Využijte služeb bytového architekta, pokud potřebujete vypracovat dispoziční řešení interiérů, barevné řešení, 3D vizualizace, projektovou dokumentaci a finální realizaci s použitím moderního a atypického nábytku. Všechny služby pro útulný a moderní domov!

Projektová činnost - pozemní a vodohospodářské stavby •architektonické návrhy staveb •objemové studie k investičním záměrům •projektová dokumentace pro územní řízení pozemních i vodohospodářských staveb •projektová dokumentace pro stavební povolení pozemních i vodohospodářských staveb •dokumentace k výběru dodavatele stavby •projektová ...

Architektonický ateliér. Stavební projekce.

Služby: -design nábytku a ostatního zařízení interiéru -architektura a koncepce uspořádání interiéru obytného i profesního -konstrukční práce, příprava pro výrobu -stavební a řemeslné úpravy -zařizovaného objektu, stavební příprava -stavební projekty.

Architektonické služby: -územně plánovací a projekční činnosti, -poradenstvím v architektuře, urbanismu a souvisejících oborech.

ELEKTRO - výzkum - vývoj - publikace - poradenská činnost - výroba Poradenská činnost - vyhledávání kabelů a potrubí - lokalizace podzemních objektů z elektricky nevodivých materiálů - další podobné činnosti ARCHITEKTONICKÉ VIZUALIZACE - exteriéry budov - interiéry budov

Moderní architektonické studie a projekty rodinných domů na míru parcelám i klientům. Architektonický ateliér s působností po celé ČR nabízející služby architekta, projektanta a designéra. Architekti-Projektanti Praha, Brno, Ostrava.

Ateliér Libra Komplexní projektová činnost ve výstavbě - studie interiérů, exteriérů, zahrad - originální řešení interiérů rodinných domů - originální řešení interiérů - kompletní inženýrská činnost. Moderní architektura.

Architekt Ostrava. Architektonické návrhy a studie, projekty, rekonstrukce. Přestavby, adaptace a projekce bytů, rodinných domů, komerčních objektů i občanské vybavenosti. Urbanismus, krajinářské prvky. Bytový architekt. Design a návrhy interiérů.

Architektura, architektonické studie: -rodinné domy -průmyslové stavby -bytová a občanská výstavba. Stavební projekce. Urbanismus. Komplexní služby v oblasti: -návrhy a vybavení interiérů bytových i veřejných. Design interiéru: -prvky pro sériovouo výrobu.

Kompletní projekční, inženýrské služby v oblasti: -energetika -stavební inženýrství a konstrukce -stavebnictví -strojní inženýrství. Služby související s dodávkami zařízení. Řízení staveb. Řízení a realizace projektů. Zpracování studií: -nabídky, poptávky -projekty určené pro stavební povolení -úvodní a prováděcí ...

Architektonické a inženýrské činnosti (včetně projektování). Výstavba pozemních a inženýrských staveb. Projekty staveb: -bytových -občanských -rekreačních a průmyslových. Rekonstrukce staveb. Zajištění územního rozhodnutí, stavebního povolení.

Projekční kancelář, projekce: - stavby - parky, náměstí - urbanismus - interiéry

Služby: -hlavní specializace průmyslový a produktový design -logotypy -vizuální styl společností -webdesign -výstavní stánky.

Architektonické služby. Projekční činnost: - stavební. Pobočka: - kancelář Hlavní 149, Opava-Kylešovice.

Provádí: -inženýrská a projekční činnost pozemní stavby -stavební dozor -architektonické studie -zaměření skutečného stavu -projekce pro dotace

Návrh, realizace: - kancelářské interiéry.

Architektonická a projekční kancelář. Projekce, projektování: -občanské stavby -průmyslové stavby -obytné stavby -interiéry. Urbanismus.

Projekční ateliér. Projekce, dodávka: -investiční výstavba -interiérová tvorba.