Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Nabízíme širokou škálu dekorativních látek, záclon. Kamenná prodejna Zebratex

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -pokojové rostliny. -venkovní rostiny. -hnojiva. -řezané květiny. -jezírka a příslušenství. -zahradní nářadí. Služby: -aranžování květin. -svatební kytice. -květinové dekorace.

Poradenská činnost v oblasti investiční výstavby Realitní kancelář

Prodělečný podnik v konkurze s dluhem cca 50 mil Kč!!!!

Prodej, maloobchod, e-shop: -polštářky -ubrusy -utěrky -galanterie -přírodní kosmetika -dárkové zboží

Jsme společnost prodávající grily (plynové, uhlené a elektrické) a příslušenství pro grilování.

Výroba, prodej, servis: - zemědělská, malá farmářská a komunální technika.

Služby: - strojní, ruční čistění - komunikace, venkovní prostory - svoz odpadu hákovým nakladačem. Likvidace, recyklace: - nepovolené skládky, autovraky. Elektroinstalace. Stavební práce. Zahradnictví. Pohřební služba. Zámečnictví.

Výroba, poradenství, prodej, dovoz, školení. Výrobce lehkých střešních krytin, okapového systému LINDAB RAINLINE, rovinných a trapézových plechů, systémů pro zastřešení plochých střech, systémů pro opláštění budov. Tenkostěnný ocelový plech. -plechová střešní krytina -z oboustranně pozinkovaného plechu s organickým povlakem - polyesterem, ...

Internetový prodej, e-shop: -titanové pánve -hračky -stavebnice

Výroba zboží z plastů pro domácnost: -samolepící háčky -koupelnové doplňky -bytová značení -kuchyňské potřeby. Pro zahradu: -obaly na květiny -rozprašovače mechanické -kropící konvičky -zahradní doplňky. Technické kooperace: -průmysl, stavebnictví.

Činnost: - osvětlení, ozvučení kulturních a zábavních akcí.

Truhlářství, tesařství. Výroba - okna, dveře - pergoly, altány - schody.

Prodej: -rozvaděče -jističe -svítidla, domovní svítidla -průmyslové spínače -osvětlovací zdroje -stykače -relé -trafa -domovní zásuvky -svorky -kabely -instalační materiál -topné systémy -topné tělesa -baterie, nabíječe, nářadí -ventilátory -měřící přístroje. Centrála společnosti Hradec Králové: -Vážní 900 ...

Velkoobchod, maloobchod, prodej - nářadí - barvy - brusné materiály - elektroinstalační materiál - stavební chemie - měřidla.

Provádíme realizace zahrad, balkónů, teras a interiérů. Realizace zahrad, zahradní služby, balkóny terasy a interiéry. Zahradní služby, realizace balkónů, teras, interiérů

Prodej, montáž: - plovoucí podlahy - laminátové podlahy - vinylové podlahy.

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyňské linky - vestavěné skříně - dřevěná schodiště - zahradní nábytek.

Seedsgo s.r.o. je českou společností se zaměřením na všechny druhy semen. Naleznete zde zeleninová semena, ovocná semena, bylinná semena nebo travní osiva pro Vaši zahrádku. V neposlední řadě Vám naše společnost nabízí semena konopná.

Truhlářství, výroba: - nábytek na míru - skříně, police - dřevěné dveře, okna - obklady interiéru - pergoly, přístřešky.

Služby: - diskjockey, diskžokej, DJ - ozvučení, osvětlení zábavných akcí Práce: - vodoinstalatérské - topenářské - montáž centrálních vysavačů zn. Husky.

Prodej - stoly z masivního dřeva (dub, akácie, jilm, teak seesham). Showroom Tatarkova 725 14900 Praha, Háje