Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Architekt - architektonická kancelář.

Generální projektant. Zpracování projektové dokumentace pro výstavbu: - administrativních budov - nemocnic a zdravotnických zařízení - letišť - vojenských objektů - budov pro vzdělávání a kulturu - dálniční a silniční sítě - městských komunikací - dopravní vybavenosti - mostních objektů a lávek pro pěší - vodních děl.

Služby: - urbanismus, urbanistické a vyhledávací studie - územně plánovací dokumentace - regulační plány.

Návrhy, realizace: - kuchyně, kuchyňský nábytek, kuchyňské linky (sestavy) - klasické, moderní, luxusní, retro - šatny, skříně (šatní, vestavěné) - pracovny, kanceláře (kancelářský nábytek). Designérské práce.

Návrhy, rekonstrukce: -interiéry.

Architektonické a inženýrské služby.

Reklama, reklamní návrhy. Architektonická kancelář Design. Grafika.

Architektonická kancelář. Provádí: - projektová a inženýrská činnost v investiční výstavbě - bytové a občanské stavby - průmyslové stavby Návrhy: - interiery - kompletní architektonická a projektová činnost.

Služby: -stavební kancelář -architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování) -výstavba pozemních a inženýrských staveb.

Architektonické a inženýrské služby. Projektová činnost.

Služby: -architektonické návrhy -projektové práce, projekce ve stavebnictví: -rodinné domy -bytové stavby -občanské stavby -nebytové prostory -adaptace -rekonstrukce -novostavby.

Architektonické studie. Projekty, počítačová animace, vizualizace: -stavby -interiéry. Inženýrská činnost.

Sdružení stavebních podnikatelů. Služby: -projektové a inženýrské činnosti ve stavebnictví. (projekční ateliér). Inženýrské činnosti: - zpracování investičního záměru - vypracování odborných posudků - konzultační a poradenskou činnost - posouzení a vyhodnocení nabídek dodavatelů - zabezpečení vydání územního rozhodnutí a ...

Urbanistické plánování, architektonické navrhování a stavebně konstrukční řešení budov bytové a občanské výstavby, případně některých dalších druhů specializovaných staveb, a to včetně rekonstrukcí.

Zahradní a krajinářská architektura, lesy zvláštního určení, vodní plochy, výuka a poradenství.

Služby: - architektonická činnost - projektová činnost ve výstavbě

Činnost: - architektonické a projekční práce

Autorizovaný architekt. Služby v oblasti: -architektura -projekce -design

Poskytujeme komplexní služby při zařizování bytových interiérů na míru. -návrhy a realizace interiérů -prodej a tonování barev (HET, HERBOL, DULUX atd) -výroba nábytku na míru -podlahy -stínící technika atd.(žaluzie, rolety, jap.stěny, atd) -provádíme malby a kompletní úpravu stěn dek. technikou -sádrokartony

Naše firma se zabývá: -Konzultací a interiérového poradenství -Projektování interiérů -Realizace kancelářských prostor -Záručního a pozáručního servisu -Specialista na kancelářský nábytek -Specialista na sedací nábytek

Naše služby: - architektonické návrhy interiérů a zahrad.

Provádíme návrhy výrobních programů pro výrobce nábytku a realizace návrhů interiérů bank, kanceláří, prodejen a hotelů.

Projekty, projekce, inženýrská činnost. Inženýrsko-projektová firma. Služby: -investorská a inženýrská činnost -přípravná dokumentace a studie -územně plánovací dokumentace -dokumentace k územnímu řízení -dokumentace ke stavebnímu řízení -dokumentace pro realizaci staveb -dodavatelská dokumentace -dokumentace interiérů ...

Projekční kancelář. Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování).

Architektonický ateliér. Architektonická kancelář. Architektura. Architekt. Interiéry. Návrhy interiérů. Urbanismus. Studie. Rekonstrukce. Projekční a inženýrská činnost. Projekce. Vizualizace. Poradenství ve stavebnictví. Marketing.