Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Dodávka, montáž: - interiérové dveře - garážová vrata - plastová okna - sklo do interiéru. Práce: - podlahářské.

Jsme firma zabývající se výrobou, prodejem a montáží sekčních garážových vrat, průmyslových vrat a pohonů.

Prodej ručního i elektrického nářadí, svářecí techniky a ostatního sortimentu strojírenského charakteru. Nabídka průmyslové chemie, svařovacích zdrojů, vzduchotechniky, ochranných pomůcek, měřidel, brusiva či autogenní techniky.

Služby: - návrhy a realizace interiérů - služby architekta

Prodej, eshop širokého sortimentu výrobků ze skla, porcelánu, keramiky, dárkového zboží a kuchyňských potřeb.

Maloobchod, prodej: -květiny. Květinářství.

Dodávka, montáž, oprava, servis: - klimatizace - tepelná čerpadla

Výroba, montáž: -hliníková okna a dveře -zimní zahrady -výkladové skříně -prosklené fasády.

Výrobce a dodavatel předizolovaného potrubí a příslušenství. Předizolované potrubí se používá pro rozvody tepla, chladu a kondenzátů. Materiály: ocel, PPR, PUR a SPIRO. Služby: projektování, školení, strojní pěnění a montáž elektro spojů.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, dodávky: Ložiska -kuličková, valivá, axiální, .. zančky: SKF Oleje, maziva FUCHS Lepidla -loctite Nářadí -profesionální nářadí Gufera, o-kroužky, klínové řemeny

E-shop, internetový obchod: - povlečení - prostěradla - přehozy na postel - přikrývky - deky - polštáře - ručníky, osušky - pyžama, noční košile - ponožky.

Prodej, montáž: - plastová okna, dveře - hliníková okna, dveře - dřevěná okna, dveře - rolety, žaluzie.

Prodej: - robotické vysavače - robotické sekačky - bazénové vysavače - robotické vytírače na mokro a mopy do domácnosti - robotické čističe oken - roboty na čištění grilů - příslušenství a náhradní díly - zvýhodněné sety a akční ceny

Výhradní zastoupení italského výrobce digestoří BEST a BROAN

Zajišťování kompletovaných vyšších dodávek v oblasti lehké a komfortní vzduchotechniky. Dodávka a montáž vzduchotechnických zařízení: - funkční a komplexní vyzkoušení - zaregulování na projektové parametry - revize protipožárních klapek - zajištení dokumentace skutečného provedení díla - zaškolení obsluhy - zkušební provoz - ...

Autorizovaný prodejce kuchyní DanKüchen. Kuchyňské studio.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: -bytová svítidla -zářivkové modulové osvětlení -systém RPK, OVALE -svítidel: -zářivkové systémy -Down Light -svítidla podhledová, přisazená, průmyslová, zemní, zahradní, pouliční, nouzová -úsporné zdroje světla -zakázková výroba osvětlení. Návrhy, projekce, projektování, ...

Buchara, s.r.o. působí na českém trhu již více než 15 let. Po celou dobu své existence se zabývá maloobchodním a velkoobchodním prodejem ručně vázaných koberců.

Import značkových potřeb pro kuchyň a domácnost v ČR. Zastoupení: - Rosenthal - Fissler - Emile Henry - Rösle - Zwilling J.A. Henckels - Alessi - Brita.

Dovoz, prodej: -designové doplňky -kuchyňské a domácí potřeby

Internetový obchod, e-shop: - varné sklo - konvice na čaj - džbánky, karafy - skleněné pekáče - skleněné kojenecké lahve - čaje.

Prodej, pokládka: - dřevěné a plovoucí podlahy - parkety.

Služby: - zakládání společností, poskytování obchodních adres, kancelářský a konferenční servis, marketing - pronájem komerčních a bytových prostor - pronájem komunikační a IT techniky - poradenství v oblasti ekonomických analýz, krizového řízení, change managementu a optimalizace procesů

Velkoobchod - spojovací materiál - šrouby, matice, podložky, závitové tyče, nýty, napínače - kotevní technika.