Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Výroba: - ocelové konstrukce - balkony, vrata, zábradlí, vazníky, schodiště, ploty, brány - kovovýroba - ocel, nerez, hliník. Pobočka Karlovy Vary tel.+420 608 171 638 kvary@mdk-metal.com

Stavební firma: - montáž plastových oken a dveří - zednické práce - rekonstrukce bytových prostor - výstavba a rekonstrukce koupelen - bytová jádra - sádrokartonářské práce - zimní zahrady - ploty - úprava venkovních prostor.

Truhlářství. Výroba, montáž a návrhy nábytku - kuchyně - ložnice - vestavné skříně - dětské pokoje.

Činnost: - kácení a ošetřování stromů - rizikové kácení - výškové práce

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba - dveře, okna, zárubně - postele - vestavné skříně. Pokládka a renovace dřevěných podlah - podlahářské práce.

Truhlářství, truhlářské práce. Výroba: - zakázková výroba nábytku - kuchyně - vestavné skříně.

Dodávka, montáž: - elektronické zabezpečovací systémy, alarmy Jablotron. Práce, montáž: - elektroinstalace - solární systémy pro ohřev vody - tepelná čerpadla.

Prodej: - vodoinstalatérský materiál - topenářský materiál - radiátory, vany, sprchové kouty - čerpadla.

Prodej náhradních dílů pro zemědělství a komunální sektor - náhradní díly pro zemědělskou techniku a traktory ZETOR a ZTS - pneumatiky. Prodej a servis zahradnické techniky Seco GROUP a ISEKI - zahradní a komunální technika - traktorové sekačky - traktory. Pneuservis - montáž zakoupených pneumatik

Činnost: - reklamní agentura - tisk - vizitky, létaky - webové stránky - tiskoviny - reklamní předměty

Služby: - rekonstrukce a regenerace sportovních travnatých ploch - prodej speciálních travních směsí a hnojiv - celoroční údržba sportovních ploch (hnojení, chemická ochrana) - prodej přípravků na ochranu rostlin - poradenství - hubení plevelů a škůdců, ochrana rostlin proti houbovým chorobám, regulace růstu, základní a doplňkové hnojení.

Čalounictví: - čalounické práce - výroba matrací - výroba čalouněných dveří a stěn s tepelnou a zvukovou izolací - čalounění starožitného i novodobého nábytku - čalounění sedacích souprav - autočalounictví.

Výroba, velkoobchod: - žulové výrobky na míru - pomníkové sestavy, hroby - pomníkové díly a části - pomníky a památníky atypických rozměrů - plastiky - parapety - obklady, dlažby - kuchyňské pracovní desky - koupelnové desky - zahradní nábytek

Truhlářství: - zakázková výroba - kuchyně - vestavěné skříně - ložnice - špaletová okna - interiérové dveře

Obchodní zastoupení, prodej: - LASAV (chemické a technické potřeby pro autolakovny) - FRESCURA (autokosmetika) - A.N.I. (stříkací pistole) - papírové lepící pásky a hadicové spony se šnekovým závitem Gemi. Pracovní doba: Pondělí 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Úterý 7:00 - 11:30 12:30 - 15:00 Středa 7:00 - ...

Služby: - inventarizace hmotného a nehmotného majetku - pasportizace budov - digitalizace výkresové dokumentace. Provozovna: Budějovická 618/53 140 00 Praha 4

Pronájem nebytové prostory umístěné v areálu firmy na adrese: Pražská 2536/7, 678 01 Blansko.

Služby: - vybavení interiétů administrativních objektů - doprava a montáž vybavení - opravy a servis nábytku.

Prodej, montáž: -plastová okna, dveře. -dřevěná eurookna -žaluzie, rolety, sítě proti hmyzu.

Svařévání dílů na automatech. Výroba: - mříže - posuvné elektrické brány Zakázkový výroba: - schodiště - zábradlí - oplocení - ploty - ocelové konstrukce.

Služby: - realitní činnost Prodej: - zbraně - střelivo

Maloobchod, velkoobchod, montáž: - podlahové topení - infračervené topné panely - elektrické přímotopy - topné žebříky - topné kabely - topné fólie - topné rohože - podlahové izolace - osoušeče rokou - topení do infrasaun - vytápění terárií.

Služby: - ozvučení, osvětlení kulturních, zábavných akcí, plesů - pronájem pódia.

Služby: - realitní a finanční poradce