Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Montáž, projekce, stavební úprava, revize, instalace: -voda -plyn -topení i podlahové -rozvody chlazení -rozvody stlačeného vzduchu. Veškerý materiál dodáváme. Čištění kanalizace stroji RIDGID. Velkoobchod, instalační materiál: -měděné rozvody SANHA, COMAP (kompletní sortiment trubek, tvarovek a nářadí) -trubní rozvody -vybavení ...

Montáž, servis: - závlahové systémy, závlahy.

Naše společnost UNIGRANIT Písek a.s. se zabývá opracováním přírodního kamene a stavebnictvím. Kamenická divize: - opracovávání přírodního kamene - zpracování žuly, mramoru, pískovce - kamenické práce. Výroba, prodej: - pomníkové díly - dlažby, obklady - schody, parapety - venkovní sokly a fasády - kuchyňské a koupelnové ...

Služby - vedení účetnictví - daňové evidence - vedení mzdové agendy - správa nemovitostí.

Internetový obchod, e-shop: - filtrační konvice, lahve na vodu - filtrační patrony - filtry na kohoutek.

Prodej, maloobchod, velkoobchod, e-shop s bytovými doplňky a dekoracemi - svíčky, nábytek, lucerny, dárkové předměty, plechové a kovové bytové doplňky, bytový textil, povlečení, polštářky, porcelánové úchytky, retro cedule, francouzský a skandinávský styl.

VELKOOBCHOD PRODEJ ELEKTROINSTALAČNÍ MATERIÁL Velkoobchodní prodej elektroinstalačního materiálu. Velkoobchodní, v omezené míře i maloobchodní prodej Komplexní dodávky obchodním i elektroinstalačním firmám. Elektroinstalační materiál všech významných tuzemských a vybraných zahraničních dodavatelů: - kabely, vodiče, úložný ...

Půjčovna, pronájem: - výčepní zařízení - kuchyňské vybavení - nádobí Služby: - catering

Stavebně obchodní společnost - návrhy a realizace interiérů i exteriérů. Činnost - podlahářské práce, pokládka podlah - sádrokartonářské práce - malířské práce - rekonstrukce bytových jader. E-shop - fasádní a malířské barvy - tmely, těsnění - dlažby - sádrokarton - nářadí.

Na ploše více než 200 m2 nabízíme designové a luxusní obklady, dlažby, koupelny, skladem pak držíme akční dlažby, popřípadě druhé jakosti, stavební chemii. Dále pak můžeme nabídnout široký sortiment sprchových koutů, van, sanitárního zařízení, doplňků do koupelen. Nabízíme i fasády a betonimage.

Prodej kvalitního povlečení Matějovský, povlečení Hybler, Greno, Tanatex, Veratex. U nás najdete kvalitní saténové povlečení, bavlněné povlečení, krepové povlečení, flanelové povlečení nebo dětské povlečení. Výprodej ložního povlečení po celý rok. Specializovaná nákupní galerie outdoor - stany, spacáky, trekingové vybavení, zahradou- ...

Keramika Knap Jičín je držitelem certifikátu ISO 9001. Velkoobchod i maloobchod: Značková dlažba a keramické obklady Stavební a obkladové profily Stavební chemie Vodovodní baterie Sanitární keramika Sprchové kouty a vany Profi nářadí PC návrhy koupelen U velkoobchodních zakázek Vám zajistíme dopravu po celé České republice ...

Zakázková výroba kuchyňských linek, vestavných skříní, ložnice, dětské pokoje, bytové doplňky.

Kuchyňské studio. Návrh, výroba, montáž: -kuchyně OC Skalka

Prodej zařízení pro spalování odpadních olejů a lehkých i těžkých topných olejů. Nabízíme hořáky, kotle, ohřívače a palivo.

Velkoobchod: -elektroinstalační materiál

Prodej a montáž: -dvířkoviny -drátěný program -pracovní desky -silikonové těsnění okna, dveře -dvoubodové závory -zdravotní matrace -lamelové rošty. Výroba: -nábytek lamino veškerý kancelářský, bytový, kuchyňské linky -sklápěcí postele -vestavěné skříně na zakázku. Odborné poradenství, zaměření a montáž zdarma.

Činnost: - truhlář, truhlářství - výroba zakázkového nábytku

Internetový obchod, e-shop: - povlečení - prostěradla - ručníky, osušky - župany.

Výroba lepidel a tmelů - podlahové stěrky - lepidla na podlahy, na papír, etikety a kartony - penetrační přísady a nátěry - smirkolep pro leštění a broušení kovů - tmely pro sádrokarton, omítku či spárování prasklin.

Pronájem, správa: -nebytové prostory: -kancelářské prostory -skladové a výrobní prostory -zpevněné parkovací a skladovací plochy. Pronájem: -vysokozdvižné vozíky.

Činnost: - kácení, prořezávání stromů - rizikové kácení stromů - arboristika - údržba zahrad, sekání trávy.