Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Provádíme realizace zahrad, balkónů, teras a interiérů. Realizace zahrad, zahradní služby, balkóny terasy a interiéry. Zahradní služby, realizace balkónů, teras, interiérů

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vinylové podlahy.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dřevěná schodiště - zahradní nábytek.

Seedsgo s.r.o. je českou společností se zaměřením na všechny druhy semen. Naleznete zde zeleninová semena, ovocná semena, bylinná semena nebo travní osiva pro Vaši zahrádku. V neposlední řadě Vám naše společnost nabízí semena konopná.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - skříně, police - dřevěné dveře, okna - obklady interiéru - pergoly, přístřešky.

Služby: - diskjockey, diskžokej, DJ - ozvučení, osvětlení zábavných akcí Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž centrálních vysavačů zn. Husky.

Prodej - stoly z masivního dřeva (dub, akácie, jilm, teak seesham). Showroom Tatarkova 725 14900 Praha, Háje

Reheat s.r.o. – moderní technologie v elektrickém podlahovém vytápění, rekuperačním větrání a centrálním vysávání. Pomůžeme Vám s instalací v bytě, domě či jiných prostorech, vnitřních i venkovních, včetně systému s centrálním ovládáním. Prostory se tak stávají pohodlnější a energeticky úspornější s menším pohybem vzduchu a snadnější údržbou. ...

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - realitní makléři nabízí k prodeji domy a byty.

Výroba - vrata sekční, výklopná, rolovací - brány samonosné, pojezdové, křídlové - rolety - kované ploty - markýzy

Dodávka, montáž: - vestavěné skříně, regály - žaluzie.

Výroba, prodej, dodávka, montáž: - kompletní sady - brány - křídlové, pojezdové - pohony pro křídlová vrata - pohony pro sekční a výklopná vrata - garážová vrata - elektronické panely - elektrické závory - příslušenství - rolety - žaluzie.

Sháníte profesionály z oblasti prodeje a montáže garážových, průmyslových vrat či vjezdových bran? Nabízíme Vám kompletní řešení z této oblasti. Jsme oficiální distributor německé společnosti Hörmann a disponujeme praxí v oboru již 15 let. Využijte našich speciálních nabídek na webu www.vrata-komplet.cz a nechte si od nás provést kalkulaci a ...

Interiéry Damašek. Truhlářství, výroba - prodejní pulty, zápultí, nabídkové regály - bary, obslužné skříňky - kancelářský nábytek - kuchyňský nábytek - vestavěné skříně - obývací pokoje.

Hodinový manžel, služby: - montáž dveře, zárubně - montáž vybavení koupelen - obklady, dlažby - zahradnické práce - zednické a obkladačské práce - pokládka podlahových krytin Výroba, montáž: - nábytek - kuchyně - vestavěné skříně

Zpracování kovů a dřeva. Výroba - kovové schodišťové konstrukce - terasy, balkóny, pergoly - kovová vrata, brány, zábradlí.

Služby - průmyslové čištění a vysávání - čištění kanalizací - výškové práce, rizikové kácení stromů - práce sacím bahrem - čištění a servis bioplynových stanic.

maloobchod a velkoobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby - osiva - hnojiva, postřiky - květináče, obaly - zahradnické potřeby.

Poradenství v oblasti životního stylu a mimo jiné realizujeme: - architekturu interiéru podle feng shuej - prodej obrazů do bytu - výtvarnou tvorbu - grafický design - semináře feng shuej.

Pronájem profesionální osvětlovací a ozvučovací techniky včetně instalace a obsluhy během hudební produkce. Městské a obecní slavnosti, koncerty, zábavy, firemní večírky, dětské pořady, módní přehlídky i s rozměrným molem a ostaní eventy na klíč. Originální oldies párty ve vybraném stylu, na přání možno i s analogových gramofonů! Pronájem ...