky Prodej - kovový nábytek E-shop - kovový nábytek - regály - trezory - zámky - poštovní schránky, ... Prodej - regály Prodej - hliníkové žebříky