Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Stolařství. Výroba, montáže: - interiérový bytový nábytek: - kancelářský nábytek - vstupní a interiérové dveře - dřevěná schodiště. Podlahářské práce: - plovoucí podlahy. Služby: - grafické návrhy a cenová kalkulace.

Koupelnové studio. Prodej: - venkovní, vnitřní obklady - dlažby - sanitární keramika - vany, sprchové kouty - baterie, sprchové panely - koupelnový nábytek - stavební chemie - lepidla na obklady, dlažby, spárovací hmoty - koupelnové doplňky.

Oprava, servis: - zahradní technika - řetězové pily Služby: - broušení nožů sekaček, pilových řetězů, vrtáků a nůžek.

Stavebniny, prodej: - stavební materiál - barvy, laky - spojovací materiál - nářadí.

Výroba designového nábytku v industriálním stylu. Vyrábíme industriální nábytek - stoly, poličky, lampy, věšáky, barové stoličky.

Velkoobchod, prodej a e - shop Rozmanitý výběr svítidel jak venkovních, tak vnitřních. E - shop - svítidla Designová svítidla LED svítidla Světelné zdroje

Kompletní dodávka, návrh designu, vizualizace, dokumentace, montáž: - komerční a obchodní prostory - interiéry, exteriéry - vybavení prodejen - hotely a restaurace. Dodávky: - schodiště, zábradlí, nerezové výrobky - regálové systémy, regály - nábytek - hotelový, restaurační, kovový. Shopfitting: - výroba, instalace i doprava ...

Velkoobchod, skladový prodej: - kompletní sortiment stavební materiály pro hrubou stavbu a střechu - venkovní dlažby a tvarovka pracovní nářadí - obalové materiály z polyetylénu, mikrotenu a polypropylénu - (firem GRANITOL, PEBAL a NOVPLASTA) - fólie, polohadice, hadice, sáčky, pytle, samonosné pytle, tašky, stretch fólie ruční i ...

Stavebniny. Velkoobchod,maloobchod,prodej: -stavební materiály: -střešní krytiny -izolační materiály -obklady,dlažby -zdící materiály,cihly -cement -vápno -maltové směsi -omítkové směsi.

Velkoobchod a prodejna stavebnin TRADIX UH, a.s. ve Zlíně má pro Vás široký sortiment veškerého stavebního materiálu, zdící materiál, ytongy, cihly, betony a dále zámkové dlažby, zárubně, eurookna, dřevěné dveře a okna Velux. Rozvoz je zajištěn po Zlíně v ceně materiálu. Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávka: -stavební materiály, ...

Maloobchod, prodej: - stavebniny - střešní krytiny pro ploché i šikmé střechy - betonové výrobky, zámkové dlažby, zahradní architektura - kompletní nářadí a pomůcky pro řemeslníky - stavební chemie - prodej sypkých materiálů

Prodej, e-shop - náhradní díly na plynová zařízení - řídící automatika, ventily, termostaty - elektromotory, elektrody, hořáky - kabely, konektory. Opravy, servis - plynová zařízení, ohřívače, kotle.

Realitní makléř - prodej nemovitostí. Kancelář: - adresa: ul. Smilova 335, Pardubice.

Výroba nábytku, truhlářská výroba - designový a originální nábytek - jídelní stoly - stoly pro restaurace a bary - konferenční stolky a stoly.

Sedací soupravy na míru: - obývací sestavy, ložnice, kuchyně - jídelní sestavy - kancelářský nábytek - dětské pokoje - český i zahraniční výrobce - výhodné financování - možnost vystěhování starého nábytku.

Stavební práce: - pokládka zámkové dlažby - renovace podlah speciálními nátěry.

Činnost - výroba a dodávka tepla, teplé užitkové vody a elektrické energie pro ve městě Jičíně.

Práce, výstavba: - pokládka zámkové dlažby - zděné, drátěné ploty - odvodnění ploch - výkopové práce - bourací práce.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru (dýha, masiv, DTD desky) - dřevěné schody - dřevěné obklady.

E-shop: - senzorové baterie - indukční - inteligentní toaleta, WC - tryskové osoušeče rukou

E-shop: - kabely - konektory - anténní příslušenství - USB zařízení

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál

Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební a zahradní technika