Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Realitní kancelář Prodej a pronájem - byty - rodinné domy - činžovní domy - pozemky - rekreační objekty Prodej a pronájem - nebytové prostory - komerční prostory.

Činnost: - stavební práce - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - rekonstrukce koupelen - zednické práce - pokládka zámkové dlažby

V naší vzorkové prodejně podlah a dveří nabízíme kvalitní interiérové dveře i širokou nabídku vzorků odolných plovoucích podlah. Specializujeme se na laminátové a vinylové podlahy. Provádíme montáž a servis dveří, podlahářské práce a renovace, včetně souvisejících řemeslných prací. Podlahářství, podlahářské práce, pokládka, prodej ...

Dovoz, distribuce, velkobchod, e-shop, servis: - elektronické bidety - digitální toalety - sanitární zboží

Maloobchod, prodej: - wellness lehátka - židle.

Obchodní a výrobní společnost CONDOR Naše firma je obchodní a výrobní společností, mezi naše zaměření patří komplexní nakládání s odpady - likvidace odpadů, prodej a servis čerpadel (dávkovacích a speciálních včetně chemie), VO, MO baterie, akumulátory a zdroje, VO, MO voda, topení, plyn a archivace a skartace dokumentů.

Velkoobchod, maloobchod: -koberce -PVC*, lina -plovoucí podlahy -korek -stěrkové hmoty, lepidla -lišty -garnýže. Služby: -podlahářské práce.

Zakázkové truhlářství. - dřevěný nábytek z masivu. - zakázková výroba selského nábytku - skleníky, kredence, komody Vybavíme chatu, chalupu, byt, horský hotel nebo pension stylovým i moderním nábytkem ze smrku, borovice, buku i dubu. Dodáváme: - dřevěné postele, noční stolky, šatníky, komody, prádelníky, knihovny, stoly, židle, rohové ...

Truhlářství. Zakázková výroba, prodej: -nábytek: -kancelářský -kuchyně, kuchyňský nábytek -dětské pokoje -obývací stěny Materiály: -lamino -dýhovaný dřevotříska (dub, buk, imitace ušlechtilých hornin) -masiv (buk, dub) Realizace: -interiéry -vybavení obchodů.

Služby: - vypracování studie, 3D návrhu a projektu pro realizaci - vyřízení stavebně správní agendy a dokumentace Realizace: -veškeré stavební úpravy včetně SDK, obklady, dlažba -TZB - rozvody elektro, voda, plyn, topení a ventilace -malby a tapety -sklenářské a pasířské výrobky a konstrukce -podlahy.

Dodáváme a odborně montujeme kompresory a průmyslové chlazení. Zajišťujeme kompletní servis kompresorů od návrhu přes analýzu, revizi po dodávku a montáž. Dále nabízíme prodej repasovaných i nových sbíjecích kladiv značky Permon. Prodej nových i repasovaných kompresorů. Pojízdné stavební kompresory zn.Kaeser. Kompresory Schneider.

Provádíme práce: - zateplování budov -polystyren bílý, šedý, Baumit Open, Clima, čedičová vata - obklady a dlažby - rekonstrukce koupelen a bytových jáder - natírání fasád - veškeré druhy zednických prací. - provádění montáže sádrokartonu - opravy soklů domu - prodej fasádních materiálů.

Naše společnost Baar Jindřich se zabývá stavbou a rekonstrukcí rodinných domů. Dále provádíme izolační, zednické, obkladačské a dlaždičské práce. Realizujeme půdní vestavby a také oplocení. Najdete nás v Klenčí pod Čerchovem. Stavební firma: - stavba, výstavba a rekonstrukce rodinných domů - zateplování fasád - půdní vestavby - obklady, ...

Firma DUVAL Klatovy, s.r.o. prodává osiva, zemědělské chemikálie, hnojiva a různé plastové výrobky pro dům i zahradu jako jsou plotové profily, zahradní nášlapní dílce či plastová zatravňovací dlažba. Naši prodejnu najdete v Klatovech na ulici 5. května. Maloobchod, velkoobchod, prodej, dodávka: - osiva - agrochemikálie, hnojiva - ...

Firma Petr Šnobl poskytuje úklidové služby, údržbu nemovitostí, zeleně, úklid areálů, čištění interiérů i venkovních prostor. Úklidové služby poskytujeme obyvatelům, firmám, městům i obcím. Poskytované služby: - pravidelný i jednorázový úklid bytů a domů - vyklízení nemovitostí, půd, sklepů - čištění fasád, okapů a střech - mytí výloh a ...

Interiérové dveře CAG Hradec Králové Prodej a montáž interiérových dveří CAG včetně zárubní. Jsme předním prodejcem interiérových dveří značky CAG. V naší nabídce naleznete bohatý sortiment dřevěných či skleněných dveří s originálním designem. Rozmanité modely a dekory čekají pouze na vás! V naší nabídce kamenných vzorkoven dále ...

Stavební firma. Dodávka a montáž potrubních rozvodů systémem VICTUALIC z materiálu: - nerez - železo (včetně cementace) - měď - plast. technologie pro rozvody vody a čerpacích stanic.

-Velkoobchod -Spojovací a upevňovací materiály -Technický sortiment -Výkresové díly

Nabízíme služby architektonického a projekčního studia. Děláme návrhy, stavební projekty ve všech stupních, interiér, zahrada a stavební dozory.

Nabízíme služby interiérového studia. Specializujeme se na projektování, design a realizace kompletních interiérů.