Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Služby: - pronájem prostor - jazykové kurzy - kurzy osobnostního rozvoje - muzikoterapie - jóga, cvičení - masáže - terapie.

Nabízíme architektonické a inženýrské práce.

Montáže a opravy plotů Realizace oplocení na klíč Zemní práce Zámečnické práce - pletivové ploty, betonové ploty, svařované panely...

Prodej maloobchod, velkoobchod, eshop nábytku: -postele, lehací nábytek -čalouněné, čalouněná -kovové, kovová -dřevěné, dřevěná, dřevěný -čalouněné sedací soupravy, souprava -pohovky, pohovka -jídelní sety -obývací stěny, stěna -ložnice -dětské pokoje, dětský pokoj -předsíňové stěny -komody, komoda -konferenční, TV stolky, ...

Výroba: -ruční řemeslnické nářadí: -kladiva, kleště, hasáky, palice, sekery, skoby -nástrojářská výroba: -drátořez, frézování, elekroerozivní hloubení -zápustkové výkovky do cc 10 kg hmotnosti.

Tónovací centrum. Velkoobchod: - barvy a laky OSMO, ADLER, REMMERS, MISTRAL, BASF, PCI, TOLLENS. Zateplování fasád. Povrchová úprava.

Práce, dodávka, montáž: -drobné stavební práce -montáž nabízeného sádrokartonu. -stříkaná pěnová izolace, tepelná izolace Velkoobchod, prodej: -stropní podhledy ROCKFON minerální, zateplovací a akustické.

Dodávka, montáž: - tepelná čerpadla - klimatizace, vzduchotechnika - rekuperace

Výroba: - topenářská technika - teplovodní kotle a kotle na tuhá paliva do výkonu 50 kW pro rodinné domy - pyro kotel na pyrolytické spalování 12-42 kW, účinnost 86% - lázeňská kamna LK100 - automatické kotle na pelety 10-80Kw - 5. emisní třída.

Tesařské, pokrývačské a klempířské práce. Montáž oken Velux.

Technické služby: - sběr, svoz TKO, recyklace odpadů, sběrný dvůr - údržba městské komunikace - dopravní značení - čistění města, údržba zeleně - údržba veřejného osvětlení - provoz ČOV (čištění odpadních vod) a koupaliště - doprava-UNC, A 75, ČIVO, AVIA 30 MP13, IVECO, MITSUBISHI - pronájem koncertního pódia - správa ...

Služby: - realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí Pobočka České Budějovice: Jar. Haška 1819/3

Služby: - úklid domácností - údržba zahrad - hlídání dětí - venčení psů.

Prodej, e-shop, výroba: - skleníky.

Služby: - vedení účetnictví pro společenství vlastníků jednotek (SVJ) - evidence bytový jednotek - technická, administrativní správa domů.

Prodej přírodního štípaného pískovce.

Internetový obchod All4-vybavení firmy na adrese All4.cz. Rozsáhlá nabídka pro vybavení dílen, kanceláří, šaten, recepcí a budov. Zkrátka vše, co se může hodit pro provoz firmy.

Rodinná firma STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN s.r.o. je spolehlivých dodavatelem veškerých stavebních prací. Provádíme výstavbu občanských, bytových a průmyslových staveb, rekonstrukce budov i restaurování historických objektů. Sídlíme ve městě Hluboká nad Vltavou. Stavební firma, stavební práce, stavitelství, výstavba: - občanské stavby - ...

Realitní služby pro firmu STAVITELSTVÍ KAREL VÁCHA A SYN. Zprostředkování - prodej nemovitostí: - novostavby - rodinné domy - byty. Správa a údržba nemovitostí: - vlastní činžovní dům.