Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Truhlářství, výroba, prodej, dodávka nábytek, nábytku. Zabýváme se převážně zakázkovou výrobou nábytku a kuchyní. -kuchyňské linky -kancelářský nábytek -dětské pokoje -vestavěné i polovestavěné skříně -posuvné dveře -stoly, postele -různý atypický nábytek.

Firma LIGNO STYL s.r.o. z Ústí nad Labem Vám dodá podlahové krytiny všech materiálů včetně pokládky. V nabídce máme také dveře a jsme oficiální zástupci českého výrobce kuchyní KATAPALTA a SMART. Podlahářské práce, prodej podlah, pokládka: - plovoucí podlahy laminátové - dřevěné podlahy - vinylové podlahy - marmoleum - korkové podlahy - ...

Provádění staveb, jejich změn a odstraňování

Malířství a pokládky podlah Tomáš Hanák s.r.o. se specializuje na čištění koberců, sedacích souprav a čalounění. Realizuje také malování bytů a kanceláří, nátěry fasád, čištění dlažby a pokládku nových podlah.

Ing. Ondřej Skotnica provozuje e-shop Bee Ostrava s včelařskými potřebami. Prodává vše pro chov matek, rámkové přířezy, mezistěny a další pomůcky. Zakoupit je možné i přírodní svíčky ze včelího vosku a včelí kosmetiku.

Bestyski s.r.o. prodává značkové klimatizace Bosch, LG nebo Samsung s montáží a pravidelným servisem.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dovoz: - dřevěné a laminátové plovoucí podlahy - třívrstvé parkety - PVC podlahoviny - linoleum - korkové podlahy - kompletní doplňkový sortiment: - lišty, profily, stavební chemie.

E-shop a kamenná prodejna v Olomouci s LED svítidly. Prodáváme LED světlení do interiéru i exteriéru. Sortiment zahrnuje LED pásky, žárovky, zdroje, ovladače, podlahové a závěsné. nouzové led pásky a svítidla a další produkty.

Zaměřujeme se na montáž vnitřních žaluzií a sítí proti hmyzu na plastová okna. Působíme v Olomouci a okolí. Nově od roku 2021 působíme také v Brně a okolí.

Prodej sezonních květin, dekorací apod. Realizace a údržba zahrad. Dekorování svateb, oslav, pohřbů atd.

OK PLAST Olomouc: Více než jen okna a dveře, váš partner pro domov od roku 1995. Od samotného zrodu v srdci Olomouce, rodinná firma Halouzkových, OK PLAST, přináší do vašich domovů nejen světlo a pohodlí, ale i kousek tradice. S více než čtvrtstoletím zkušeností, jsme se věnovali tomu, abychom vám poskytli to nejlepší z oblasti plastových oken ...

Prodej: - italský nábytek a kuchyně - nejširší nabídka kvalitních kuchyní - kvalitní dětský nábytek - historický nábytek (Chcesterfield, Biedermaier).

Společnost Obklady a dlažby Adam Juřena se věnuje obkladačským pracím a pokládce dlažby. Zabýváme se především pokládkou velkoformátových obkladů a dlažeb. Pokládáme velkoplošné keramické obklady a dlažby i vnitřní obklady a dlažby. Činnost: - obkladačské práce - pokládka dlažby - pokládka velkoplošných keramických obkladů a dlažeb - ...

EKOstřechy s.r.o. je společnost, která se specializuje na realizaci zelených střech pro různé typy budov včetně hydroizolace. Máme bohaté zkušenosti a kvalifikovaný tým, který vám zajistí profesionální a spolehlivou službu. Zelená střecha je více než jen ozdoba. Je to investice do vaší budovy, která vám přinese řadu výhod, jako jsou: -lepší ...

Maloobchod, prodej: - bytový a kancelářský nábytek - kožené sedací soupravy - čalouněné sedačky.

Prodej, servis, půjčovna: - zahradní technika - lesní technika - příslušenství - HUSQVARNA, JONSERED, PARTNER, VARI, DEUTZ - FAHR.

Návrhy, realizace zahrad, zahradní architektura. Veřejná zeleň, údržba zeleně. Zahradnictví.

E-shop se samolepkami a dekoracemi na zeď. Originální samolepící dekorace na vaši stěnu do obyváku, ložnice, dětského pokoje, kuchyně i koupelny. v různých velikostech a barvách dle vašeho výběru. Vyberte si z širokého sortiment samolepek, dřevěných dekorací nebo obrazů.

Společnost HELIO, spol. s r.o. Uherské Hradiště vyrábí profesionální osvětlovací systémy. Vývoj a výroba je zaměřena na interní i externí svítidla z hliníkových profilů, s různými světelnými zdroji (LED, zářivky, výbojky), speciální zdravotnická svítidla a veřejné osvětlení. Klademe důraz na spolehlivost, účinnost a nízkou energetickou ...

Obchod Kamenné obklady Řepa nabízí kamenné obklady a cihlové obklady do exteriéru i interiéru. Nabízíme betonové a sádrové obklady. Jedná se o imitace kamene aplikované na stěnu. Pojďte si k nám prohlédnout největší nabídku obkladů z umělého kamene v České republice.

Zakázková výroba, dřevovýroba: -nábytek -dětské pokoje -bytové doplňky.

Revize: - tlakových nádob - kotlů.

Bazénové lemy Firma Bazény a dlažba DL se zabývá stavbou bazénů a jezírek. Naší hlavní činností je výstavba, rekonstrukce, servis a údržba bazénů. Zajišťujeme také úpravy nejbližšího okolí bazénu, dodáváme a realizujeme bazénovou dlažbu a okrajové lemy vlastní výroby. Součástní naší nabídky je i dodávka veškerého technologického příslušenství, ...

Firma Zdeněk Fráňa se sídlem v obci Mělčany provádí kompletní pokládku keramických obkladů a dlažeb. Působí především v okrese Brno - venkov.