Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Pneuservis: -po-pá 6-18, so 8-13 -tel: 517350629, 606748117 -pneumatiky pro osobní, nákladní automobily -okamžitá oprava formou zapůjčení -protektory -speciální pneumatiky -při nákupu 4 pneumatik montáž zdarma. Likvidace: -papírové dutinky a papírový odpad -dřevěné odpady -nákup dřevního odpadu, piliny, odřezky. Výroba, prodej ...

Zahradnictví, prodej - keře, živé ploty - ovocné stromky - balkonové květiny - sadby zeleniny - letničky, trvalky, skalničky - hnojivo - substráty.

Projekce, dodávka, montáž: - vzduchotechnika, klimatizace - plynovody (domovní, průmyslové) - vytápění - měření, regulace.

Zabýváme se prodejem drobné elektrotechniky, černé a bílé techniky a elektroinstalačních materiálů.

Zakázková výroba: - altány, pergoly - plovoucí podlahy - vestavěné skříně.

Firma STAVBY DAVID s.r.o. má dlouholeté zkušenosti v oblasti stavebních prací. Naší specializací je výstavba rodinných domů, ale provádíme i stavby hospodářských budov, půdní vestavby, rekonstrukce, zemní práce a také pokládky zámkové i žulové dlažby. Sídlo naší společnosti naleznete ve městě Mnichovo Hradiště, okres Mladá Boleslav. Působíme ...

Výroba slaměných kruhů pro věnce - slámové věnce, věnce ze slámy.

Činnost: - úklidové služby - bezpečnostní služby - odstraňování graffiti - návrhy a realizace zahrad

Kamnářství. Výroba: -kachle -montáž kachlových kamen na klíč.

Truhlářství, truhlářské práce - výroba nábytku, kuchyně, ložnice, vestavné skříně.

Internetový obchod, e-shop, showroom: - matrace na míru.

Internetový obchod, e-shop: - matrace - rošty - přikrývky, polštáře - postele.

Prodej: - potřeby pro výrobce nábytku, oken a dveří - barvy, laky - mořidla, oleje - kuchyňské baterie - elektro nářadí - nábytkové kování - spojovací technika - reklamní předměty.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - froté zboží - ručníky - osušky - župany - žínky - utěrky.

Technické služby: - čištění komunikací - údržbě veřejné zeleně - správa hřbitova - veřejné osvětlení - provoz kompostárny - sběrný dvůr.

Služby: -realitní kancelář -prodej bytů, domů, pozemků.

Prodej - elektromateriál. Distribuce a rozvoz zeleniny. - dodávková autodoprava. Prodej - palivové dřevo.

Stavební firma. Realizace, výstavba, stavby: -bytové, občanské stavby na klíč -rekonstrukce, modernizace budov -půdní vestavby -zateplení, zateplování budov, štítů -obklady, dlažby, omítky -sanace budov. Stavebniny. Maloobchod, prodej: -výrobky pro povrchové úpravy staveb -zateplovací systémy -omítkové směsi -hydroizolace ...

Stavebniny. Maloobchod, prodej: -výrobky pro povrchové úpravy staveb -zateplovací systémy -omítkové směsi -hydroizolace střechy, oplechování. Tónování fasádních barev, omítkovin, malířských barev.

Pokrývačství, tesařství Zednictví

Kamnářství: - kachlová kamna - kachlové sporáky - krby - krbové vložky - kamna.

-správa nemovitostí -úklid nemovitostí -půjčovna průmyslových strojů -prodej úklidové techniky -úklid domů a bytů -čištění vozidel -tepování koberců a čalouněného nábytku -hospodyně pro domácnost -ostraha nemovitostí: -zásahová služba -úklid půdních a sklepních prostor/vyklízení -venkovní úklid -sekání trávy -úklid sněhu -venkovní ...

Zahradnictví, prodej: - zeleninová sadba - bylinky - květiny Květinářství: Náměstí Svobody 1531 Kladno

PK truhlářství Truhlářství. Truhlářské práce. Zakázková dřevovýroba: - kuchyně - nábytek - okna, dveře, okenice - dřevěné schody, schodiště - venkovní stavby - zahradní pergoly, altány, zastřešení - balkony. Pokrývačské práce: - realizace střechy.