Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej, montáž, oprava, servis: - stínící technika - rolety, žaluzie

Služby: - pronájem nemovitostí - sklady, kanceláře, byty, prodejny

Služby: - správa nemovitostí pro společenství vlastníků, bytová družstva, fyzické i právnické osoby - vedení účetnictví.

Firma JEŽEK - elektro s.r.o. se sídlem v Tršicích nedaleko Olomouce poskytuje služby v oboru elektro revize a to nejen pro firmy a státní organizace, ale také pro širokou veřejnost. Zaměřuje se na kvalitní a profesionální revize budov, hromosvodů, domů i novostaveb včetně zajištění energetického servisu. Veškeré elektro revize provádíme s vysokou ...

Společnost Stavební servis Slaba, s.r.o. poskytuje komplexní služby v oblasti stavebnictví. Do našeho portfolia patří realizace základových desek, hrubé stavby, fasády, rekonstrukce, půdní vestavby, rodinné domy, zemní práce a další stavební úkony.Naši firmu naleznete na adrese Akátová 134, Čakovičky. Stavební činnost, výstavba, práce: - ...

Služby: -stavby a opravy kachlových kamen, sporáků.

Služby: - inženýrská činnost - realizace pozemních staveb - technický dozor a znalecké posudky z oblasti vad a poruch.

Vývoj, výroba, dovoz, prodej a servis: - kamerové systémy CCTV - WEB a IP kamery - záznamový software - systémy EZS, EPS, ACS - napájecí zdroje - GSM, UMTS, LAN, GPS komunikátory do budov i automobilů.

Dodávky svařovacích a pájecích materiálů Lepidla Prodej spojovacího materiálu Brusné kotouče

Výroba, projekce: - ocelové konstrukce. Služby: - správa, údržba nemovitostí.

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Realitní kancelář - prodej nemovitostí - pronájem rezidenčních nemovitostí. FMCG, výroba - konzervované polévky.

Developerská společnost - příprava a řízení developerských projektů - prodej nemovitostí.

Vybavení interiérů realizujeme od návrhu architekta až po dokončení. Zařizujeme na klíč například: - interiéry hotelů - restaurací - penzionů - obchodů - rodinných vil.

Služby: - mezinárodní kamionová doprava

Návrh a realizace interiérů - kuchyně - obývací prostory - komerční prostory. Truhlářské práce.

Výstavba, montáž, dodávka: -bazény ze stavebnicového systému Thermomur -bazény -schody -strojovny -stavby bazénů -rekonstrukce bazénů -Whirlpooly -jezírka -dlažba -fontány. Jedinečnost zajistíme výběrem folií PVC z celé řady jednobarevných odstínů a to i v mramorovaném provedení. Folie zaručuje 100%-ní ...

Nabízíme pronájem reprezentativních prostor v centru Prahy vhodných pro pořádání seminářů, školení, přednášek, společenských akcí, celodenních eventů, vernisáží apod.

Fóliové vytápění. Plošné topné systémy. Podlahové akumulační vytápění. Podlahové přímé vytápění. Stropní vytápění. Temperování pod dlaždicemi, parketem, laminátem, kobercem. Temperování zrcadel. Dekorativní topná tělesa z mramoru, žuly, skla a kovu.

Stavba teplovzdušných a sálavých krbů. Projekce, dodávka, montáže, prodej, e-shop: -venkovní, exteriérové krby - kovové, betonové -krbová kamna -sporáky s obkladem s keramiky, na tuhá paliva -grily firmy Napoleon, lehké grily Lotusgrill -krbové vložky -kanadská kamna -repasované krby.

Kulturní a společenské centrum. Služby: -kulturně společenské centrum -pronájmy prostor -kinosál - 265 míst -malá scéna - 100 míst -výstavní síň - 80 míst -koncertní sál - 120 míst -velký sál s balkónem - 450 míst k sezení, 900 osob k stání -salónek - 40 míst -3 učebny -restaurace - 80 míst -školení, semináře, kongresy, konference, ...