Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Truhlářství, zakázková výroba - kuchyně - předsíňové stěny - ložnice - jídelní stoly - interiérové dveře - vestavěné skříně - překližkové přepravní obaly.

Realizace parků a zahrad - ošetření stromů a keřů - kácení stromů - zakládání zahrad, parků - zakládání trávníků. Vinotéka, prodej, e-shop - víno jakostní, sudové.

Výroba a prodej: -plastová okna a dveře -dřevěná eurookna -hliníková okna.

Činnost: - správa budov, nemovitostí v Praze a okolí - facility management.

Velkoobchod a distribuce : - plastové součástky - plastové záslepy - šrouby s plastovými hlavami - krytky - víka - kluzáky - distance - ovládací páčky - kabelová vedení - kolečka - rektifikace - spojovací součástky - součástky ke stavbě plotů - podložky - návleky - elektro příslušenství. Certifikace: - ISO ...

Prodej nemovitostí. Realitní makléřka. Prodej, pronájem: -domy, dům -byty, chalupy, chaty -zahrady, pozemek -kancelářské prostory, kanceláře.

Činnost - pokládka zámkové dlažby, chodníků.

Činnost: - zemní práce - demolice. Pronájem: - stavební mechanizace (dozery, rypadla, nakladače...). Prodej: - kamenivo, zemina, písek.

Výroba z plastu - septiky, jímky - vodoměrné šachty - bazény - autoplasty - krmítka, doupata, nádrže.

Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - plynoinstalační - kominické Prodej: - kotle - čerpací technika - sanitární keramika - radiátory

- skříně na míru - sklápěcí postele - spací patra - postele - matrace

Výroba, grafický návrh, montáž. Zakázková výroba: - kuchyňské linky - nábytek - vestavěné skříně - dětské pokoje - ložnice - předsíně - dveře, zárubně - schodiště. Služby: -grafický návrh -poradenská činnost -montáž -připojení na odpad i vodu -záruční a pozáruční servis. Prodej: -dřezy TESKOR.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: - přírodní kámen - žula, mramor, travertin, pískovec, onyx - dlažba, obklady. - výrobky z přírodního kamene - kamenné desky.

Práce, řemeslo, poradenství: - instalace vodovodních a otopných systémů - moderní technologie vytápění - odborné poradenství. Koupelnové studio: - autorizovaný prodejce KOLO - vany, sprchové kouty - sanitární keramika - vodovodní baterie - obklady, dlažby - sprchový program.

Výroba LED osvětlení a LED svítidel pro bytová družstva, společenství vlastníků bytových jednotek a průmyslové objekty. Výroba světelných reklam a ekoreklam - LED světelné reklamy na solární energii.

Velkoobchod, maloobchod. Prodej: -nábytek -bytové doplňky. Multiservis: -prodej nábytku na splátky.

Realitní kancelář: - prodej, pronájem nemovitostí.

Výroba, velkoobchod: - fitinky litinové (závitové tvarovky z temperované litiny): - pozinkované, černé - varné tvarovky (potrubní, ocelové navařovací): - kolena, nátrubky, návarky, prodloužení oboustranné, dna, redukce, T kusy - mosazné topenářské fitinky (závitové tvarovky z mosazi). Velkoobchod, prodej: - vodoinstalační, ...

Činnost: - stavba kemen, krbů, sporáků - kominické práce

Firma Július Makula poskytuje širokou škálu stavebních prací. Specializujeme se na zemní a výkopové práce, pokládku kanalizace, zednické práce, izolace, pokládku dlažby, odvoz suti či malířské práce. To vše a ještě víc Vám může poskytnout společnost Július Makula, Jablonec nad Nisou. Stavební činnost, práce, služby: - zemní a výkopové práce - ...

Prodej, montáž: - žaluzie - rolety, markýzy - garážová vrata - centrální vysavače - plovoucí podlahy

Truhlářství, výroba: - nábytek - ložnice, skříně - stoly - okna, dveře - schody