Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Prodej vybavení interiérů. Nábytek: - kancelářský - bytový - školní - zdravotnický - kuchyňský - postele.

Velkoobchod topeni, ohřev: -plynové kotle -elektrokotle -kotle na tuhá paliva.

Naše firma Vám nabízí kompletní služby v oboru VZT. Výroba vzduchotechnických komponentů.

Výroba, prodej: - zahradní mechanizace - jednoosé malotraktory - příslušenství - lisy, drtiče - okrasné loubí a mříže - krbová kamna.

Dovoz, velkoobchod, e-shop: - plastové květináče - obaly na květináče - truhlíky - misky pod květináče - mrazuvzdorné květináče Prodejna domácí potřeby: Malé náměstí 303, Králíky tel.: 608 830 920

Služby: - mechanizovaný ořez větví a dřevin kolem okrajů polí, luk a cest

Dodávka: - systémy pro vytápění domu: - solární systémy - kotle, kamna, krby a krbové vložky - klimatizace - podlahové topení - tepelná čerpadla - akumulační zásobníky - regulace IQ R - hydrobox. Projektové činnosti. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - topenářský materiál - instalatérský materiál.

E-shop: - bytové doplňky - ručně malované krabičky - podnosy - hodiny - dřevěné hračky

Výroba a prodej: - syntetické pryskyřice: - základní a modifikované nízko, středně a vysoko molekulární epoxidové pryskyřice - alkydové pryskyřice - kalafunové lakařské pryskyřice - vodourozpustné pryskyřice. Finální kompozice z pryskyřic pro použití ve stavebnictví, elektrotechnice a spotřebním průmyslu. Základní ...

Nabízíme sortiment výrobků určených k ochraně inženýrských sítí, především kabelů. Dodáváme kabelové žlaby, ochranné trubky, krycí desky či výstražné folie.

Výroba, montáž: -plastová a hliníková okna a dveře

Služby: - stromolezectví - rizikové kácení stromů - frézování pařezů - ošetřování stromů a prořez korun - štěpkování veškeré dřevní hmoty - štípání palivového dřeva na zakázku - odborná péče a údržba ovocných stromů Havarijní služba.

Vyrábíme a prodáváme více než 400 modelů zrcadel do interiérů, zakázková výroba, dopravní a interiérová zrcadla z akrylátu. Velkosériové dodávky skleněných a zrcadlových dílců pro nábytkářský průmysl. Podniková prodejna Galerie Amirro.

Kancelářský nábytek. Služby: - dodávky systémového kancelářského nábytku HM - doprava a montáž - návrhy kancelářských interiérů. Nábytkové řady: - Abak, Alvar, Burdick, Vantage, Verve, Winea. Sedací řady, soupravy:

Výhradní dovozce celého sortimentu vestavné a volně stojící bílé techniky. Nabídka sporáků, lednic, praček a myček.

Prodej, e-shop: - barvy - ředidla - čističe

Truhlářství, výroba: - nábytek - kuchyně - dveře - pergoly

Maloobchod, prodej: - kancelářské potřeby - kancelářská technika (kromě počítačů) - papír (kancelářský, faxový, technický, xerografický, tiskopisy, etikety, obálky, sešity, bloky). - kovový speciální kancelářský nábytek (skříně na mapy, registrační skříně). Oprava, servis: - kopírovací stroje, kopírky SHARP, MINOLTA, CANON, ...

Dodávka, montáž - žaluzie - rolety - markýzy - sítě proti hmyzu - garážová vrata - mříže.

Servis, montáž klimatizace a tepelných čerpadel Samsung.

Stavební firma. Práce: -tesařské -klempířské -pokrývačské -ploty, pergoly, balkony, zábradlí -půdní vestavby -zemní práce strojem UNC. Rekonstrukce: -byty -domy. Prodej: -stavebniny. Pronájem: -střešní výtah (dle dohody).

Truhlářství, výroba, montáž: - vestavěné skříně - kuchyňské linky, kuchyně - nábytek na zakázku

Prodej a pokládka podlahových krytin - pokládky laminátové a dřevěné plovoucí podlahy - pokládky koberců - okládka PVC podlahy, Thermofixu, Linoleum, Marmoleum - podlahářské práce.