Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Prodej, montáž, projekt: - krby - krbová kamna - vložky - kachlová kamna.

Činnost: - správa, údržba nemovitostí - úklidové služby - bezpečnostní agentura - úprava zahrad.

Realitní agentura LK Ararat Reality s.r.o. Realitní makléřka.

Činnost: - kovoobrábění - výroba rotačních dílů - výroba dílů pro jízdní kola - dodávky nerezového spojovacího materiálu

Návrhy, projekce, realizace, služby: - zahrady - jezírka, koupací jezírka, potoky, biotopy, biologické čističky - údržba zahrad - pokládka travních koberců - terénní úpravy

Výroba, prodej: - řezbářská dláta a rydla - teslice - tesařské sekery - palice - doplňky (brousky, pasty).

Květinářství: - hrnkové květiny - kytice - řezané květiny.

Truhlářství, výroba: - na zakázku, zakázková - kuchyně - obývací pokoje - ložnice - úložné prostory

Prodej, montáž HANÁK nábytek a.s.: - kuchyně - ložnice - šatní skříně, šatny - postele - obývací stěny - interiérové dveře. Zakázková výroba: - nábytek na míru - kuchyně - úložné prostory - obývací stěny - ložnice - dětské pokoje.

Realitní makléř: - M&M Reality Litoměřice. Kancelář: Křižíkova 713/3 412 01 Litoměřice

Truhlářství. Výroba - nábytek na míru.

Zahradnictví. Prodej - květiny - Květinová a zeleninová sadba - substráty, hnojiva - květinové vazby, kytice.

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství - soudní tlumočník do/z francouzského jazyka

Projekce, dodávka: - osvětlení obchodních ploch - světelná technika do výrobních objektů - osvětlení hotelů, kanceláří.

Vývoj, výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - matrace pro vodní postele, vodních matrací - zdravé spaní - vodní matrace: Treat lumbar classic, Treat aqua spring, Treat aqua light. Práce: -vysokofrekvenční svařování folií PVC

Prodej, oprava, servis: - chladící zařízení - zmrzlinové stroje - výrobníky ledu - chladící, mrazící boxy. Prodej, montáž: - klimatizační jednotky.

Internetový obchod, e-shop, eshop, velkoobchod, maloobchod, prodej: - bytový textil: - ložní povlečení - Stanex, Matějovský - prostěradla - bytové doplňky. Sklad: - Zlín-Louky, Pod Šternberkem 306.

Prodej: - upevňovací systémy - vpustě - lapače vody - magnetické materiály - obalové materiály.

Výroba a prodej: - pilové pásy na řezání kovů (bimetal M42 a M51, nástrojová ocel) - pilové pásy na řezání dřeva (bimetal) - ruční pilové listy na řezání kovů - strojní pilové listy na řezání kovů - ruční nářadí pro truhlářské, zahradnické a stavební účely Nabízíme možnost testování našich pilových pásů zdarma.

E-shop: - řetězy na pily - vodící lišty k motorovým a elektrickým pilám - nože do křovinořezů a sekaček - motorové a elektrické pily - sekačky - elektrické nářadí - elektrické nářadí - ochranné pracovní prostředky.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - nákladní doprava - vnitrostátní, mezinárodní - závodní stravování - půjčování vozidel - dodání ochranné pracovní prostředky.

Lesnické a zahradní práce - kácení stromů - štěpení a drcení větví - seřezávání a pořez stromů.

Stavební činnost - pasivní domy - nízkonenergetické stavby - rekonstrukce domů, přestavby na pasivní domy. Realizace přírodních jezírek.