Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
E-shop: - kabely - konektory - anténní příslušenství - USB zařízení

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: - elektroinstalační materiál

Půjčovna, pronájem: - nářadí - stavební a zahradní technika

Truhlářství. Výroba, montáž: -interierový nábytek, obložení -kuchyň, obyvací stěna, vestavěné skříně -obložkové dveře -pergoly, přístřešky.

Prodej, e-shop: - vybavení pro gastronomii - chladící technika, vitríny - klimatizace - topidla - odvlhčovače

Oprava, servis: - ledničky, lednice, chladničky, mrazničky - chladící zařízení.

Služby: - facility management - úklidové služby - údržba, správa budov - recepční služby - ostraha budov.

Zámečnictví, výroba: - brány - zábradlí - schody, schodiště - ploty

E-shop: - elektroinstalační materiál - kabely, zásuvky - LED osvětlení - vypínače - baterie

Poskytujeme služby realitního, finančního a pojišťovacího poradce na jednom místě. Zajistíme financování nemovitostí, daňové přiznání k nemovitostem, stavební a dětské penzijní či doplňkové penzijní spoření, veškerá pojištění se slevami (vozidla minimálně 20%, domy, byty, chaty, chalupy 30%).Pojištění občanské odpovědnosti i odpovědnosti z výkonu ...

Prodejna. Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -sazenice -ovoce -zelenina -keramika.

Reality Zahradník. Zajištění prodeje a pronájmu nemovitostí. Příprava nemovitostí k prodeji. Prodej pronájem: -byty -dům, domy -zahrada, pozemek.

Truhlářské a tesařské práce, výroba - altány - dřevostavby - krovy - pergoly -bedeny a palety - okna, dveře - zábradlí - zahradní domky - zahradní nábytek.

Umělecké kovářství, výroba: - ploty - brány - vrata, mříže - vnitřní i vnější zábradlí - schodiště

Společnost Telura a.s. se zabývá poskytováním realitní činnosti, správy a údržby nemovitostí. Společnost vlastní administrativní dům Riegrova 51, kde pronajímá nebytové prostory, zajišťuje správu a údržbu.

Stolařské, truhlářské práce: - stavební a nábytkové truhlářství - nábytek - kancelářský - kuchyně - firemní prostory na míru - pracovní pulty - schodiště. - montáž:

Internetový obchod, prodej: -železářské potřeby.

Maloobchod, železářství, potřeby: - hutní materiál - vodoinstalační materiál - zámky, kování - nářadí - řetězy - vrtáky - železářské potřeby - potřeby pro kutily - spojovací materiál - kotevní technika. Velkoobchod: - výrobky firmy SIROFLEX perlátory, spořiče vody, zahradní zálivkový systém - spojovací materiál: vruty, ...

Prodej - elektroinstalační materiál Prodej - kouřovina Prodej - nářadí Prodej - kování Prodej - spojovací materiál Prodej - zahradní technika

Naše společnost se ve stavebnictví pohybuje již od roku 1990. Jsme držitelem certifikátů ČSN EN ISO 9001 : 2009, ČSN EN ISO 14001 : 2005 a ČSN OHSAS 18001 : 2008. Stavební činnost, firma: -stavby na klíč -občanská stavba - rodinné domy -průmyslová výstavba -zateplování -výstavba, rekonstrukce, demolice -zemní práce -jeřábnické ...

Výroba, e-shop, dřevovýroba: - konferenční stolky - postele, sklopené postele - rumpály - dřevostavby (garáže).

Dovoz: - přírodní kámen Skinrock