Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Realizace zahrad, Japonské zahrady, Feng shui, Prodej soliterních kamenů, Koupacé jezírka

Kovářství, výroba: - ražba mincí, předvádění ražby v dobových kostýmech - kované ploty, mříže, zábradlí - kované ozdoby.

Servis a seřízení dřevěných i plastových oken. Prodej rámů a žaluzií.

Prodej, e-shop, půjčovna: - hudební nástroje - zvuková a světelná technika

Práce: - plynoinstalace - topenářství - vodoinstalace. Prodej: - sanitární keramika - koupelnové vybavení - kotle - hliníková otopná tělesa. Prodej: - sanitární technika - koupelnové vybavení a nábytek.

Maloobchod, prodej, e-shop: - spotřební elektronika - domácí spotřebiče elektro - svítidla - náhradní díly elektrospotřebičů.

Velkoobchod, maloobchod, montáž, servis, poradenství: - klimatizace - vzduchové clony - odvlhčovače - měřící a regulační technika - infračervené halogenové zářiče - tepelné čerpadla - ohřívače užitkové vody.

Prodej, e-shop, montáž, výstavba: - krby - kamna, kachlová kamna - krbové vložky - sporáky - kotle - pece na pizzu - grily Prodej: - dřevěné brikety

Služby: - zednické práce - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kompletní realizace interiéru - nábyteku na míru - montáž kuchyňských linek a nábytku - údržba zeleně, stříhání keřů, kácení stromů - správa a údržba nemovitostí - nonstop havarijní služba – topení, voda, plyn, kanalizace - vyklízení a úklid ...

Projekce, výroba, montáž, servis: - domovní čistírny. Kovovýroba. Projekce a realizace: - stavby na klíč. Autorizovaný prodejce, servis: - automobily značky Volkswagen, Škoda. Autobazar. Doprava. Realitní kancelář. Kamenolom Dolní Libina.

VYRÁBÍME DLE PŘÁNÍ ZÁKAZNÍKA: - zdravotní matrace cca 40 druhů - molitanové desky dle přířezu - molitanové matrace bez potahu i s čalouněním - dětské matrace a molitanové skládanky - potahové mikroplyše - podhlavníky - polštáře - přikrývky - zdravotní válce - výšetřovací lehátka - deky LARIS - koženky a akustické izolace - čalounické ...

Práce: - plynařské - plynoservis - montáž, revize, servis plynových spotřebičů.

Výroba a dodávka zabezpečovacích mříží, vjezdových bran, sklepních kójí, kontejnerového stání, Dodávka bezpečnostních dveří.

Nemovitosti: - prodej - koupě - pronájem - byty, domy, pozemky, nebytové prostory

PRODEJ A SERVIS : - stavební stroje - bagry - dumpery - nosiče nářadí - odminovače - nakladače - rypadlonakladače

Služby: - správa a údržba nemovitostí - údržba zeleně - úklidové služby - fyzická ostraha objektu, majetku a osob - pult centrální ochrany (PCO) - montáž EPS a EZS - bezpečnostně technické služby.

Velkoobchod, e-shop - svítidla, osvětlení - LED žárovky - reflektory - podhledové panely - stolní osvětlení.

Služby: - ekologické poradenství - odpadové hospodářství

Ochrana majetku a osob. Realizace a údržby zahrad.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -ochranné pracovní prostředky (rukavice, oděvy, obuv) -ochranné pomůcky (brýle, přilby, ochrany sluchu) -svařovací technika (elektrody, svařovací dráty MIG, TIG) -autogenní technika -ND pro svařování v ochranné atmosféře MIG, TIG -brusivo TYROLIT, CARBORUNDUM, PROMA -pilové pásy (metráž, případně ...

Výroba, distribuce: - substráty - organická hnojiva - dekorační a mulčovací materiál

Činnost: - bezpečností služby, agentura - fyzická a technická ostraha - Facility management, správa a údržba nemovitostí - outsourcing zaměstnanců Poradenské služby: - převzetí společnosti - likvidace společností - založení a prodej společností - daňová optimalizace - poskytnutí sídla

Služby - facility management - výstavba sítí mobilních operátorů - recriut management - realitní služby.