Portaflex s.r.o.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o.
B-MARK Nábytek
ISOTRA a.s.
Kanlux s. r. o.

Pořiďte si kvalitní nářadí a pro Váš dům, byt či zahradu, jako jsou sekery, zahradní nůžky, rýče, lopaty, vidle, košťata, hrábě či pilky na větve. V každé dílně oceníte sady ručního nářadí, včetně šroubováků, kladiv, kleští, klíčů a spojovacího materiálu.

Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
Naše společnost se již téměř 25 let zabývá veškerou činností v oboru chladírenství. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizační techniky, vzduchotechniky a také chladících zařízení. Naše produktu jsou vhodné jak pro použití v rodinných domech, bytech, kancelářích tak i komerčních objektech. Jsme vašim spolehlivým partnerem.
Chlazení Machalouš, s.r.o. - firma s dlouholetou tradicí
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
Krásné a praktické podlahy do všech místností dodává ZAHRADNÍK PARKET. V podlahovém showroomu na Praze 6 si vybere každý. Vinylové podlahy Quickstep jsou výborným startem zejména pro mladé a rodiny s dětmi. Kdo hledá podlahu luxusnější, ocení zejména dřevěné podlahy SCHEUCHER. Také pro Vaši terasu máme řešení. S výběrem Vám rádi poradíme a podlahy ...
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy do domu, bytu i na terasu
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kvalitní a moderní podlahy pro váš dům či byt naleznete u firmy PARKETCENTRUM s.r.o. Chcete podlahu dřevěnou, vinylovou, parkety, koberec nebo PVC. To vše a ještě víc naleznete v našem podlahovém centrum. Rádi vám odborně poradíme, vše namontuje a také i zrenovujeme. Podlaha od nás vám bude dělat radost dlouhá léta.
PARKETCENTRUM s.r.o. - kvalitní a moderní podlahy
Kovářská a zámečnická dílna - kovářšká zakázková výroba - kované ploty.

Výroba: - dřevěná eurookna - špaletová okna - vchodové dveře - interiérové dveře.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -barvy -okenní kování -okapnice -dveřní zámky -kliky -kličky

Výroba, služby: - požární dveře, stěny a okna - eurookna, plastová okna - zateplování oken - jeřábnické práce.

Výroba, prodej: - protipožární dveře - interiérové dveře - bezpečnostní dveře - PP zkoušky, certifikace - ocelové dveře. Revize, oprava: - ruční hasicí přístroje - hydranty, doplnění hydrantových skříní.

Prodej: -vápno, cement -omítkové směsi -lepidla. Prodej, míchání: -barvy - zelená úsporám.

E-shop: - sanitární vybavení - topenářský materiál - vodovodní baterie - koupelnový nábytek, doplňky - sanitární keramika - bojlery - čerpadla, vodárny - kotle - radiátory

Připravujeme a prodáváme stavební pozemky v blízkém okolí Prahy. Aktuálně: Pozemky v Úvalech u Klánovického lesa, jen 25 minut vlakem do centra.

Společnost KOTLE SÝKORA, s.r.o. se specializuje na vytápění budov. Služby v oblastech - automatické kotle na pevná paliva, elektrokotle, tepelná čerpadla, solární ohřev: - demontáž a likvidace starých plynových kotlů / elektrokotlů - montáž plynových kotlů / elektrokotlů - záruční a pozáruční servis plynových kondenzačních kotlů - záruční a ...

Prodej: - hnojiva, osiva - přípravky na ochranu rostlin Úklidové služby.

Dřevovýroba. Výroba: - palety. Prodej: - truhlářské řezivo - dřevotřískové desky, překližkové desky, OSB desky - stavební materiály.

Spolehlivá makléřská společnost.

KLEINER s.r.o. se zabývá projektovou činností ve výstavbě. Zajišťujeme: - pozemní stavby - zkoušení a diagnostika staveb - vodohospodářské stavby - specializace stavby zdravotně-technické - technika prostředí staveb - specializace vytápění a vzduchotechnika, zdravotní technika, elektrotechnická zařízení - měření objemové aktivity radonu.

E-shop: - elektrotechnika pro dům a zahradu - odpuzovače, plašiče škůdců - měniče napětí - záložní zdroje - akumulátory - nabíječky - teploměry, termostaty - foto - video příslušenství - dalekohledy

Ján Pavlík poskytuje služby v oblasti: - rizikového kácení stromů - prořezávání stromů - údržba zeleně (sečení travních ploch, likvidace náletových dřevin a keřů, vertikutace a hnojení trávníků, řez a tvarování živých plotů, rovnání terénu, zakládání trávníků, výsadba stromů a keřů).

Karel Pospíchal provádí truhlářské práce. Výroba: - z masivu - schody (bez použití kovových prvků / nešroubované) - zábradlí - skříně - postele - dveře - nábytek z masivu - kuchyně - kuchyňská dvířka s vitrážemi - krbové řísmy - pergoly - stavba krovů.

Truhlářství. Výroba - kuchyně - skříně - kancelářský nábytek.

Karel Štycha provozuje e-shop. Prodej v oblastech: - auto-moto - sport - hračky a zábava - úklid - kuchyně - domácnost - zahrada - elektro - nábytek - dílna - bazény - zdraví a krása.

Firma Jaroslava Lamačová - ZAVOMONT působí na trhu s instalatérskými potřebami a kompletním vybavením koupelen: - velkoobchod, maloobchod s koupelnovou sanitou - rekonstrukce koupelen - instalace rozvodů vody, odpadů a plynu - výměna a opravy rozvodů - obkladačské a sádrokartonářské práce.

Služby - dražební a realitní činnost - prodej i pronájem bytů, domů, pozemků a dalších nemovitostí.

Práce: - stolařské. Výroba: - nábytek na míru.