Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Dodávka, servis, poradenské služby ČERPACÍ TECHNIKA -nabídka zařízení do všech odvětví průmyslu i pro domácí použití -čerpané médium: od čisté vody až po chemicky agresivní, abrazivní a vizkozní média . ARMATURY. ZÁVLAHOVÁ TECHNIKA -zaměření na techniku aplikující vodu přímo k rostlinám.

Navrhování a komplexní dodávky typových i atypických interiérů.

Prodej: - matrace - polštáře - deky - čističky vzduchu.

Otta interiéry Prodej, montáž: - žaluzie - látkové rolety - sítě proti hmyzu - plastové shrnovací dveře - čalounění dveří - silikonové těsnění.

Výroba, prodej: - drátěné pletivo z pozinkovaného drátu - drátěné pletivo potažené PVC. - poplastované (PVC) sloupky, vzpěry - branky, brány - svařované panely PVC, ZN - příslušenství ke stavbě oplocení - stavba oplocení na klíč ( RD, průmyslové areály, zahrady, silnice a dálnice, hospodářské usedlosti

Firma RENETA je rodinný podnik, který se zabývá projekcí, výsadbou a údržbou zahrad. Naše práce je nám zároveň koníčkem a proto Vám vždy rádi poradíme s jakýmkoliv dotazem v oblasti zahradnictví či pěstování. Prodej: - ovocné stromky a keře - okrasné stromky a keře - dřeviny, rostliny - květiny (letničky, trvalky, skalničky, řezané květiny, ...

Od svého založení v roce 2016 se naše společnost zabývá zpracováním návrhů zahrad, parků, hřišť a výsadby. Do našich služeb patří návrhy a projektování zahrad, sadovnické realizace a také údržba zeleně. Provádíme plošné úpravy terénu, vysazování dřevin, zakládání trávníků, zakládání skalek a jezírek, instalace závlahového ...

Zahradnictví. Výroba smuteční vazby, kytic a dekorací k různým příležitostem - na svatby, narozeniny, výročí, promoce apod. Dodáváme zboží pohřebním službám ve Zlíně, Otrokovicích a Bílovicích Prodej dárkových věcí, hrnkové i řezané květiny. Výkup chvojí z thújí, cypřišů, jedlí, stříbrných smrků.

Služby: - montáže energorozvodů a technologií v průmyslu - montáže systémů chlazení - potrubní rozvody a svařování potrubí z nerezu, PE a PP - montáže rozvodů a technologií pro rozvod tlakového vzduchu - montáže technologií a rozvodů vakuových systémů - vodo, topo, plyn - montáže plynoinstalací a plynových spotřebičů - vložkování ...

Truhlářství Kamil Vedral s.r.o. se specializuje na výrobu z masivního dřeva, přírodních dýh, laminovaných desek a umělého kamene Corian®. Realizují kuchyně na míru, vestavěné skříně, kancelářský nábytek a zahradní pergoly.

Firma IMIT s.r.o. byla založena v roce 1996 a od té doby se etablovala jako významný český výrobce a prodejce obkladů z umělého kamene a keramického betonu v mnoha moderních designových řadách. IMIT s.r.o. se specializuje na výrobu obkladů KeraTon, které jsou vhodné pro použití jak v exteriéru, tak v interiéru. Tyto obklady jsou vyráběny z ...

Kancelářská klimatizace, vzduchotechnika. Dodávky, montáže, prodej, servis, oprava: -vzduchotechnická a klimatizační zařízení včetně řídících systémů MaR.

Prodej, montáže českých pletiv, svařovaných sítí a průmyslových panelů, chovatelských a lesnických pletiv, sloupků a vzpěr, bran, branek a příslušenství pro instalaci různých typů oplocení.

Prodej, montáže českých pletiv, svařovaných sítí a průmyslových panelů, chovatelských a lesnických pletiv, sloupků a vzpěr, bran, branek a příslušenství pro instalaci různých typů oplocení.

Český výrobce kovových střešních doplňků. Vyrábíme, výroba, e-shop: - sněhové zachytávače - komínové lávky - střešní stupně (nášlapy) - střešní komínové výlezy - střešní žebříky, schody - držáky solárních panelů - plechové hřebenáče a další. Maloobchod, velkoobchod: - střešní krytiny, asfaltové pásy, parozábrany.

Firma POLÁČEK P+M s.r.o. se zabývá prodejem, servisem lesní, zahradní a stavební techniky, prodejem, broušením a servisem kotoučových a pásových pil. Naší zásadou je, že stroje, které opouštějí naší firmu, musí být zákazníkovi řádně předvedeny a vyzkoušeny. Jsme autorizovaným prodejcem významných světových značek pro Vsetínsko, např. STIHL, ...

ARCHED studio s.r.o. je architektonická a projekční kancelář.

Miroslav Weiss zajišťuje prodej - sušené truhlářské řezivo - vysušené hoblované hranoly, podlahové a obkladové palubky, OSB desky, plotovky.

Patrik Herman zajišťuje prodej, montáž, servis, dodávky: -interiérové kování TWIN, Martinelli, COBRA -nábytkové kování BOSETTI-MARELLA -dveřní, okenní kliky -dveřní závěsy SIMONSWERK -bezpečnostní kování HOPE, zámky GEGE -vložky KABA Gege -sestavy generálního klíče. Výroba: -patentní klíče.

Elektromontáže, elektroinstalace, inteligentní elektroinstalace, klimatizace, tepelná čerpadla, podlahové topení, slaboproud, svítidla, centrální vysavače.

Výroba elektrických rozvodných a kontrolních zařízení, Velkoobchod a maloobchod

Prodej, eshop: - autorádia - domácí kino - navigace - gramofony - fotoaparáty - DVD přehrávače -TV - LCD/Plasma.

Maloobchod, prodej: - osvětlovací technika - světla, lampy - kancelářské svítidla - bytová svítidla - žárovky, baterie - venkovní a zahradní svítidla.

Společnost Kasumex, s.r.o. se zabývá prodejem motorových pil.

Velkoobchod, e-shop: -domácí elektrické spotřebiče -ventilátory, klimatizace -topné ventilátory -elektrické konvektory -olejové radiátory, koupelnová topidla, halogenová topidla -topinkovače, horkovzdušný hrnec -stolní elektrická trouba -náhradní plechy pro el. trouby -el. vařiče -el. pánve, kont. a stolní grily -mikrovlnné trouby ...